Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım sakın vazgeçme Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım aynı duyguları 3 ay kullandım klomen olmadı Rahim filmi çekildi temiz çıktı eşime bakıldı normal çıktı Rahim filmi çekildiğiay korunduk doktor çocukolabilir riskli olur dedi ve geçen ay aralıkta artık ben yter dedim ve gerçekten kalbden Rabbime bıraktım olursa olur olmazsa olmaz dedim ve o ay oldu şimdi bebeğim 8 haftalık... Rabbim inşallah sana da vercektir yeterki Rabbim e bırak bend önceleri neden olmuyo falan diye takmıştım ama bırakınca oldu İnş. Rabbim tamamına erdirsin Çok kötü mide bulantılarım var ve benim normalde midem ağrım vardı ve mide ağrıları çoğaldı çok zor geçiyor.. 2 haftadı yataktan kalkamıyorum 2 gündür biraz iyiyim çokşükür...

umarım bir an önce atlatabilirsin bulantılarını keşke oluruna bırakabilsem bazen çok rahat oluyorum bazen çok umutsuz ben bile şaşıyorum bu hallerime 1 cocuğum var hiç olmayanlar ne yapsın diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum geçen sene peşpeşe hamilelik ve düşük yaşadım sanırım cesaretimde kırıldı aynı şeyleri yaşamaktan korkar oldum o yüzden vazgeçsem diyorum ama kızım çok istiyor kardeşi olmasını yalnız büyümesini istemiyorum neyse çok uzattım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebişini sağlıkla alırsın kucağına bizlere de dua et olurmu?

slm kızlar bana yardımcı olun.kızlar sat ım 31 aralık.ocak ayının 14 ünde çatlatma iğnesi oldum.15ve 16 da ilişki önerdi ohafta 19 kadar gün aşırı ilişki dedi.ve dayanamayıp bugün kanda bthcg baktırdım 1,45 çıktı.teyze kızı hemşire çok erken yapmışsın varda yokta diyemem dedi.bir hafta bekle dedi.

canım bak geçmişte benimde yazdıklarımı görürsün belki ve birçok arkadaşta sana bu tavsiyede bulunacaktır muhakkak.Aynı şeyleri yaşayan kişiler oladuğumuz için birbirimizin üzülmesini istemeyiz asla.Bende dayanamayıp idrarda bakmıştım silik çizgi çıkmıştı 2 kere çıktı hemde.Hatta buraya resimleri de yüklemiştim.Fakat adet oldum.Sende çok erken baktırmışsın... Bana sorarsan adetini bekle. eğer adet olmazsan ve 2-3 gün gecikirse o zaman kanda baktır.Çünkü vurulduğumuz çatlatma iğnesi gebelik belirtilerine neden oluyor ve bhcg değeri yükselebiliyor.onun etkisinin geçmesi yaklaşık 14 günü bulabiliyor.

Aaa hemde hemşeriymişiz. Şekerim tek tavsiyem kendini başka şeylerle oyala ve aklını bu işten uzaklaştır.Bu arada adetin gelirse kontrolüne gidersin yine.Eğer gelmezse hemen bhcg baktırısın

Daha çok erken canım ya,hep sabırsızlığımız yüzünden üzülüyoruz zaten.Düşünmesek ,oluruna bırakabilsek keşke.1 Şubat'ta tekrar test yaptır derim,ben ilk çatlatma iğnemde 1 gün gecikmeli adet olmuştum ama bende öncesinde test yaptırmıştım,sonuç 7 çıkmıştı.

kızlar biliyorsunuz bende çok ümitlenmiştim daha öncesinde ve bunu doktoruma anlattığımda bana dediki "pcos 'lu hastalarda zaten gebelik gerçekleşip adet gecikmesi olduktan 10 gün sonra değerler asıl yükselme durumuna geçer"
Yani sabırsızlıkla yaptığımız testler ne yazıkki büyük olasılıkla bizi üzebilir.

kızlar mrb
bhcg değerim düşmeye başlamış
10 güne kadar kanaman başlar erken düşük olucak dedi
malesef kaybettim bebeğimi
Rabbimden hep hayırlısını diledim
demekki hayırlısı böleymiş
Rabbim bidaa nasip etsin inş.
desteğiniz için hepinize gönülden teşekkür ederim.
Rabbim sizlere bu acıyı tattırmasın inş.

