Günaydın bayanlar.Dün doktora gittim 3.klomene başlıyoruz.Eşimdende test istedi.Geçen ay 3 kaliteli flokül vardı neden olmadı bende şaşırdım dedi.Offf moralim bozuldu.Galiba ben vazgeçecem bu çocuk fikrinden ya.
ben çıkıorum arkadaşlar
dualarınızı eksik etmeyin:Saruboceq:
slm kızlar bana yardımcı olun.kızlar sat ım 31 aralık.ocak ayının 14 ünde çatlatma iğnesi oldum.15ve 16 da ilişki önerdi ohafta 19 kadar gün aşırı ilişki dedi.ve dayanamayıp bugün kanda bthcg baktırdım 1,45 çıktı.teyze kızı hemşire çok erken yapmışsın varda yokta diyemem dedi.bir hafta bekle dedi.
slm kızlar bana yardımcı olun.kızlar sat ım 31 aralık.ocak ayının 14 ünde çatlatma iğnesi oldum.15ve 16 da ilişki önerdi ohafta 19 kadar gün aşırı ilişki dedi.ve dayanamayıp bugün kanda bthcg baktırdım 1,45 çıktı.teyze kızı hemşire çok erken yapmışsın varda yokta diyemem dedi.bir hafta bekle dedi.
Daha çok erken canım ya,hep sabırsızlığımız yüzünden üzülüyoruz zaten.Düşünmesek ,oluruna bırakabilsek keşke.1 Şubat'ta tekrar test yaptır derim,ben ilk çatlatma iğnemde 1 gün gecikmeli adet olmuştum ama bende öncesinde test yaptırmıştım,sonuç 7 çıkmıştı.
:teselli: Canım Allah başka dert keder vermesin. şuanki durumunu az çok tahmin edebiliyorum. çünkü 4 ay önce ben de yaşadım aynını. üstüne bir de canlı canlı kürtaj olmak zorunda kaldım. Allahın taktiri böyleymiş. En kısa zamanda yeni ve sağlıklı bir bebeğin olur inşallah.kızlar mrb
bhcg değerim düşmeye başlamış
10 güne kadar kanaman başlar erken düşük olucak dedi
malesef kaybettim bebeğimi
Rabbimden hep hayırlısını diledim
demekki hayırlısı böleymiş
Rabbim bidaa nasip etsin inş.
desteğiniz için hepinize gönülden teşekkür ederim.
Rabbim sizlere bu acıyı tattırmasın inş.
kızlar mrb
Daha çok erken canım ya,hep sabırsızlığımız yüzünden üzülüyoruz zaten.Düşünmesek ,oluruna bırakabilsek keşke.1 Şubat'ta tekrar test yaptır derim,ben ilk çatlatma iğnemde 1 gün gecikmeli adet olmuştum ama bende öncesinde test yaptırmıştım,sonuç 7 çıkmıştı.
kızlar mrb
kızlar mrb
Yaa çok üzüldüm gerçekten,benimde başıma gelmişti canım ama daha minikken olmuştu yani sabredip test yaptırmasam 1-2 gün sonra düşecek ben de adet oldum zannedecektim.Kısmet değilmiş demek ki canım,hem bu şekilde düşüklerde ara vermene gerek kalmıyor.Önümüzdeki ay tekrar denersin,umudunu kaybetme.Mutlaka birgün anne olacağız.
slm.adetim 2 gün gecikti. çatlatma iğnesini 9 ocakta yaptırmıştım.teste o kadar silik ikinci çizgi varki sanırım sadece benim gibi çok isteyen biri görebilir o çizgiyi... kafamçokkarıştı kan testinde sonucu hemen veriyorlar mı?bekliyeyim mi biraz daha?şimdiye kadar hiç kanda baktırmadım da.offff offff şimdi hiç olmazsa gerçek veya değil bir umudum var. bilmiyorumkismile kan testinden sonra yeniden umutsuzluk, sonra kendini toparlama, bu sefer olacaklarrr, dualar, rüyalar, neden ben isyanları....çok konuştum kusura bakmayın. allah isteyen herkese versinnnn olumunekankayizsmile
kızlar mrb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?