Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bence adetini bekle şimdi test yaptırınca deger düsük cıkabilir ozaman beklicen biraz daha belirsizlik daha beter en iyisi adet olmazsan test yaptırmak

canım sabretmenin çok zor olduğunu biliyorum ama bence günün geçmeden gitme. Belki bebiş vardır ama negatif çıkar. Eğer öyle olursa sonra üzülürsün. üzülünce bebeğin tehlikeye girer. Birkaç gün daha sabır...

Ben de ilk denememde sabredemeyip 1 gün kala yaptırmıştım test ve hamile çıktım ama her ay çoğu kadının yaşayıpta farkına varmadığı kimyasal gebelik olayı geldi başıma.Test sonucu ilk başta negatif çıksaydı inan ki bu kadar üzülmezdim ama ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamak hepsinden kötü.Bence sabret biraz daha,adet tarihin 1-2 gün geçsin öyle test yaptır.

Arkadaslar,klomeni veya catlatma ignesini, doktorlar, sadece yumurtlama gunlerini garantiye almak isteyen, cocuk sahibi olmak isteyenlere de yapiyorlar mi__?

valla canım hıççç bellı olmaz bu işlerr :)) bak reglı olmadım dıosun bellı mı olur yaww :))yanı hayat bu mucizelerle doluuuuolumunekankayizsmilebızım yapmamız gereken en ii şey galıba ne kendımızı kaptırıp ümitlenıcez nede olumsıuz bakıcaz,ümıtlenınce halay kırıklıgı daha cok oluoo emınım kı ,hep bı umudumuzda olucak tabı bılıcezkı bırgun gelıcek bebısımız bız duaa edıcez sadece gelıcegı gun erken olsun bızı bekletmesın:)))bak bana ilk denememde gecen ay olmadı aslında emın gıbıydım dıorum bazende yok ya olmıycagını hssettım dıorum tahlıl sonucumu aldıgımda gareıp bı duygu oldu içimde şaşkınlıktı galıba olmamsına mı şaşırdım artık anlamadım cok uzmedım kendımı hemen önumdekı dr randevuma maclarıma baktım:kedi:her ay gecen aydan daha umutlu olcazz ve bende buay gecen aydan daha umutluyum belkı olmadımı ee bı onumuzdekı ay a bakıcam belkı üzülyem ama yınede şanş bzımle unutma canım.ayy amma cenem düştüü heeedelikafadulden

canım,haklısın walla.tuhaftır ama herseferinde yıkılırım diyom ama dahada ümitli oluyorum bidahaki ay için.hayırlısı bakem.ama şuan canımı sıkan ne olduğunu bilmemek.yani adet olsam tamam bu ayda kesin gitti diycem ama ortada adette yok,belirtiside.bekliyorum şimdi,hayırlısı bakem.

hayurlısı tabı canım ,sen kan testı yapmamıştın dımı canım

yaptım canım ama bişey yok.:gitme:

anladım cnm olsun yaw bozma moralını ya sen benım yapıgımı bılsen yerlere yatarsın gulmektenm ben hala guluom işte gecen ay iğnemı oldum calışmamı yaptım iğneden 12 gun sonra dr gıttım yumurtlamn olmuş inş tutnustur dedu,neyse resglımede 3 4 gunmu ne var burda almınasla konusuyorum tabı mrk edıyom acaba tuttumu diee kan testını soyledım neysee bız buklustuk almınala gıtık kan testı yaptırdım taa ertesı gun aksam 7 den sonra verıoruz dedıler sonucu yuh dedık.sonra ben dayanamadım gıttım baska hst ne yaptırdım 2 saat sonra aldım snu negetıff olan 60 tl oldu anlıycagın bı sonrakı gun regl oldum :roflol:yanı 2. nıe yaptırıosam işte merkk :1shok:

delikafadulden.harbi hoşsun.walla insan merak ediyo,napalım,her ay umutla bekliyoruz malum.o yüzden fazladan bigün beklemek işkence.bende testi pazartesi yapacam die cumadan beri uyuyamıyodum.sonuç fos oldu.uykkusuzluğu,gerginliğide cabası.:roflol:.o an geriliyoz ama sonrasıda halimize gülüyoz,buda güzel.:roflol:

