Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar çok saolun
bunada şükür diorum ilerkeyen aylarda olsaydı daha katlanılmas olabilirdi
Rabbim büyük ne eylerse güzel eyler.

değerimde 54 e düşmüş

Canım 2-3 gün bekle derim. çünkü bende 2 ayrı testte öyle silik çizgi görmüştüm ama adet oldum. 2 gün daha bekle sonra kanda baktırırsın.

beklemeyi çok güzel öğrendim...sabırsızın tekiyimdir oysa...uyumak ve hamile olduğumu öğreneceğim ana kadar uyanmamak istiyorummmm...
teşekkür ederim cvpın içinnn opuyorumnanaktan

kızlar çok saolun

değerimde 54 e düşmüş

Aynen öyle canım Rabbim ne eylerse güzel eyler.Senin de sınavın böyle olacakmış demekki. İstersen dinlen şimdi biraz.yada burada sohbet etmek istersen biz burdayız.
İnşallah ikizler gelecek senin göbüşüne canım arkadaşım.:Saruboceq:

özlemcim bende pco yok
çikolata kistim var benm
benm 2 ay önce değerim 6.8 çıkmıştı 2 gün sonr regl olmuştum
muhtemelen iğnenin etkisiydi o
bakalım yakında dr. a giderim
detaylı konuşurus orda
saol desteğin için

desene aramızda 4 gun oluoo:)) calısn anacım sabahta calsın spermler daha ii oluomus sabah 5-7 arası :)))bızdede 3 gunluk calısma bıttı gun asırı ya dönucez catlasınb canım inşş catır catır catlıodur :))
ayy bende kıl oluorum sorma f 5 yapıorum yenılıorum
canım gozunaydın melegın kucuck daha:)) Allah hyırlısıla saglıklı kucagına almayı nasıp etsınnzemuszemus

canımmm cok saskınım ve cok uzgunum Rabbım boylesını hayırlı gormus dıyebılıorum bende senın gıbı,inşş kısa surede tekrar nasıp etsın saglıgıyla

ah canım sana bekle dedim yaaaaaa şimdi daha beter kafan karıstıııı

kızlar çok saolun

değerimde 54 e düşmüş

canım çok üzüldüm,rabbim sabır versin.çok geçmiş olsun.hakkımızda hayırlısı inşallah,hep yıkılırız sanıyoruz ama bunlarada alışabiliyoruz.pes etmek yok...

kızlar çok saolun

değerimde 54 e düşmüş

selam canım napalım rabbim ne derse o oluyor bundada bir hayır vardır olsun san bişey olmasın bi daha bebek yaparsınız canım gerçekten dediğin gibi ya büyüyüpte düşseydi bu seni çok yıkardı çok geçmiş olsun canım Allahım sana en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin herkese cümlemize nasip etsin hayırlısıyla:teselli::1hug:

zehracım sadece cok uzuldugumu bılmenı ısterım yardımcı olabılecegımız bırsey varsa burada olacagız ama umıtsızlık yok en azından hamıle kalabılıyorsun bunu ogrendın allahım yenıden bebek verecektır sana

teselli neye yarar diyorsundur belki ama allah sabır versin yenisini saglıkla nasip etsin canım dışı bizi yakar içi seni yakar cok üzüldüm çok cidden gönül bağımız var bizim hepimiz kardeşiz

kızlar hepiize selamlar... iyi geceler..

biz bugün eşimle yeditepe üiversiteside cem beyle görüşmeye gittik. testlerimizi inceledi ve değerlerimizi normal buldu. benim adetimin 2. gününde gitmemi istedi. muayene edicek ve benim yumurta gelişimimi takip etme yoluu denicek... normal yolla bu değerlerde hamile kalan çok fazla insa var dedi. o yüzden yumurta gelişimii takip edelim . gerek görürsek aşılama yaparız hem belki de adet olmaz şu anda hamilesindir dedi. çok iyi karşıladı ; ilgilendi..ve destek oldu. çok ilgili insalardı bütü doktorlar bize yönlendirmeler yaptılar ve bilgi verdiler. çok güzel bir atmosferdi.adet günümü beklicez.

ben yumurta tedavisi ve takibiyle normal yolla hamile kalacağıma inanıyorum..doktorda bu yönde çok güzel şeyler söyledi..

çok güzel planlar yaptık eşimle.. ohh yaaa bugün daha rahatladım..

Allah herkese yardım etsin...kalbindeki güzellikleri yüzüne versinler inşallah..

Merhaba arkadaslar, ben gecen ay doktorum 50 mg. klomed vermisti, 2 ay kullandim ama yumurtlama olmadi.. simdi dozajini yukselltti, bu 3.ayim 100 mg alicam bir gunde. yani sabah aksam icicem 5 gun.

bu ay yumurtlama olurmu ki acaba ? endiseleniyorum.
Klomed le hamile kalan bir cok arkadasimiz var, kac ay kullandiktan sonra hamile kaldiniz ?

Derya , Sonuclarin iyi cikmasina sevindim, Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...

Herkese günaydın kızlar. Hepimiz için güzel bir gün olur inşallahh. Ben geçmişi okuyayım bakiim. Yeni hamişler var mı? guclubacismile

ben döndüüüüm yuvama kızlarhihoyyyt güzel ve yorucu zaman geçirdik, ama antep hatay iskenderun gezdik, hakkaten mutlaka görülmesi gereken yerlermiş, bunu gördüm yani:)

yeni haber var mı? valla bir saat ugramasam hızınıza yetişemiyordum, 1 haftada hayatta yakalayamam, o yüzden özet geçerseniz sevinirim. gerçi şu an gözümde tüten sıcak banyom ve yatak:) gece yol yaptık da...

ben biraz dinleneyim sonra görüşürüzyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…