Canım 2-3 gün bekle derim. çünkü bende 2 ayrı testte öyle silik çizgi görmüştüm ama adet oldum. 2 gün daha bekle sonra kanda baktırırsın.
kızlar çok saolun
bunada şükür diorum ilerkeyen aylarda olsaydı daha katlanılmas olabilirdi
Rabbim büyük ne eylerse güzel eyler.
değerimde 54 e düşmüş
kızlar çok saolun
değerimde 54 e düşmüş[/QU
ahhh canım yaa.. çok üzüldüm inanki.. ama napalım dediğin gibi herşey Allahtan. inşallah en yakın zamanda yeniden nasip eder.. canım benim yaa.. tabi herşeye hazırlıklı olmak gerekiyo şu hayatta. herzaman en iyiyi düşünmekle olmuyo ne yazıkki.. kötü ihtimalleri de ne kadar düşünürse insan kötü başına geldiğinde o kadar üzülmüyo.. herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Allah evladın da hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini nasip etsin. demekki onu yiyecek ekmeği yokmuş, yada sağlıklı değilmiş...
zehra ya geçen ayda senin böyle oldu dimi?? doktor sana progestan, glucophane falan vermişmiydi?? bildiğim kadarıyla sende pkolusun. bu ilaçlar pkolularda çok önemli. gebelikte bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.
desene aramızda 4 gun oluoo:)) calısn anacım sabahta calsın spermler daha ii oluomus sabah 5-7 arası :)))bızdede 3 gunluk calısma bıttı gun asırı ya dönucezBeni de 5 şubat'ta çağırdı,çatlamışmı diye bakacak.İnşallah ikimizinkide çatır çatır çatlamıştır.Evet çalışmalar başlıyor,gece 12'de olsun dedi doktor,ertesi gün işe nasıl gelicem bilemiyorum,normalde o satte çoktan uyumuş oluyoruz biz:)))
ayy bende kıl oluorum sorma f 5 yapıorum yenılıorumKızlar bişey sorucam size.Sizden gelen mesajları sayfa otomatik güncellemiyor.Yeni mesajları görmek için önceki sayfaya dönüp sonra en son sayfaya geliyorum,ancak öyle gözüküyor yeni mesaj.Bunun daha kısa yolu var mı?
canım gozunaydın melegın kucuck daha:)) Allah hyırlısıla saglıklı kucagına almayı nasıp etsınnzemuszemusGünaydın Günaydın Günaydına.s.
Biz hastaneden geldik kızlar.Mercimeğimizin kalp atışını gördük. İçimde sıkıntı vardı,tedirgindim ama onu görünce herşey bitti :dance:9,1 mm olmuş fasulye oldu artık mercimek Babamızın ikiz beklentisi hala sürüyordu.Ama dr tek bebek dedi.Çok şükür..6+6 çıktık,ama 2-3 gün farkediyor bişey değil yani..Kan tahlili vardim akşama doğru çıkacak.4 tüp kan aldılar.Zaten kan man yok
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .Bebiş isteyenlerde en yakın zamanda hayırlı evlatlar versin opuyorumnanaktan
kızlar mrb
bhcg değerim düşmeye başlamış
10 güne kadar kanaman başlar erken düşük olucak dedi
malesef kaybettim bebeğimi
Rabbimden hep hayırlısını diledim
demekki hayırlısı böleymiş
Rabbim bidaa nasip etsin inş.
desteğiniz için hepinize gönülden teşekkür ederim.
Rabbim sizlere bu acıyı tattırmasın inş.
slm kızlar bana yardımcı olun.kızlar sat ım 31 aralık.ocak ayının 14 ünde çatlatma iğnesi oldum.15ve 16 da ilişki önerdi ohafta 19 kadar gün aşırı ilişki dedi.ve dayanamayıp bugün kanda bthcg baktırdım 1,45 çıktı.teyze kızı hemşire çok erken yapmışsın varda yokta diyemem dedi.bir hafta bekle dedi.
kızlar çok saolun
değerimde 54 e düşmüş
kızlar çok saolun
değerimde 54 e düşmüş
özlemcim bende pco yok
çikolata kistim var benm
benm 2 ay önce değerim 6.8 çıkmıştı 2 gün sonr regl olmuştum
muhtemelen iğnenin etkisiydi o
bakalım yakında dr. a giderim
detaylı konuşurus orda
saol desteğin için
yaprak dökümü varrrrr ondandırrrr kuzummmm
kızlar hepiize selamlar... iyi geceler..
biz bugün eşimle yeditepe üiversiteside cem beyle görüşmeye gittik. testlerimizi inceledi ve değerlerimizi normal buldu. benim adetimin 2. gününde gitmemi istedi. muayene edicek ve benim yumurta gelişimimi takip etme yoluu denicek... normal yolla bu değerlerde hamile kalan çok fazla insa var dedi. o yüzden yumurta gelişimii takip edelim . gerek görürsek aşılama yaparız hem belki de adet olmaz şu anda hamilesindir dedi. çok iyi karşıladı ; ilgilendi..ve destek oldu. çok ilgili insalardı bütü doktorlar bize yönlendirmeler yaptılar ve bilgi verdiler. çok güzel bir atmosferdi.adet günümü beklicez.
ben yumurta tedavisi ve takibiyle normal yolla hamile kalacağıma inanıyorum..doktorda bu yönde çok güzel şeyler söyledi..
çok güzel planlar yaptık eşimle.. ohh yaaa bugün daha rahatladım..
Allah herkese yardım etsin...kalbindeki güzellikleri yüzüne versinler inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?