kızlar hepiize selamlar... iyi geceler..
biz bugün eşimle yeditepe üiversiteside cem beyle görüşmeye gittik. testlerimizi inceledi ve değerlerimizi normal buldu. benim adetimin 2. gününde gitmemi istedi. muayene edicek ve benim yumurta gelişimimi takip etme yoluu denicek... normal yolla bu değerlerde hamile kalan çok fazla insa var dedi. o yüzden yumurta gelişimii takip edelim . gerek görürsek aşılama yaparız hem belki de adet olmaz şu anda hamilesindir dedi. çok iyi karşıladı ; ilgilendi..ve destek oldu. çok ilgili insalardı bütü doktorlar bize yönlendirmeler yaptılar ve bilgi verdiler. çok güzel bir atmosferdi.adet günümü beklicez.
ben yumurta tedavisi ve takibiyle normal yolla hamile kalacağıma inanıyorum..doktorda bu yönde çok güzel şeyler söyledi..
çok güzel planlar yaptık eşimle.. ohh yaaa bugün daha rahatladım..
Allah herkese yardım etsin...kalbindeki güzellikleri yüzüne versinler inşallah..
Merhaba arkadaslar, ben gecen ay doktorum 50 mg. klomed vermisti, 2 ay kullandim ama yumurtlama olmadi.. simdi dozajini yukselltti, bu 3.ayim 100 mg alicam bir gunde. yani sabah aksam icicem 5 gun.
bu ay yumurtlama olurmu ki acaba ? endiseleniyorum.
Klomed le hamile kalan bir cok arkadasimiz var, kac ay kullandiktan sonra hamile kaldiniz ?
ben döndüüüüm yuvama kızlarhihoyyyt güzel ve yorucu zaman geçirdik, ama antep hatay iskenderun gezdik, hakkaten mutlaka görülmesi gereken yerlermiş, bunu gördüm yani:)
yeni haber var mı? valla bir saat ugramasam hızınıza yetişemiyordum, 1 haftada hayatta yakalayamam, o yüzden özet geçerseniz sevinirim. gerçi şu an gözümde tüten sıcak banyom ve yatak:) gece yol yaptık da...
ben biraz dinleneyim sonra görüşürüzyerimseniben
biz bugün eşimle yeditepe üiversiteside cem beyle görüşmeye gittik. testlerimizi inceledi ve değerlerimizi normal buldu. benim adetimin 2. gününde gitmemi istedi. muayene edicek ve benim yumurta gelişimimi takip etme yoluu denicek... normal yolla bu değerlerde hamile kalan çok fazla insa var dedi. o yüzden yumurta gelişimii takip edelim . gerek görürsek aşılama yaparız hem belki de adet olmaz şu anda hamilesindir dedi. çok iyi karşıladı ; ilgilendi..ve destek oldu. çok ilgili insalardı bütü doktorlar bize yönlendirmeler yaptılar ve bilgi verdiler. çok güzel bir atmosferdi.adet günümü beklicez.
ben yumurta tedavisi ve takibiyle normal yolla hamile kalacağıma inanıyorum..doktorda bu yönde çok güzel şeyler söyledi..
Allah herkese yardım etsin...kalbindeki güzellikleri yüzüne versinler inşallah..
buarada bugun akıntım var neden acabaCADIARZU
Sana da günaydın Kuzuum. Nasıl olsa evdeysen yatıver oraya sıcacııkk. yerimseniben Akıntının sebebi belli gülüm. Küçük yumurtalar büyüdü ve çatlıyor. İhmal etme çalışmaları
almınascım nerdeeeee
buarada bugun akıntım var neden acabaCADIARZU
Derya , Sonuclarin iyi cikmasina sevindim, Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...
hoşgeldin tatlım kaldıın yerden okuman gerek herlşeyi :) oldu epey gelişmeler...ben döndüüüüm yuvama kızlarhihoyyyt güzel ve yorucu zaman geçirdik, ama antep hatay iskenderun gezdik, hakkaten mutlaka görülmesi gereken yerlermiş, bunu gördüm yani:)
yeni haber var mı? valla bir saat ugramasam hızınıza yetişemiyordum, 1 haftada hayatta yakalayamam, o yüzden özet geçerseniz sevinirim. gerçi şu an gözümde tüten sıcak banyom ve yatak:) gece yol yaptık da...
Günaydın canımm,çok sevindim verdiğin haberlere.İnşallah hamilesindir şu an.Sizi boşuna üzdüler demek ki,işte yaşamayan anlamadığı için abuk sabuk konuşanlar çok malesef.
kaydirigubbakcemile5 Yanii Derya sen de bu aralar hep önce üzüldün, sonradan güzel haberler aldın. Güzel gelişmeler yaşadın. İnşallah böyle devam eder de, doktorun dediği gibi hamilesindir. Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını versin hepimize. Büyük geçmiş olsun.
ben döndüüüüm yuvama kızlarhihoyyyt güzel ve yorucu zaman geçirdik, ama antep hatay iskenderun gezdik, hakkaten mutlaka görülmesi gereken yerlermiş, bunu gördüm yani:)
mrb kızlar
ben iim çok şükür ama benm dışımdaki herkes perişan
eşimi hiç böle görmemiştim
saatlerce ağladı dün gece
herkesin beni teselli etmesi gerekirken ben teselli eden oldum
dr. gelişmemiş olabilir dedikten sonra kendimi alıştırmıştım
dün gece kayınvaldem geldi bnde kaldı sancım falan olursa die
sabahta annem geldi
onlar etrafımda pır dönüo bende oturuorum öleee
dün yavaş yavaş kanamalarım başladı
desteğiniz içiinn çoook teşekkür ediorum hepinize
Rabbim size bu acıyı göstermeden evlatlarnızı kucağınza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?