Hoşgeldin canım. Nasılsın görüşmeyeli.
COK IYI DEGILIM CANIM YAA herkesın mıde bulantısının bıtecegı donemde benımkı basladı 2 gundur mıdem bulanıyor nedenını anlamadım sen nasılsın
günaydın günaydın hepinize günaaaayyydııınnnnzemuszemus
iim umutlum çok şükür
bugün ilk defa bebişimi görmeye gidicem
hem çok heycan
hemde biras korku ve endişe taşıorum
akşam 7 de randevum saatler çabuk geçsin die bekliorum
iim umutlum çok şükür
hem çok heycan
iim umutlum çok şükür
hem çok heycan
bak sımdı nekadar buyumus goreceksın onu sasıracaksın
İnşallah hayırlısıyla görürsün bebişini. Böyle tatlı heyecanları isteyen herkese tattırsın Mevlaam.
Gülüm sen cumartesi mi gidicektin yavruumuzu görmeye
herkese günaayyddıınnnnnnn...nasılsınız bakem...zemuszemus
ıyıyız canım sen nasılsınn
teşekkür ederim canısı,daha iyiyim,artık alıştık napalım,oyüzden düşündüğümden daha iyiyim.hayırlı zamanı bekliyorum.hala adet olmadım.olursam sana bidahaki regl tarihimi sölerim bitanem.listemize eklersin.tüm umutlar bidahaki aya kaldı.sağlık olsun.bebişin nasıl,hissetmişin.alkisalkisalkis.inşallah kucağına da alacaksın sağsalim.:Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın canım. Hoşgeldin. Biz iyiyiz sen nasılsın. İkimiz de aynı durumdayız sanırım, adet olmayı bekliyoruuzz -tatlicadiarzu-herkese günaayyddıınnnnnnn...nasılsınız bakem...zemuszemus
evet cıcım ctesı gıdecegız gormeye aman hıc endıse korku bıtmıyor benım kuzenım bebegını 34.haftada kaybettı o yuzden bıraz panık yapıyorum yanı her hamılelık dogumla sonuclanmıyor bende dogurana kadar bu endıselerım gecmeyecekeyvahedigeldismile
canlarım ya kusura bakmayın eve yeni geldik.arkadaşların intrnet kapalıymış.merak eden,dua eden herkese teşekkür ediyorum.doktora gitttim maaalesef negatif.aklım karmakarışık.hiçbişey anlamadım.bolca beyaz akıntım var.5.günüme giriyom adet yok.belirtim olurdu mutlaka iki gün önceden o da yok.bebişte yok.ne bu böle.Çok üzgünüm çoook.dr dedi çokta güzel yumurtan olmuştu.ama o da yok anlayacağınız çatlamış yumurtam.biraz daha bekle adet olmasan test yap,olursanda gel dedi.6 ay klomen hakkımız var.olmazsa göbekten vurulan iğnelere geçicez.ayrıca eşinde spermogram yapsın.o da olmazsa tüp bebeğe kadar gidicek.inşallah onlara gerek kalmaz.sizce ne olabilir.niye adet olmadım,niye bebiş yok.oofff.iyiki varsınız...
amın canım bır gulcan arkadasımız vardı bu topıkte o derdıkı kanamayan rahımden umıt kesılmezlmaz: unutma vaktı saatı gelınce bebısın gelecektır beklıyordur zamanını evet artık yavas yavas hıssedıyorum bakalım ctesıde kendısını gorecegız kısmet olursa:Saruboceq:
almınasımmmm canım benımmm merk etmıs benııııopuyorumnanaktan dlıemyaremm senı de kocaman öptumm olumunekankayizsmileumutlumm sabah ilk gelen bızı karsılayan olmuşş :1hug:özlem147 de burdazemuszemus oh ohh merblarr bende geldımmmmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?