Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gecmış olsun canım

günaydın kıslarrrrr ...beım dün gece acayıp kasıgımın sag tarafı agırdı baya bı hıssettım belıme falan vuruo gıbıydı nedeb boyle bı agrı oldu anlamadım cts çatlama iğnesı olmuştum ondanmı acaba

gunaydın catlak olmussun delikafadulden ıns bu ay tutar ben buay sana ınanıyorummm:lepi:

Günaydın,işe gelebildim malesef,kar tatili kısmet olmadı yine:))
Benim ilk seferde 3 tane yumurtam olmuştu ve çatlatma iğnesinden sonra kasıklarımda çok ağrı olmuştu,geçen sefer 1 taneydi ve hiçbirşey hissetmedim.Bence yumurta fazla olunca çatlarken ağrı yapıyor,bu iyi bişey yani kafana takma.1-2 güne kadar geçer.

gunaydınnn cnm karda bugun daha cok yagıoo yaww aman usutmeee sakın,hmm anladım canım tam saoll bende dedım nıee bole agrıoo cunku gecen ay hıç boyle bı agrı hıssetmemıştım.bakalım calısmalar basladı dün aksamzatn agrım hafıf vardı sabaha karsı arttı suan yok ama
gunaydın zehracımmm
gunaydın zehracım seldacım hosbuldum

zemuszemus

Canım çok geçmiş olsun sana da kolay gelsin. Cumadan bu yana merak ettik seni güzelim. Hatta yok yazmıştık ama düzeltme yapıyoruz şimdi, yok yazılmadın yani merak etme aklinialirimsmile Havalar çok berbat kayınvalidenle uğraşırken kendini ihmal etme emi canıım.
Üstüne bastın canım kaldır ayağınıı. kesinlikle iğneden dolayı oluyor canım. Hayırlısı olsun inşallah. Çalışmaları boşlama, Rabbim karşılğını versin inşallah.
umutlumm canımınıcı gunaydınn

Günaydın tatllıııımm. olumunekankayizsmile Nasılsın güzel annemm iyi misin.
Sana da günaydın canım.

Kızlar ancak okuyabildim geçmişi. Bugün pazartesi maluuum. Hiç iş yapasım da yoookk -tatlicadiarzu-

Merhaba bayanlar. Ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. Yarın klomen kullanmaya başlıyorum. Tabiiki şimdiden heyecanlıyım. Ilk ay olmaz diye düşünüyorum ama ümidi kaybetmemek lazım. Tecrübeli arkadaşlar öneriniz ya da uyarınız varsa bilmek isterim. Teşekkürler...

kuzu84 dedim ben sana daha siddetlisi olcak die nitekim olmus bu iyi bişi merak etme
evet canım :)))bugunde var ara ara ama ii bsyy oldugu için agırsınm valla :))

hoşgeldın...benımde 2. kullanısım bakalım inşş bu ay,bencede ümidi kaybetme ama kendını sartlama da.rahat ol ve kafandan at inan bunun faydası var sureklı dusununce olucagı vasada olmuoo.tedavın hayırlı olsun canım inşş guzel hbr ler verırsın bızeee

hoşgeldın...benımde 2. kullanısım bakalım inşş bu ay,bencede ümidi kaybetme ama kendını sartlama da.rahat ol ve kafandan at inan bunun faydası var sureklı dusununce olucagı vasada olmuoo.tedavın hayırlı olsun canım inşş guzel hbr ler verırsın bızeee[/QUOTE]

ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ÇÜNKÜ BİR KAÇ GÜNDÜR BİR KAÇ BAŞLIĞA YAZI YAZDIM AMA İLK CEVAPLAYAN SEN OLDUN. BİZ ÇOK TAKMIYORUZ KAFAYA. RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI HAYIRLI ZAMANDA NASİP EDER İNŞALLAH. SEN HANGİ GÜN KULLANMAYA BAŞLADIN BU AY KLOMENİ? İNŞALLAH İKİMİZ İÇİN DE, BEBEK İSTEYEN HERKES İÇİN DE HAYIRLISI NEYSE O OLUR. SENDEN DE İYİ HABER ALIRIZ İNŞALLAH. İYİ GÜNLER...

dilemyare mrb nasılsın

teşekkür ederim kuzucum sen nasılsın.aslında pek keyfim yok.4 gün geçti reglim.test yaptım,çok silik bir çizgi gördüm,emin olamadım ertesi gün bidaha yaptım çizgi yok.belimin ağrısından ölüyom ama.bide gelmedi hala kırmızılar.doktorumla randevum 3 te.bakalım.hevesim çok kırıldı.bana dua et canısı.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım sıkma bu kadar canını. Allah hayırlısnı versin. Hem daha umudunu yitirmek için çok erken bence. Nasılsa 2 saat sonra dr gideceksin, o zaman belli olur

Canım sıkma bu kadar canını. Allah hayırlısnı versin. Hem daha umudunu yitirmek için çok erken bence. Nasılsa 2 saat sonra dr gideceksin, o zaman belli olur

haklısın canım ama napayım kırmızılar gelmeyince ve ikinci çizgiyide azda olsa görünce çok heveslendim.ama bakalım,hayırlısı.akşama haber veririm.inşallah müjdeli haber olur.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…