:teselli: Canım Allah başka dert keder vermesin. şuanki durumunu az çok tahmin edebiliyorum. çünkü 4 ay önce ben de yaşadım aynını. üstüne bir de canlı canlı kürtaj olmak zorunda kaldım. Allahın taktiri böyleymiş. En kısa zamanda yeni ve sağlıklı bir bebeğin olur inşallah.

çok üzüldüm canım Allah tekrarını nasip etsin demekki hayırlısı buymuş.Başlarda çok zor gelsede bebeğini kaybetme fikri zamanla alışıyosun bu duruma.Ben 2 kere yaşadım bu durumu kendini çok fazla yıpratma.Geçmiş olsun....

galiba haklısın ama dayanamıyo insan.zaten bu sonuçtan sonra ümitlenmedim şu iğneden dolayıbilmiyorumkismile

Canım Rabbimin hikmetinden sual olmazmış.Sana en güzel müjdenin sevincini yaşattı ve kısa süreli de olsa bedeninde,kanında anneliğin yüceliğini tattırdı.eğer ki bunu senden alıyorsa vardır bir sebebi. Üzülme demek buna çare getirmez biliyorum ama birlikte ağlarız istersen. Ben şuna inanıyorum ki Rabbim en makul zamanda sana en hayırlı evladı nasip edecek.Hatta belki seni ikiz bebekle ödüllendirecek.
Ayrıca değerindeki düşüş çok mu fazla? belki yanlış ölçümden kaynaklı falandır.

Yaa çok üzüldüm gerçekten,benimde başıma gelmişti canım ama daha minikken olmuştu yani sabredip test yaptırmasam 1-2 gün sonra düşecek ben de adet oldum zannedecektim.Kısmet değilmiş demek ki canım,hem bu şekilde düşüklerde ara vermene gerek kalmıyor.Önümüzdeki ay tekrar denersin,umudunu kaybetme.Mutlaka birgün anne olacağız.

Ayrıca doktorum demiştiki bu duruma çok üzülme,en azından hamile kalabildiğini anladık.

çok üzüldüm zazez .anlıyorum seni bende yaşadım.ne denirse boş tesellisi olmuyo.bundada vardır bir hayır.ileride olmasından .kendini çok yıpratma.allah beterinden korusun

slm.adetim 2 gün gecikti. çatlatma iğnesini 9 ocakta yaptırmıştım.teste o kadar silik ikinci çizgi varki sanırım sadece benim gibi çok isteyen biri görebilir o çizgiyi... kafamçokkarıştı kan testinde sonucu hemen veriyorlar mı?bekliyeyim mi biraz daha?şimdiye kadar hiç kanda baktırmadım da.offff offff şimdi hiç olmazsa gerçek veya değil bir umudum var. bilmiyorumkismile kan testinden sonra yeniden umutsuzluk, sonra kendini toparlama, bu sefer olacaklarrr, dualar, rüyalar, neden ben isyanları....çok konuştum kusura bakmayın. allah isteyen herkese versinnnn olumunekankayizsmile

Canım 2-3 gün bekle derim. çünkü bende 2 ayrı testte öyle silik çizgi görmüştüm ama adet oldum. 2 gün daha bekle sonra kanda baktırırsın.

çok ama çook üzüldümm...allah sabrını versin inşallah.hayırlısı demekten başka keşke gelse elimizden bir şeyler...en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşarsın umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…