ben de korunmadığımız ilk ay hemen kan testi yapmıştım. tabi sonraki, ay da. malum her seferinde fos. hele birinde o kadar emindim ki eşime söylemeden yaptım sürpriz yapayım diye. her seferinde de hüngür hüngür ağladım. ama o ağlama evrelerini geçtim artık. evde her test yapışımda biraz heyecan oluyo ama sonucu bildiğim için negatif çıkınca etkilemiyo artık. ALLAH nasip eder de hamiş olabilirsem sonuca inanamıcam sanırım...
seldacım çok saol .tabiki önerini dinlerim ..kartaldamı hastane..şu anda benlik bişey yok. eşimin sonuçlarına göre bir şey desin doktorlar ona göre yöntemi tespit edecez...ama benlik bişey de gerekirse ararım seni...
umudumu kırmaya çalışalar oluyor tabi.. hevesimi bozanlar ama ne olursa olsun ben negatif olamam... her zaman umutluyum..tek spermle ; ters rahimle hamile kalanları duyuyoruz bizim öyle ters çözümsüz bir derdimiz yok Allaha şükürler olsun.. hem hayatta herşey insanlar için... burda çoğumuz duyuyoruz son haftalarında bebeğii kaybeden arkadaşlarımız var. düşük yapan arkadaşlarımız var. olar ne kadar güzel umutlarını yitirmiyorlar bizde umudumuzu tuketmemeliyiz. birbirimize destek olmalıyız. çekim yasasına göre egatif düşünce kötü olayları çeker. böyle olursa ya şimdi buu yaşarsam diye kaygı edilirse onlar yaşanır... o yüzden olumlu olucam..bebeğimiz olcak ..anne olucaz..bebeklerimizi alıp parklarda gezmelere götürcezzz...beslenme çantalarını hazırlıcaz...umudumu hiçkimse kıramaz... hiçkimsenin düşüncelerime izin vermesine bana laff söylemesine izin vermicem...
bana destek olan , moral veren, yazdıklarımı okuyup fikrini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim..iyi ki varsınız..
ALLAH DUA EDEN BEBEK BEKLEYEN KADINLARA ANNE OLMAYI NASİP ETSİN , HAMİLE OLANLARA DA SAĞLIKLA KUCAKLARINA BEBEKLERİİ ALMAYI NASİP ETSİN BİR NEFESTE KURTARSIN ALLAH İNŞALLAH... UMUDUNU YİTİRMEYEN HERKESE ALLAH GÜZEL ŞEYLER YAŞATIR İNŞALLAH...
seldacım çok saol .tabiki önerini dinlerim ..kartaldamı hastane..şu anda benlik bişey yok. eşimin sonuçlarına göre bir şey desin doktorlar ona göre yöntemi tespit edecez...ama benlik bişey de gerekirse ararım seni...
umudumu kırmaya çalışalar oluyor tabi.. hevesimi bozanlar ama ne olursa olsun ben negatif olamam... her zaman umutluyum..tek spermle ; ters rahimle hamile kalanları duyuyoruz bizim öyle ters çözümsüz bir derdimiz yok Allaha şükürler olsun.. hem hayatta herşey insanlar için... burda çoğumuz duyuyoruz son haftalarında bebeğii kaybeden arkadaşlarımız var. düşük yapan arkadaşlarımız var. olar ne kadar güzel umutlarını yitirmiyorlar bizde umudumuzu tuketmemeliyiz. birbirimize destek olmalıyız. çekim yasasına göre egatif düşünce kötü olayları çeker. böyle olursa ya şimdi buu yaşarsam diye kaygı edilirse onlar yaşanır... o yüzden olumlu olucam..bebeğimiz olcak ..anne olucaz..bebeklerimizi alıp parklarda gezmelere götürcezzz...beslenme çantalarını hazırlıcaz...umudumu hiçkimse kıramaz... hiçkimsenin düşüncelerime izin vermesine bana laff söylemesine izin vermicem...
bana destek olan , moral veren, yazdıklarımı okuyup fikrini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim..iyi ki varsınız..
ALLAH DUA EDEN BEBEK BEKLEYEN KADINLARA ANNE OLMAYI NASİP ETSİN , HAMİLE OLANLARA DA SAĞLIKLA KUCAKLARINA BEBEKLERİİ ALMAYI NASİP ETSİN BİR NEFESTE KURTARSIN ALLAH İNŞALLAH... UMUDUNU YİTİRMEYEN HERKESE ALLAH GÜZEL ŞEYLER YAŞATIR İNŞALLAH...
ALLAH DUA EDEN BEBEK BEKLEYEN KADINLARA ANNE OLMAYI NASİP ETSİN , HAMİLE OLANLARA DA SAĞLIKLA KUCAKLARINA BEBEKLERİİ ALMAYI NASİP ETSİN BİR NEFESTE KURTARSIN ALLAH İNŞALLAH... UMUDUNU YİTİRMEYEN HERKESE ALLAH GÜZEL ŞEYLER YAŞATIR İNŞALLAH.
