Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar bişey sorucam size.Sizden gelen mesajları sayfa otomatik güncellemiyor.Yeni mesajları görmek için önceki sayfaya dönüp sonra en son sayfaya geliyorum,ancak öyle gözüküyor yeni mesaj.Bunun daha kısa yolu var mı?

valla SAT 15 aralık
iğnemi 29 aralıkta olmuştum
ama iğneden tam 6 gün sonra sancım olmuştu
dr. oyüzden geç döllenmedir demişti
ama 1.5 haftada çok az diilmi
reglimn üstünden 13 gün geçti

Zazezim Allah hayırllısını versin. Çok fazla düşünmemeye çalış. Baksana saatin 2 olmasına ne kadar az kalmış. En fazla 3 saat sonra sonucunu alacaksın. Ve hepimizin duası hayırlı sonuçlar alman. Sağlıksız bir gebelik olsaydı şimdiye dek bi kanaman bi belirtin olurdu canım. Hiç kafanı takma sen öyle kötü şeylere.

Canım F5 e bas yada mauseyi sağ tıkla sayfanın üzerinde yenile diye bir yer çıkacak ona bas. olumunekankayizsmile

valla SAT 15 aralık
iğnemi 29 aralıkta olmuştum
ama iğneden tam 6 gün sonra sancım olmuştu
dr. oyüzden geç döllenmedir demişti
ama 1.5 haftada çok az diilmi
reglimn üstünden 13 gün geçti

canım moralini bozma.Bazen dr dan bazen ultrasondan kaynaklanan sıkıntılardan göremeyebiliyorlar.Sen içini ferah tut.1,5 haftalık olması çok zor bir ihtimal.Adetlerin düzenliyse böyle bir ihtimal zor.İnş hayırlı haberler verirsinopuyorumnanaktan

Günaydın Günaydın Günaydın
Biz hastaneden geldik kızlar.Mercimeğimizin kalp atışını gördük. İçimde sıkıntı vardı,tedirgindim ama onu görünce herşey bitti 9,1 mm olmuş fasulye oldu artık mercimek Babamızın ikiz beklentisi hala sürüyordu.Ama dr tek bebek dedi.Çok şükür..6+6 çıktık,ama 2-3 gün farkediyor bişey değil yani..Kan tahlili vardim akşama doğru çıkacak.4 tüp kan aldılar.Zaten kan man yok
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .Bebiş isteyenlerde en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin opuyorumnanaktan

Günaydın Günaydın Günaydına.s.
Biz hastaneden geldik kızlar.Mercimeğimizin kalp atışını gördük. İçimde sıkıntı vardı,tedirgindim ama onu görünce herşey bitti :dance:9,1 mm olmuş fasulye oldu artık mercimek Babamızın ikiz beklentisi hala sürüyordu.Ama dr tek bebek dedi.Çok şükür..6+6 çıktık,ama 2-3 gün farkediyor bişey değil yani..Kan tahlili vardim akşama doğru çıkacak.4 tüp kan aldılar.Zaten kan man yok
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .Bebiş isteyenlerde en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin opuyorumnanaktan

Canım yaa. Daha 1 cm bile yok haa. Allahım sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsiin inşalllah. Şeniz

canım gozunaydın cok sevındım dertler bıtmıyor sımdıde ıkılı test baslıyor bızımde ctesı gunu ıkılı testımız vareyvahedigeldismile

canım tetkiklerin önceden yapılmamışmıydı? Benim yumurta takibine başlamadan önce bütün hormon testleri, rahim filmi ve eşimin spermiyogramı yapıldı. Pko dışında bi sorun yok. Yumurta takibine karar verildi. Bence doğrusu bu. çünkü tüpler tıkalıysa ya da başka bi problem varsa boşuna uğraşmış olursun. Ama ne olursa olsun vazgeçme. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...

gecer merak etme bır sorun yoktur olsaydı kanaman olurdu agrın olurdu bebegı bıle kaybederdın bak masaallah bu tarıhe kadar sorunsuz geldın ıcını ferah tut ıyı olacak olumunekankayizsmile

haklısın arkadaşım.Benim ilk düşüğüm 5 haftalıkken kanamayla başladı 5.5 haftalıkken düştü. Merak etme sorun yoktur canım olsaydı belirtisi olurdu.Hayırlı haberlerle gel inşallaha.sa.

çok saolun kızlar desteğiniz için
hastaneye gidip alıcam
2 de çıkıo ama dr. gelmeden vermiolar sonucu
onun için 2gibi çıkmayı düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…