Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

COK IYI DEGILIM CANIM YAA herkesın mıde bulantısının bıtecegı donemde benımkı basladı 2 gundur mıdem bulanıyor nedenını anlamadım sen nasılsın

Geçmiş olsun canııım. Allah başka hastalık vermesin gülüm. Çubuk kraker ye bol bol. Valla benim 20 günden beri hep mideem bulanıyo salakcinni başıım dönüyoo ama ortada bişiiicikler yok. Dün lekelenmem oldu işte bugün yok daha gelen giden.
günaydın günaydın hepinize günaaaayyydııınnnnzemuszemus

Günaydın güzelll anneee. Sen iyisindir inşallahh

iim umutlum çok şükür
bugün ilk defa bebişimi görmeye gidicem
hem çok heycan
hemde biras korku ve endişe taşıorum
akşam 7 de randevum saatler çabuk geçsin die bekliorum

iim umutlum çok şükür
bugün ilk defa bebişimi görmeye gidicem
hem çok heycan
hemde biras korku ve endişe taşıorum
akşam 7 de randevum saatler çabuk geçsin die bekliorum

İnşallah hayırlısıyla görürsün bebişini. Böyle tatlı heyecanları isteyen herkese tattırsın Mevlaam.

bak sımdı nekadar buyumus goreceksın onu sasıracaksın

Gülüm sen cumartesi mi gidicektin yavruumuzu görmeye

İnşallah hayırlısıyla görürsün bebişini. Böyle tatlı heyecanları isteyen herkese tattırsın Mevlaam.

Gülüm sen cumartesi mi gidicektin yavruumuzu görmeye

evet cıcım ctesı gıdecegız gormeye aman hıc endıse korku bıtmıyor benım kuzenım bebegını 34.haftada kaybettı o yuzden bıraz panık yapıyorum yanı her hamılelık dogumla sonuclanmıyor bende dogurana kadar bu endıselerım gecmeyecekeyvahedigeldismile

ıyıyız canım sen nasılsınn

teşekkür ederim canısı,daha iyiyim,artık alıştık napalım,oyüzden düşündüğümden daha iyiyim.hayırlı zamanı bekliyorum.hala adet olmadım.olursam sana bidahaki regl tarihimi sölerim bitanem.listemize eklersin.tüm umutlar bidahaki aya kaldı.sağlık olsun.bebişin nasıl,hissetmişin.alkisalkisalkis.inşallah kucağına da alacaksın sağsalim.:Saruboceq::Saruboceq:

amın canım bır gulcan arkadasımız vardı bu topıkte o derdıkı kanamayan rahımden umıt kesılmezlmaz: unutma vaktı saatı gelınce bebısın gelecektır beklıyordur zamanını evet artık yavas yavas hıssedıyorum bakalım ctesıde kendısını gorecegız kısmet olursa:Saruboceq:

herkese günaayyddıınnnnnnn...nasılsınız bakem...zemuszemus
Günaydın canım. Hoşgeldin. Biz iyiyiz sen nasılsın. İkimiz de aynı durumdayız sanırım, adet olmayı bekliyoruuzz -tatlicadiarzu-

Aklına hiiç kötü şeyler getirme lütfen Sevdacığıım. Bak artıkın oynamaya da başlamış yafruun. Kız erken oynamaya başlarsa erkek oluyor biliiin mii? Hayırlısıyla bi git gel de güzel haberlerini alalım. İyi düşünelim iyi olsun dimi gülüüüümm.

canım saglık olsun zamanı degılmışş,bende gecen ay ilk klomen kullamıstım reglım hıç geceıkmedı ama gecıkmede oluomus.olsun canım sen moralını yuksek tut daha vakkıt var elbet gelıcek zemuszemusbızım için en önemlı olan moralımızı bozmamak,öpuorum senıı,sımdı moralın daha iimış galıba opuyorumnanaktansevındım buna napıcaz önumuzdekı maclara hazırlanıcaz yüksek moralleeeeee

Tatlıım hatırlarsan benim durumumda kanayan rahimden bile umut kesilmeyeceğini anlamıştıııkk şakkıdı

almınasımmmm canım benımmm merk etmıs benııııopuyorumnanaktan dlıemyaremm senı de kocaman öptumm olumunekankayizsmileumutlumm sabah ilk gelen bızı karsılayan olmuşş :1hug:özlem147 de burdazemuszemus oh ohh merblarr bende geldımmmmma.s.

Yaaa midem dışarı çıkacak gibi öğürüyoruuum. Ne buu böylee, herkes hamişşş miledis bulanıyo ben de adet görecemm yine bulanııyoo.

Yaa ilk geldim tabii. O kadar da bekledim sizi burdaa. Hoşgeldiniiz sefalar getirdiniz kuzularııımm kaydirigubbakcemile

selam herkese.. nasılsınız bakalım, nasıl gidiyor kar ve soğuk:))

benim bu kar kışla aram hiç iyi değil yahu.. ödüm kopuyodu kayıcam diye korktuğum başıma geldi bu sabah. kayıp bi güzel kaseyi zedeledim ödüm koptu bebeğe bişey olucak diye ama çok şükür bişey yok.

zazezcim keseyi görmeye gitcen dimi. çok tuhaf oluyo insan görünce anlarsın. hadi hayırlısı canım

dilemyare bu topicte eskilerde bi söz vardı kanamamış rahimden umut kesilmez diye. inşallah sen de olmazsın canım. inşallah bebişin gelmiştir de testler yalan söylüyodur..

derya ya ben de gıcık oldum o doktora. valla doktordan doktora çok farkediyo yaa. o ne demekmiş öyle ben bakamam?? boşunamı doktor olmuş. pis herif

alminas sen bebeğin hareketlerini mi hissettin yoksa benmi yanlış anladım.. bu arada senin 2li test zamanın da yaklaşıyo ya ne çabuk yaa.. bi bana geçmiyo şu zaman. herkesinki çok çabuk geçiyo benimki geçmiyo bi türlü :)))

kuzucum sen naptın ne durumdasın?? şafak kaç sende??

umutlu kız sende bizi heveslendiriyon heveslendiriyon bırakıyon hee. sen bi hamiş ol valla kimse sana inanmıycak:)))) canım dikkat et kendine üşüttün heralde mide bulantısı falan niyeki yoksa??

saolun kızlar inş. sağlıklı bi şekilde görürüm bebeğimi
kalp atışlarını şimdi duymak hiç aklıma gelmio ama olursada çok büyük süpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…