CANIM EN ÖNEMLİSİ UMUDUNU YİTİRMEMEK. SAKIN KİMSENİN MORALİNİ BOZMASINA İZİN VERME. ÇOK KLASİK OLACAK AMA HER ZAMAN BARDAĞIN DOLU KISMINI GÖR, ZARARI OLMAZ
yok canım zaten kimseye bu konuda izin vermicem ..buna ailem de dahil... pozitif düşündükce ayakta durabiliyorum... ayakta durdukca uğraşabiliyorum ... olumsuzluklara elbet üzülüyorum kırılıyorum ama olumlu düşünerek bunu yeniyorum...
tabiki canım ya şuanda elimizde olan tek şey umut etmek ve dua etmek.tabiki eninde sonunda olacak.pozitif düşünen,pozitif yaşar.arada üzülecez ağlayacaz,insanız neticede ama pes etmek yok.bebişlerimize kavuşuncaya kadar sabredicez.bizler kadınız ve anne olacaz,anneliğin en belirgin özelliği sabrıdır.daha bebişlerimizin evi başımıza yıkmalarına,afacanlıklarına sabır bırakmamız gerekiyo dimi.gamyoncuiremsu
aynen öyle güzelim yaa... daha şimdiden pes edilir mi değil mi ??? dediğin gibi pozitif düşün pozitif yaşa :) walla olumluluğumu düşüncelerimi kimse kıramaz ... Allah dua eden tüm kullarının yüzüne güler...
kartalda canım evet.valla bu konuda benım dusuncem şukı ne cok ümitlere kapılmak dogru nede umutsuz olmak çunku her ıkısınınde asırısı bızı üzer canım
walla wahh tühh dedikce ağladıkca daha kkötü şeyler yaşanıyor...üstelik bilimsel açıklaması da var. biz olumlu düşünüp bebeğimizi beklediğimizi vücudumuza siyal olarak göderdiğimizde rahim kaslarımızda bir salgı salgılaıyor ve rahim buna hazırlıyormuş kendii. bebeğimiz de o zaman gelmeye hazır oluyormuş...olumlu düşündükçe olumlu olaylara yol açarız....
KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH
1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAMA
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ HAVUC+INCIR KURU
108.ipekyol51..................................... ................SEROHEN+IGNE
109.zazez......................................... .................KLOMEN+CATLATMA IGNESI
110.özemek.........................................................
deryaberil.............................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................brgün mutlaka olacak
]
**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
OCAK AYI LİSTESİ
meleğim ve aşkım::::::::::::::::::::: 1 OCAK
faddim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 OCAK
cerot:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 OCAK
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 OCAK
Mavinur44:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 OCAK
disikus :::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 OCAK
umutlu22....................................17 OCAK
erkans35::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 OCAK
dilemyare...................................22 OCAK
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::::
deryaberil.................................. 29 OCAK
asudebahar................................30 OCAK
İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
ŞUBAT AYI LİSTESİ
MELEĞİM VE AŞKIM............. 1 ŞUBAT
OZGEOZGE.............................1 ŞUBAT
SERSELO............................. 2 ŞUBAT
CETREFİLLİ........................... 2 ŞUBAT
EMİNE KAYA........................ 6 ŞUBAT
AYSIMA04............................. 6 ŞUBAT
GULUMSEHAYATA................10 ŞUBAT
KUKULETA09........................ 11 ŞUBAT
KUZU84................................ 12 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
zeyno1981:::::::::::::::::::::::::::: 13 ŞUBAT
DİŞİKUŞ................................15 ŞUBAT
KTG......................................15 ŞUBAT
PENYEZ26.............................
GYSHNKY.............................
BALANCE.............................
FIRSTMOON..........................10 ŞUBAT
BİLGESU...............................
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE
sağol canım!ben de tamam bitti artık uğraşmayacağım dediğim anda yine yeniden herşey başlıyor umutlarım diriliyor....allahım gözümüzü yolda bırakmasın.sağlıcakla inşallahBozma moralini,herşeyin hayırlısı diye dua ediyoruz hep,en uygun zamanda geleceğinden eminim.Her yeni başlangıç umutlandırıyor beni,umudunu kaybetme.
gunaydın umutlum nasılsın
Günaydın datluuum. iyiyim sen nasılsın canımıniçiii olumunekankayizsmile Miden nasıl oldu Sevdam. Hala bulanıyor mu? Benim adetim hala sökülmedi, belim ağrıdan kırılıyor ama bu defa adet ağrısı yanee :bbo:
almınasım gunaydın canım bulantılarınmı basladı( inşş uzun surmez yaww
gunaydın canım 2 gundur vardı ama bu sabah yok sanırım mıdemı usuttum
olabılır ozman canım evet ,nazar degmesın ozman bulantın falan yok rahat bı hamılalık gecırırsın inş ama ben inanıyorum sen rahat bı hamılelık gecırıceksın gıbı gelıo bana .bende sabahın 6 sından berı ayaktayım bızım bahcede ufak bı kopek var ayy 2 kopek hayvanı resmen boguyodu yaa( son andan yetıstım dedım öldü herelde neysekı ii yarası var baya aldım asagı bodruma ındırdım sımdı onunla ugrasıyodum 2 saattır :)))
aa cok uzuldum gecmıs olsunn sansına havada actı
evet ya havada açtı aam en cok senın için guzel bı hbr buu :))) dahada ii olsun da havalar cıkalım yaaa:)))gezelım bıraz evde otur otur catladık valla
aynen valla dun aksam cıktık sınemaya gıttık ama pısman oldum cok soguktu dondumm
hakıkatten ya havalar ısınsada gezsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?