inşallah. ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. ben herşey için böyle diyorum. daha doğrusu böyle avunuyorum. içimden gelen hemen olması ama ALLAH bilir. inşallah hiçbirimiz fazla beklemeyiz...
inşallah. ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. ben herşey için böyle diyorum. daha doğrusu böyle avunuyorum. içimden gelen hemen olması ama ALLAH bilir. inşallah hiçbirimiz fazla beklemeyiz...
kızlaaar sellaaaammm.ben fazla giremiyorum bu sıralar.bulantılarım kusmalarım çok fazla bulantı hapı içiyorum her sabah ancak öyle rahat edebiliyorum.inşallah en kısa zamanda geçer. 11. haftamızdayız bu hafta.ALMİNAS senden naber nasıl gidiyor senin?ben vitamine başladım bide çok halsiz kaldım. ZAZEZ taze hamile :) senin nasıl gidiyor?
darısı tüm isteyen arkadaşlara inşallah.
off kızlar cok acım yemek koydum hala pısmedı yahuuuu
bende izledım cnm ve tüyler urpertıcı ınsanlık dısı bsyy buu:gitme:
ALLAH sevdıgı kullarını sınarmıs canım isyan etme şükredelım ne olursa olun çünkü bılıoruz kı bızlerde bırgın anne olacagzolumunekankayizsmile
walla hangi doktora güveneceğimiz şaşırdık kaldık..yarın 3 doktordan randevu aldık. perşembe günü de 2 randevumuz var. artık en son perşembe günü kendi doktorumuza da sonuçları gösterip karar vericez. hiç değilse onun inancına güveniyorum. bizim para tuzakcılarının eline düşmemizi istemiyor. ve gerekenleri yapıyor. bazı doktorlar gibi soygunculuk edip gerekli gereksiz bir yığın şey yaptırmıyor... ve elinden geleni bizim için yapacağına inanıyorum. hem de tüp bebek konusunda zzeynep kamil hastanesinde çalışmış.iyi geceler canım bozma moralini kendi kendini yıpratma allah ne derse o olur sen doktorlara bakma birşey bildikleri yok senin bebeğinin daha zamanı gelmemiştir allah ne verirse hayırlısını versin ben listenin 4 üncü sırasındaydım hamile kaldım 38 haftada kaybettim bak şimdi tekrar uğraşıyorum geç olsun ama sağlıklı olsun üzülmeopuyorumnanaktana.s.
moralimi bozmak yok:...... sizin desteklerinizle şenleniyorum tatlım..tamam tamam yokkk...kıslar hepınızee ii geceler öpüyorum deryacım moralımızı bozmak yok unutmaaaaaa
canlarım ya kusura bakmayın eve yeni geldik.arkadaşların intrnet kapalıymış.merak eden,dua eden herkese teşekkür ediyorum.doktora gitttim maaalesef negatif.aklım karmakarışık.hiçbişey anlamadım.bolca beyaz akıntım var.5.günüme giriyom adet yok.belirtim olurdu mutlaka iki gün önceden o da yok.bebişte yok.ne bu böle.Çok üzgünüm çoook.dr dedi çokta güzel yumurtan olmuştu.ama o da yok anlayacağınız çatlamış yumurtam.biraz daha bekle adet olmasan test yap,olursanda gel dedi.6 ay klomen hakkımız var.olmazsa göbekten vurulan iğnelere geçicez.ayrıca eşinde spermogram yapsın.o da olmazsa tüp bebeğe kadar gidicek.inşallah onlara gerek kalmaz.sizce ne olabilir.niye adet olmadım,niye bebiş yok.oofff.iyiki varsınız...
ama kısslaaar nerde kaldınız. Alminasım uyuyorsun herhalde. uyu canım uyu ki bebişimiz büyüsün. Serselom sen de kayınvalidenle ilgileniyorsundur. İlgilen tabii gülüm. Deryaaa sen de iştesindir kesin. Çalış çalış balım. Eee ama ben burada yalnız kaldıım :1hug:
günaydın herkese. deryaberil sakın öyle düşünme. sadece herşeyin hayırlısını iste. vardır bunların da bir sebebi. rabbim sabrımızı deniyordur belki. kalbini bozma. hiç ummadığın anda oluverir bakarsın....
selam herkese.. nasılsınız bakalım, nasıl gidiyor kar ve soğuk:))
benim bu kar kışla aram hiç iyi değil yahu.. ödüm kopuyodu kayıcam diye korktuğum başıma geldi bu sabah. kayıp bi güzel kaseyi zedeledimödüm koptu bebeğe bişey olucak diye ama çok şükür bişey yok.
