Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

anacım dıkkat et kendıne bak dusmussun karda mumkun oldukca tek cıkma dısarı.valla canım cs iğnemı oldum pazardan berı heraksam calısıoz bugunde calısıcaz sonnra gun asırı haftaya pzt dr gıtcem bende bakalım hayırlısı.ileri gerı atmaz ise 12 subat reglı gunum atarsa 9 subatta olur bılmıom kı :)))

evet canım gecen gece hıssettım sankı karnımda kelebekler ucusuyordu pırrpırrr yada bır kus kanat cırpıyor gıbıydı oguz yanı esım elını koyunca gecıyordu elını cekınce yıne baslıyordu pırrpırr resmen babasının dıkkatını cekmeye calısıyordu yerimseniben

herkese merhaba arkadaşlar dün ultrasona gittik çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz doktor düşük tehlikemin olduğunu söyledi kese rahmin uç kısmına doğru yerleşmiş dikkat et dedi

kızlar bir sorum var size. doktoruma sormayı unuttum. bugün klomene başladım ilk defa. yumurta çatlayana kadar korunmalı ilişki mi olacak? değildir herhalde ama yine de sorayım dedim. sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda?

korunursan nasıl hamile kalacaksın ki ben 9. gün ile 18 gün arası gün aşırı bazende hergün ilişkiye girmiştim

Merhaba herkese.Doktordan geldim,en son 2 tane 13mm yumurtam olmuştu,bugün 5-6 tane ideal boyutta olmuşlarr:))Hemen çatlatma iğnemi oldum,yarın akşamdan itibaren işimiz var:)))Bu arada klomen kullananlara çok fazla denemeden merional iğneye geçmelerini tavsiye ederim,bu iğne ile başarılı olma ihtimali daha yüksekmiş.Benim beklenen adet tarihimi 10 şubat olarak yazabiliriz,teşekkürler...

normal ilşkıye korunmasız devam et cnm,dr um bana klomen kullanırken norma ilşkıne devam edıyosun dımı herhangı bıyasak yok demıstıı

hadı bakalım cnmm :)) tarıhlerımız yakın benımde 12 subat tarıhım tabı ler yada gerı atmazsa gerı atarsa 9 subat:)) bende cts oldum iğnemı dr.um pazardan itibaren gün aşırı ilşkı dedı ama ben 3 gun her aksam çalısıoz :)) bugun 3 cu gun olcak.sonra gün asırı :)))

Klomen kullanmaya yeni başladığına göre 5 gün sonra filan yumurtaların 10 mm üzerine çıkacaktır,yani bu sırada korunmasanız bile hamile kalma ihtimali çok düşük canım.Ben de sormuştum ilk seferinde doktora,en az 17-18 mm olduğunda ilişki sonucu hamile kalma ihtimali olur demişti.

sorularım saçma gelebilir kızlar. kusuruma bakmayın. sultan1984, 9. gün demişsin. ilaç kullanırken ilişki serbest mi? malum dinlenme dönemi sonrası kocişi ihmal etmeyelim

Bize yarından itibaren gün aşırı dedi ama uyarmıyım bilmiyorum:)Eğer cumartesi iğne olduysan üstüne 14 gün ekleyince daha yakın zaman çıkıyor aslında.İğneden sonra 14 gün sayacaksın diyor doktor.Ben en son 16 ocak'ta regl oldum.

sultan1984, canım umarım yorucu bir işin yoktur. dinlenmeye çalış. inşallah bebişin sıkıca tutunur
firstmoonxxxx ve kuzu84 sizinde inşallah bu ay bebiş haberiniz gelir.
iyi günler...

sorularım saçma gelebilir kızlar. kusuruma bakmayın. sultan1984, 9. gün demişsin. ilaç kullanırken ilişki serbest mi? malum dinlenme dönemi sonrası kocişi ihmal etmeyelim
sebestt canım dr dedı banada serbet dıee

valla rıske atma ilk 3 gun hergun calış canım aslında sabah ları calısmak ii ,bız aksam calısıoz sabah daha ii oluomus spermler aklında olsunj cnmmm:))))
ben gecen ay iğneden sonra 16.gun reglı oldum (/iğne oldugum gunude sayıyom)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…