selam herkese.. nasılsınız bakalım, nasıl gidiyor kar ve soğuk:))
benim bu kar kışla aram hiç iyi değil yahu.. ödüm kopuyodu kayıcam diye korktuğum başıma geldi bu sabah. kayıp bi güzel kaseyi zedeledimödüm koptu bebeğe bişey olucak diye ama çok şükür bişey yok.
zazezcim keseyi görmeye gitcen dimi. çok tuhaf oluyo insan görünce anlarsın. hadi hayırlısı canım
dilemyare bu topicte eskilerde bi söz vardı kanamamış rahimden umut kesilmez diye. inşallah sen de olmazsın canım. inşallah bebişin gelmiştir de testler yalan söylüyodur..
derya ya ben de gıcık oldum o doktora. valla doktordan doktora çok farkediyo yaa. o ne demekmiş öyle ben bakamam?? boşunamı doktor olmuş. pis herif
alminas sen bebeğin hareketlerini mi hissettin yoksa benmi yanlış anladım.. bu arada senin 2li test zamanın da yaklaşıyo ya ne çabuk yaa.. bi bana geçmiyo şu zaman. herkesinki çok çabuk geçiyo benimki geçmiyo bi türlü :)))
kuzucum sen naptın ne durumdasın?? şafak kaç sende??
umutlu kız sende bizi heveslendiriyon heveslendiriyon bırakıyon hee. sen bi hamiş ol valla kimse sana inanmıycak:)))) canım dikkat et kendine üşüttün heralde mide bulantısı falan niyeki yoksa??
saolun kızlar inş. sağlıklı bi şekilde görürüm bebeğimi
kalp atışlarını şimdi duymak hiç aklıma gelmio ama olursada çok büyük süpriz olur
selam herkese.. nasılsınız bakalım, nasıl gidiyor kar ve soğuk:))
benim bu kar kışla aram hiç iyi değil yahu.. ödüm kopuyodu kayıcam diye korktuğum başıma geldi bu sabah. kayıp bi güzel kaseyi zedeledimödüm koptu bebeğe bişey olucak diye ama çok şükür bişey yok.
zazezcim keseyi görmeye gitcen dimi. çok tuhaf oluyo insan görünce anlarsın. hadi hayırlısı canım
dilemyare bu topicte eskilerde bi söz vardı kanamamış rahimden umut kesilmez diye. inşallah sen de olmazsın canım. inşallah bebişin gelmiştir de testler yalan söylüyodur..
derya ya ben de gıcık oldum o doktora. valla doktordan doktora çok farkediyo yaa. o ne demekmiş öyle ben bakamam?? boşunamı doktor olmuş. pis herif
alminas sen bebeğin hareketlerini mi hissettin yoksa benmi yanlış anladım.. bu arada senin 2li test zamanın da yaklaşıyo ya ne çabuk yaa.. bi bana geçmiyo şu zaman. herkesinki çok çabuk geçiyo benimki geçmiyo bi türlü :)))
kuzucum sen naptın ne durumdasın?? şafak kaç sende??
umutlu kız sende bizi heveslendiriyon heveslendiriyon bırakıyon hee. sen bi hamiş ol valla kimse sana inanmıycak:)))) canım dikkat et kendine üşüttün heralde mide bulantısı falan niyeki yoksa??
kızlar bir sorum var size. doktoruma sormayı unuttum. bugün klomene başladım ilk defa. yumurta çatlayana kadar korunmalı ilişki mi olacak? değildir herhalde ama yine de sorayım dedim. sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda?
Merhaba herkese.Doktordan geldim,en son 2 tane 13mm yumurtam olmuştu,bugün 5-6 tane ideal boyutta olmuşlarr:))Hemen çatlatma iğnemi oldum,yarın akşamdan itibaren işimiz var:)))Bu arada klomen kullananlara çok fazla denemeden merional iğneye geçmelerini tavsiye ederim,bu iğne ile başarılı olma ihtimali daha yüksekmiş.Benim beklenen adet tarihimi 10 şubat olarak yazabiliriz,teşekkürler...
kızlar bir sorum var size. doktoruma sormayı unuttum. bugün klomene başladım ilk defa. yumurta çatlayana kadar korunmalı ilişki mi olacak? değildir herhalde ama yine de sorayım dedim. sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda?
hadı bakalım cnmm :)) tarıhlerımız yakın benımde 12 subat tarıhım tabı ler yada gerı atmazsa gerı atarsa 9 subat:)) bende cts oldum iğnemı dr.um pazardan itibaren gün aşırı ilşkı dedı ama ben 3 gun her aksam çalısıoz :)) bugun 3 cu gun olcak.sonra gün asırı :)))
sorularım saçma gelebilir kızlar. kusuruma bakmayın. sultan1984, 9. gün demişsin. ilaç kullanırken ilişki serbest mi? malum dinlenme dönemi sonrası kocişi ihmal etmeyelim
sebestt canım dr dedı banada serbet dıeesorularım saçma gelebilir kızlar. kusuruma bakmayın. sultan1984, 9. gün demişsin. ilaç kullanırken ilişki serbest mi? malum dinlenme dönemi sonrası kocişi ihmal etmeyelim
Bize yarından itibaren gün aşırı dedi ama uyarmıyım bilmiyorum:)Eğer cumartesi iğne olduysan üstüne 14 gün ekleyince daha yakın zaman çıkıyor aslında.İğneden sonra 14 gün sayacaksın diyor doktor.Ben en son 16 ocak'ta regl oldum.
sultan1984, canım umarım yorucu bir işin yoktur. dinlenmeye çalış. inşallah bebişin sıkıca tutunur
firstmoonxxxx ve kuzu84 sizinde inşallah bu ay bebiş haberiniz gelir.
iyi günler...
sultan1984, canım umarım yorucu bir işin yoktur. dinlenmeye çalış. inşallah bebişin sıkıca tutunur
firstmoonxxxx ve kuzu84 sizinde inşallah bu ay bebiş haberiniz gelir.
iyi günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?