Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Günaydın canımm,çok sevindim verdiğin haberlere.İnşallah hamilesindir şu an.Sizi boşuna üzdüler demek ki,işte yaşamayan anlamadığı için abuk sabuk konuşanlar çok malesef.

Prenses hoşgeldin aramıza. Klomen demek istedin sanırım. GÜzelim senin doktorun en az dozla başlamış yumurta ollmamasına rağmen neden yine az dozla devam etmiş kii? Ben klomen ilk başladığımda 2*1 başlamıştım. Doktorunun bir bildiği vardır elbet. Aramızda klomenle hamile kalan birçok arkadaşımız var. Bazıları ilk ay, bazıları 2 veya 3. aylarda hamile kaldılar. Bazıları da klomeni bıraktıkları ay... Allah hayırlısnı versin sana da hepimize de.

Hoşgeldin sefalar getirdin Ayşeciğim. Hele bi dinlen, gelişmeleri öğrenirsin. Haberler sende aslında. Neler yaptııın çalışmalar aksatılmadı umarıım kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile5 Yanii Derya sen de bu aralar hep önce üzüldün, sonradan güzel haberler aldın. Güzel gelişmeler yaşadın. İnşallah böyle devam eder de, doktorun dediği gibi hamilesindir. Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını versin hepimize. Büyük geçmiş olsun.

herkeze günaydınnn......zemuszemus hala uykum varrr gece coook gec uyudum bı köpek var onunla ılgılendıkk annemle veterınerdeydık şimdi ii :)))

Sana da günaydın Kuzuum. Nasıl olsa evdeysen yatıver oraya sıcacııkk. yerimseniben Akıntının sebebi belli gülüm. Küçük yumurtalar büyüdü ve çatlıyor. İhmal etme çalışmaları

gunaydıın umutlummm:)) a gercekmı ayrı ayrı yanı hmm anladım :)) cts iğneden sonra pazar basayıp 3gun calıstık sımdıde gun asırı :)))))

buarada bugun akıntım var neden acabaCADIARZU

Günaydın canım,yumurtaların çatladığı için akıntı olabilir.Nasıl olsa daha regl olmana çok var,onunla alakası olmadığı kesin.Benimde kasıklarımda hafif bir ağrı başladı sabah,sanki patlayacakmışım gibi şiş hissediyorum kendimi,benimkiler henüz çatlamadı tabi.İyice şişip patlıycak heralde:)

mrb kızlar, ben aranıza yeni geldim. ben 2 kere hamile kaldım ve bebekleri 18 ve 20. haftalıkta erken doğumla kaybettim. 3. hamileliğimde rahime dikiş atılması gerekiyor.
aynı zamanda pco da var. şimdi gittiğim doktor 2 aydır klomen ve duphaston veriyor ama yumrta takibi yapmıyor, bu da benim kafamı karıştırıyor. siz ne dersiniz bu konuda,

bende başka doktor arayışına girdim ve arkadaşlarımın tavsiye ettiği fatih öğüçe yarın için randevu aldım..

Derya , Sonuclarin iyi cikmasina sevindim, Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...

canım çok teşekkür ederim. iyi şeyler duyduk . doktorların hepsi aynı şeyleri söyledi. normal yolla bizden daha kötü durumda olanlar bile hamile kalabiliyorlarmış. bence bekleyin dedi doktor. aşılama veya tüp bebek biraz daha sonra denenebilir dedi... önemli olan stresi kaldırmak ortadan bunu söyledi doktorda... :)

hoşgeldin tatlım kaldıın yerden okuman gerek herlşeyi :) oldu epey gelişmeler...

Günaydın canımm,çok sevindim verdiğin haberlere.İnşallah hamilesindir şu an.Sizi boşuna üzdüler demek ki,işte yaşamayan anlamadığı için abuk sabuk konuşanlar çok malesef.

amin güzelim inşallah hamileyimdir :) değilsemde artık bekleme devrine geçicez. doktorlar iyi şeyler söyledi.önyargılı yada üzecek ; sinir bozacak pparazitlikler yapmadılar. umut verip garantide etmedi ; heves kırıp üzmedilerde... önemli olan stresi hayatınızdan çıkartın dedi. milyonlarca spermi olan hiç bir problemi olmayıp bir çok sıkıntı sttres yaşayan ve bebek sahibi olamayan çiftler var dedi. sorunu siz aza indirip şansınızı arttırın dedi :) rahat olun normal akışına bırakın dedi...şimdi öyle yapıyoruz zaten epeydir öyleyim... pozitif yaşam :) walla benim annem canımı sıktı onun da kalbini kırdım tersledim. hçkimse moralimi bozamaz .... dua eden herkese ; bekleyen herkese allah en g,zellerini yaşatır inşallah.

saol güzelim iyiliğine.. inşallah wala sürpriz gibi olur. bakalım ya artık doktorun da dediği gibi benim yumrutalarımın gelişmesi edaviye cevap vermesi daha önemliymiş. normal yolla hamile kalma şansınız var dedi . o yüzden bir süre beklicez.. walla yaz sonuna kadar deneriz :) tatilimizi yaparız. olmazsa kış gibi bakarız çaresine...Allah dermansız dert vermesin.... güzelim ben sıramı sana vercem..senin doğurganlığın garati :) hamile kaldın bebiş doğurdun yakışıklı bir oğlun var. o yüzden sana veriyorum sıramı :)
öperimmm

herkese günayddıınnnnnnnnnnn.umarım güzel bir güne gözümüzü açmışızdır.herkes yine erkenci ama baksanıza bir görünüp kaybolmuşlar.zemuszemus

tabiki doktor seçimi çok önemli canım.ilgilenen,alakalı doktor bizi moralmende etkiliyo,daha umutlu oluyoz.inşallah bu doktor sana uğurlu gelir.:Saruboceq:

hooşşşş ggeellddiiiinnnn...oohh bi güzel gezmişin.ama yerin çok belliydi.zaten sersolomda yok.iyice bir dinlen anlatırsın gezdiğin yerleri.görüşürüz canım.Şeniz

Selam kızlar...

Zazezcim çok üzüldüm. Benim başımdan hiç hamilelik ve böyle bir durum geçmedi. Yaşamayan bilemez ama yine de moralini bozma. Belki hayırlısı budur. Daha geç kaybetseydin daha zor olurdu.

Deryaberilcim senin için de sevindim. Inşallah hayırlı haberini alırız...

mrb kızlar
ben iim çok şükür ama benm dışımdaki herkes perişan
eşimi hiç böle görmemiştim
saatlerce ağladı dün gece
herkesin beni teselli etmesi gerekirken ben teselli eden oldum
dr. gelişmemiş olabilir dedikten sonra kendimi alıştırmıştım
dün gece kayınvaldem geldi bnde kaldı sancım falan olursa die
sabahta annem geldi
onlar etrafımda pır dönüo bende oturuorum öleee
dün yavaş yavaş kanamalarım başladı
desteğiniz içiinn çoook teşekkür ediorum hepinize
Rabbim size bu acıyı göstermeden evlatlarnızı kucağınza almayı nasip etsin

canım anladığım kadarıyla hamilesin, kaç haftalıksın. sorun ne canım....Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…