Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

du bakalım cnm hemen kötü düşnme ve moralını bozma tamm olumlu dusunkı olumlu olsunnnnnkaydirigubbakcemile5
dilemyare naptı acabaaa?

evett yaa bende cok mrk ettım naptı dr nededııı?

Senin doktorunda yorumlayabilir sonuçları,hiç bozma moralini önce aklı başında bir doktor yorum yapsın bakalım.25 Şubat'a kadar beklenir mi yaa.arkadaşımın eşi ilk test yaptırdığında sadece 2 sperm çıkmıştı düşünebiliyormusun ama şimdi dünyalar tatlısı çocukları var,tüp bebek zor diye şartlama hemen.Allah nasip ettiyse oluyor bir şekilde,herşeyin hayırlısı olsun.

Beklenen adet tarihin 17 ocak olduğuna göre,1 haftadan fazla geçmiş üstünden.Yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum,test yaptırmışmıydın.

Canım benim adetlerim zaten hep düzensizdir. 45 günü buluyor yani benim adet aralarım. Bir de 4 ay önce düşük sonucu kürtaj oldum. Uzun bir aradan sonra bu ay korunmadık ama belliydi birşey olmayacağı. Nasipte ne varsa ne diyelim kii akannehir Ben tam 15 aydan bu yana bu topicteyim fakat şuanda klomen kullanmıyorum. Sadece buradaki arkadaşlarımdan ayrılamıyorum. Onları çoook seviyoooruuumm. Bu ay da sizlerden iyi haberler alırız inşallahhh.

bızde arkadasımızı cok sevdımız ıcın ayrılamıyoruzz dımıolumunekankayizsmile

deryacım sıkma canını
başka koca dr. mu yok koca istanbulda
Allahım yaaa nasıl insanlar bunlar bölealsanaalsanasmile

kıslarr benım bebısım dun gece ılk defa hareket ettı sankı ıcımde bır kus kanat cırpıyordu oguz elını koyuyor onu hıssedınce duruyor elını cekınce baslıyordu tepınmeye sankı babasından sevgı ıstıyorduu

selam kızlar listeye benide eklermisiniz beklenen sat 22 şubat yarın doktora gidecem bende sanırım klomene devam edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…