zazezcim keseyi görmeye gitcen dimi. çok tuhaf oluyo insan görünce anlarsın. hadi hayırlısı canım
dilemyare bu topicte eskilerde bi söz vardı kanamamış rahimden umut kesilmez diye. inşallah sen de olmazsın canım. inşallah bebişin gelmiştir de testler yalan söylüyodur..
derya ya ben de gıcık oldum o doktora. valla doktordan doktora çok farkediyo yaa. o ne demekmiş öyle ben bakamam?? boşunamı doktor olmuş. pis herif
alminas sen bebeğin hareketlerini mi hissettin yoksa benmi yanlış anladım.. bu arada senin 2li test zamanın da yaklaşıyo ya ne çabuk yaa.. bi bana geçmiyo şu zaman. herkesinki çok çabuk geçiyo benimki geçmiyo bi türlü :)))
kuzucum sen naptın ne durumdasın?? şafak kaç sende??
umutlu kız sende bizi heveslendiriyon heveslendiriyon bırakıyon hee. sen bi hamiş ol valla kimse sana inanmıycak:)))) canım dikkat et kendine üşüttün heralde mide bulantısı falan niyeki yoksa??
herkese merhaba arkadaşlar dün ultrasona gittik çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz doktor düşük tehlikemin olduğunu söyledi kese rahmin uç kısmına doğru yerleşmiş dikkat et dedi
Merhaba herkese.Doktordan geldim,en son 2 tane 13mm yumurtam olmuştu,bugün 5-6 tane ideal boyutta olmuşlarr:))Hemen çatlatma iğnemi oldum,yarın akşamdan itibaren işimiz var:)))Bu arada klomen kullananlara çok fazla denemeden merional iğneye geçmelerini tavsiye ederim,bu iğne ile başarılı olma ihtimali daha yüksekmiş.Benim beklenen adet tarihimi 10 şubat olarak yazabiliriz,teşekkürler...
Evde olup yemek yapmayı o kadar çok özledimki anlatamam,ruhum %100 ev kadını ama şartlar buna izin vermiyor malesef.Hele bebeğimiz olursa onu bırakıp işe gitmek kimbilir ne kadar zor gelecek banaŞimdiden bunları takıyorum kafama,ne acayipim:)
bıber ve kabak karısık dolma mercımek corbasıne yaptım sevdacım
bugünkü menün ne?
merhaba arkadaşlr ben eskı uyeyım ama bı sebepten dolayı o uyelıgım ıptal ettırmk zorunda kaldım
buay bnde klomen kullandım egcen ay ovalasyon testı kullandım 2çizgfiyi göremedım ovlaynda ama bugun yaptım elımde gecen aydan 4tane kalmıştı.
Bugunkunde 2.çizgiyi çok net gördum klomen işe yaradı sanırım lısteye benıde eklermisinz 10 şubat beklediğim amainş olmam dediğim regl tarıhım.
offf bırde bana sor 11 yıllık ıs hayatından sonra ev hıc cekılmıyor vakıt gecıremıyorum valla cekyatın demırlerı resmen batıyor banaevde olup yemek yapmayı o kadar çok özledimki anlatamam,ruhum %100 ev kadını ama şartlar buna izin vermiyor malesef.hele bebeğimiz olursa onu bırakıp işe gitmek kimbilir ne kadar zor gelecek banaşimdiden bunları takıyorum kafama,ne acayipim:)
canım saglık olsun zamanı degılmışş,bende gecen ay ilk klomen kullamıstım reglım hıç geceıkmedı ama gecıkmede oluomus.olsun canım sen moralını yuksek tut daha vakkıt var elbet gelıcek zemuszemusbızım için en önemlı olan moralımızı bozmamak,öpuorum senıı,sımdı moralın daha iimış galıba opuyorumnanaktansevındım buna napıcaz önumuzdekı maclara hazırlanıcaz yüksek moralleeeeee
aynı şekilde tatlım bende öyle...ev hanımlığı değil belki ama evde biraz da olsa istirahate ihtiyacım var. yarın doktor doktor gideceğimiz için zin alcam ve gelmicem işe... belki rapor alırım 2 gün .bakalım... kociş evdeyken onu bırakıp gelmek hele bir de bu sopğukta zor geliyor :) amaa yapcak bişey yok ...dediğin gibi heleki bebiş olunca nasıl olcak dmei ...evim işime yakın olduğu için o yönden biraz iyimserim...bakalım o günler gelsinde yapcak bişey yok . bebeğimizin geleceği için herşeyi yapıcaz...
bıber ve kabak karısık dolma mercımek corbası
hayırlı olsun canım ekledım lısteye
offf bırde bana sor 11 yıllık ıs hayatından sonra ev hıc cekılmıyor vakıt gecıremıyorum valla cekyatın demırlerı resmen batıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?