valla SAT 15 aralık
iğnemi 29 aralıkta olmuştum
ama iğneden tam 6 gün sonra sancım olmuştu
dr. oyüzden geç döllenmedir demişti
ama 1.5 haftada çok az diilmi
reglimn üstünden 13 gün geçti
valla SAT 15 aralık
Kızlar bişey sorucam size.Sizden gelen mesajları sayfa otomatik güncellemiyor.Yeni mesajları görmek için önceki sayfaya dönüp sonra en son sayfaya geliyorum,ancak öyle gözüküyor yeni mesaj.Bunun daha kısa yolu var mı?
Canım F5 e bas yada mauseyi sağ tıkla sayfanın üzerinde yenile diye bir yer çıkacak ona bas. olumunekankayizsmile
valla SAT 15 aralık
Çok sağol canım ya,kafayı yemek üzereydim valla:)))
Günaydın Günaydın Günaydın
Biz hastaneden geldik kızlar.Mercimeğimizin kalp atışını gördük. İçimde sıkıntı vardı,tedirgindim ama onu görünce herşey bitti 9,1 mm olmuş fasulye oldu artık mercimek Babamızın ikiz beklentisi hala sürüyordu.Ama dr tek bebek dedi.Çok şükür..6+6 çıktık,ama 2-3 gün farkediyor bişey değil yani..Kan tahlili vardim akşama doğru çıkacak.4 tüp kan aldılar.Zaten kan man yok
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .Bebiş isteyenlerde en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin opuyorumnanaktan
Günaydın Günaydın Günaydına.s.
Biz hastaneden geldik kızlar.Mercimeğimizin kalp atışını gördük. İçimde sıkıntı vardı,tedirgindim ama onu görünce herşey bitti :dance:9,1 mm olmuş fasulye oldu artık mercimek Babamızın ikiz beklentisi hala sürüyordu.Ama dr tek bebek dedi.Çok şükür..6+6 çıktık,ama 2-3 gün farkediyor bişey değil yani..Kan tahlili vardim akşama doğru çıkacak.4 tüp kan aldılar.Zaten kan man yok
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .Bebiş isteyenlerde en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin opuyorumnanaktan
günaydın bayanlar.dün doktora gittim 3.klomene başlıyoruz.eşimdende test istedi.geçen ay 3 kaliteli flokül vardı neden olmadı bende şaşırdım dedi.offf moralim bozuldu.galiba ben vazgeçecem bu çocuk fikrinden ya.
offff geçsin artık zaman:1no2:
gecer merak etme bır sorun yoktur olsaydı kanaman olurdu agrın olurdu bebegı bıle kaybederdın bak masaallah bu tarıhe kadar sorunsuz geldın ıcını ferah tut ıyı olacak olumunekankayizsmile
gecer merak etme bır sorun yoktur olsaydı kanaman olurdu agrın olurdu bebegı bıle kaybederdın bak masaallah bu tarıhe kadar sorunsuz geldın ıcını ferah tut ıyı olacak olumunekankayizsmile[/
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?