du bakalım cnm hemen kötü düşnme ve moralını bozma tamm olumlu dusunkı olumlu olsunnnnnkaydirigubbakcemile5kızlar kocam aradı şimdi üroloğa gitmişti spermiogram sonucunu göstermek için . ama çok garip bir şey ; doktor ben ilgilenemem testi yazan arkadaş baksın 25 şubatta gel o görsün sonucu ...ama gördüğüm kadarıyla durum tüp bebeklik demiş..
acayip sinirlerim bozuldu hem ilgilenme hem de öyle üstten yorum yap.... walla delircem 25 şubata günmü verilir giden 1 ay ondan gitmiyor nasıl olsa... sinir oldum valla...
ne dersiniz kızlar bana bir şey söyleyin..kocamda garibim mikronjeksiyondan tüp bebeğe terfi ettik diye seviniyo..şaşırdın heralde adam mikro daha garanti tüp bebek tutma ihtimali zor ; masrafı fazla; uygulaması sıkıntılı ve zametli dedim..
çok moralim bozuldu yine...normal yolla hamile kalması şans olur tabi demiş salak doktor....
dilemyare naptı acabaaa?
kızlar kocam aradı şimdi üroloğa gitmişti spermiogram sonucunu göstermek için . ama çok garip bir şey ; doktor ben ilgilenemem testi yazan arkadaş baksın 25 şubatta gel o görsün sonucu ...ama gördüğüm kadarıyla durum tüp bebeklik demiş..
acayip sinirlerim bozuldu hem ilgilenme hem de öyle üstten yorum yap.... walla delircem 25 şubata günmü verilir giden 1 ay ondan gitmiyor nasıl olsa... sinir oldum valla...
ne dersiniz kızlar bana bir şey söyleyin..kocamda garibim mikronjeksiyondan tüp bebeğe terfi ettik diye seviniyo..şaşırdın heralde adam mikro daha garanti tüp bebek tutma ihtimali zor ; masrafı fazla; uygulaması sıkıntılı ve zametli dedim..
çok moralim bozuldu yine...normal yolla hamile kalması şans olur tabi demiş salak doktor....
klomen kullandığmızda adet kesinlikle gecikmzmi ???doktorumda bana öyle deid ama bir kere kullandığımda çatlatma iğnesi de vurulmuştum ama yumurtam çatlamamış direk kiste dönmüş dolayısıyla adetim gecikmiş ve ben acayip heycan yapmıştım. ultrasona bakıldı ki yumurta kocaman portakal olmuş duruyorşimdi 2x1 kullandım klomeni. bugün 28.gün. 16.gün ben çatlma oldu diye hissettim ama tahmin sadece adetimi 28 demi bekliyim ( gelmesin deeeee ) 30 da ım bekliyim ???????
Ben ilk çatlatma iğnesini olduktan sonra 1 gün gecikmeli olmuştum,2.sinde ise 3-4 gün kadar önce oldum ama iğneden yaklaşıp 1 hafta sonra hep doktora gittim,çatladığını öğrenirsen için rahat eder.Gecikirsen kist olma ihtimalini hiç düşünmezsin böylece,yani kist değilse kesin hamilesindir.28'in de olmazsan doktora git derim.Doktorum iğneden sonra 14 gün ekle o zaman gel diyor bana.Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?
walla tatlım ben kadın doğumdan evvel eşimin sorununu çzömek istiyorum.. ürolog saçmaladı... walla bakcam artık test alsında kocişim yarın sabah test yapayım :)
sanmıyorum olacağını ama şansss belki de bu kadar çok ağladım yüzümü güldürür ..
sevdanın doktorundan rendevu alcam sabah .şimdi ulaşamadım...
Beklenen adet tarihin 17 ocak olduğuna göre,1 haftadan fazla geçmiş üstünden.Yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum,test yaptırmışmıydın.
Canım benim adetlerim zaten hep düzensizdir. 45 günü buluyor yani benim adet aralarım. Bir de 4 ay önce düşük sonucu kürtaj oldum. Uzun bir aradan sonra bu ay korunmadık ama belliydi birşey olmayacağı. Nasipte ne varsa ne diyelim kii akannehir Ben tam 15 aydan bu yana bu topicteyim fakat şuanda klomen kullanmıyorum. Sadece buradaki arkadaşlarımdan ayrılamıyorum. Onları çoook seviyoooruuumm. Bu ay da sizlerden iyi haberler alırız inşallahhh.
benım arkadasımda antıka oldu kızz yaslanıyoruz galıba huyumuz suyumuz degıstı
evet kocaman oluyoruz daha ıyı nerde kalabalık orada bereket
tamam olur lısteye adını yazdım canım sadece tarıhını eklerız evet yaklasık 1 yıldır buradayız burada herkes herkesın herseyını bılır ve bırbırıne destek olur umarım sızlerde burada olmaya devam edersenız
Aman sorma güzelim yaaa, bu yaşa geldik, hala bebiş bebiş diye uğraşıyoruz. Ve hatta bu uğurda ben kafayı sıyırdım bileee -tatlicadiarzu- Oysa bu ay yine umutlanmıştım ben yaa. Yine hayaller kurmaya başlamıştım. Yine bir sürü gebelik belirtisi bulmuştum vücudumdaa. kafamçokkarıştı Ama ne denir kii. Mevlam ne eylerse güzel eyleer.
Canııımmm :1hug:bızde arkadasımızı cok sevdımız ıcın ayrılamıyoruzz dımıolumunekankayizsmile
evet kocaman oluyoruz daha ıyı nerde kalabalık orada bereket
Aman sorma güzelim yaaa, bu yaşa geldik, hala bebiş bebiş diye uğraşıyoruz. Ve hatta bu uğurda ben kafayı sıyırdım bileee -tatlicadiarzu- Oysa bu ay yine umutlanmıştım ben yaa. Yine hayaller kurmaya başlamıştım. Yine bir sürü gebelik belirtisi bulmuştum vücudumdaa. kafamçokkarıştı Ama ne denir kii. Mevlam ne eylerse güzel eyleer.
olur olur uzulme hem sen banımkıne bakacaksın teyzesı gogsune bır mektup sepete koyup kargo ıle dogru edırnebayanssulusmile
Ben çıkıyorum kızlar,kar yüzünden biraz erken çıkıyoruz.hayırlısıyla eve varalım.Görüşmek üzere...
Ben çıkıyorum kızlar,kar yüzünden biraz erken çıkıyoruz.hayırlısıyla eve varalım.Görüşmek üzere...
olur olur uzulme hem sen banımkıne bakacaksın teyzesı gogsune bır mektup sepete koyup kargo ıle dogru edırnebayanssulusmile
Senin bebeğin benim bebeğim canıımm. Başımın üstünde yeri vaarr. Şeniz
dilemyare nerdesinnn meraktan catlıcaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?