ben de korunmadığımız ilk ay hemen kan testi yapmıştım. tabi sonraki, ay da. malum her seferinde fos. hele birinde o kadar emindim ki eşime söylemeden yaptım sürpriz yapayım diye. her seferinde de hüngür hüngür ağladım. ama o ağlama evrelerini geçtim artık. evde her test yapışımda biraz heyecan oluyo ama sonucu bildiğim için negatif çıkınca etkilemiyo artık. ALLAH nasip eder de hamiş olabilirsem sonuca inanamıcam sanırım...

Deryacım çok takip edemedim son durum nedir? ne yapacaksınız yarın?

canım şimin sperm değerleri ilk yaptırdığı teste göre çok çok farklı çıktı. onu doktora göstericez bende gitmişken başka bir kadı doğumcuya görüncem . yarın 3 doktora görüncez. perşembe günü de 2 ayrı doktora görücez ve aldığımız tüm bu sonuçlar ve kararlarla ne yapacağımızın programıı yapcaz. tüp bebek yada mikroenjeksiyon ihtimali var. beklicez ve yarın vercez kararımızı...

amin inşallah... bakalım bazı şeyler canımızı sıkıyor ama duymayıp görmemeye çalışıyoruz... umudumu kırmak istemiyorum... olmasa da ölüm yok sonunda elbet ama keyfimi kaçırmak istemiyorum...saol güzelim desteğin için..

:roflol:bende söylememıştım esıme halada bılmez :roflol:söylermıyım hiç dalga gecer benımle kesın bıtanen yetmıoo 2.yıne gıdıp yaptırıorum dıeee

napıosun deryacım nasılsın,nedıycem canım eger kadın dogumcu dr degısmek ıstıosan benım dr önerebılrım sana.çok degısme dr bence benım dr iii dir gercekten eğer düşünürsen cnm söyle tamm.hıç bızman umudumuzu yıtırmemelıyız zatn herzman bı umut vardır yeterkı bız güçlü olalımmopuyorumnanaktan

seldacım çok saol .tabiki önerini dinlerim ..kartaldamı hastane..şu anda benlik bişey yok. eşimin sonuçlarına göre bir şey desin doktorlar ona göre yöntemi tespit edecez...ama benlik bişey de gerekirse ararım seni...

umudumu kırmaya çalışalar oluyor tabi.. hevesimi bozanlar ama ne olursa olsun ben negatif olamam... her zaman umutluyum..tek spermle ; ters rahimle hamile kalanları duyuyoruz bizim öyle ters çözümsüz bir derdimiz yok Allaha şükürler olsun.. hem hayatta herşey insanlar için... burda çoğumuz duyuyoruz son haftalarında bebeğii kaybeden arkadaşlarımız var. düşük yapan arkadaşlarımız var. olar ne kadar güzel umutlarını yitirmiyorlar bizde umudumuzu tuketmemeliyiz. birbirimize destek olmalıyız. çekim yasasına göre egatif düşünce kötü olayları çeker. böyle olursa ya şimdi buu yaşarsam diye kaygı edilirse onlar yaşanır... o yüzden olumlu olucam..bebeğimiz olcak ..anne olucaz..bebeklerimizi alıp parklarda gezmelere götürcezzz...beslenme çantalarını hazırlıcaz...umudumu hiçkimse kıramaz... hiçkimsenin düşüncelerime izin vermesine bana laff söylemesine izin vermicem...

bana destek olan , moral veren, yazdıklarımı okuyup fikrini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim..iyi ki varsınız..

ALLAH DUA EDEN BEBEK BEKLEYEN KADINLARA ANNE OLMAYI NASİP ETSİN , HAMİLE OLANLARA DA SAĞLIKLA KUCAKLARINA BEBEKLERİİ ALMAYI NASİP ETSİN BİR NEFESTE KURTARSIN ALLAH İNŞALLAH... UMUDUNU YİTİRMEYEN HERKESE ALLAH GÜZEL ŞEYLER YAŞATIR İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…