- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
oldu tabiki teşekkürler canımgunaydın yazdıkların gozden kacmıstır canım
adetın 3. gunu baslanıyor 5 gun boyunca sabah aksam 2 doz ıcılıyor sonra yumurta takıbı yapılıyor ultrason ıle yumurtalar ıstenen buyukluge gelınce 20-22 mm buda 14 . gune falan denk gelıyor o gun catlatma ıgnesı verılıyor ve 36 saat sonra ılıskı onerılıyorr 3 gun boyunca bılmem yeterlı bır acıklama oldumu
tamam canım sağolaaaa arkadaşım topik dışı diye birşey yok burada gözden kaçmıştır sorun hemen cevap vereyim ben adetin ikinci günü gittim 5 gün 2*1 klomen kullandım yarın yumurta takibi için doktoruma gideceğim daha sonra yumurta olması gerekenb boyuta göre çatlatma iğnesi veriyor daha sonra bekliyorsun umarım açıklayıcı olmuştur
canıımm sayfalar hızlı akıyor oldugu için gözden kacmıs:) adetinin 3. günü doktora gidiyosun canım ve 4. ya da 5. günü günde 2 tane alıyorsun, 5 gün, sonra 11. günü tekrar doktoruna gidip yumurtaların catlama olgunluguna gelmiş mi ona baktırıyorsun ve catlatma ignesi vuruluyorsun 12. 13. gün, akabinde de bol bol sincap arıyorsun. doktorun seni yönlendirecek yani, olmadıkca her ay bir doz artırıyor benim doktorum...
oyleyızdır yaverımm yalnız bır kısı bırsey yazmıss butun topık aynı anda cevap vermısss aferım kızlarr sıze gozume gırdınız heheheheekaydirigubbakcemile3
oldu tabiki teşekkürler canım
tamam canım sağol
çatlama iğnesi vurulmadan olmaz mı acaba CADIARZU teşekkür ederim
oldu tabiki teşekkürler canım
tamam canım sağol
çatlama iğnesi vurulmadan olmaz mı acaba CADIARZU teşekkür ederim
valla bildigim kadarıyla olmuyor, yumurtalar catlamazsa kist oluyor cünkü...
canım alttaki yakvime baktım da 87 kilodan o kadar düştün mü cidden??
bu ılac kıst yapıyor canım catlatma ıgnesı yapıyorlarkı kesın yumoslar catlasında kıste donusmesın dıyeee
valla bildigim kadarıyla olmuyor, yumurtalar catlamazsa kist oluyor cünkü...
canım alttaki yakvime baktım da 87 kilodan o kadar düştün mü cidden??
bu ılac kıst yapıyor canım catlatma ıgnesı yapıyorlarkı kesın yumoslar catlasında kıste donusmesın dıyeee
melecum çatlatma iğnesinin amacı çatlama olayını kesinleştirmek yani bazen yumurtalar çatlamayıp kist haline dönüşebiliyor
umutlumm dramı gıdıyorsunnnn
organize işler:roflol:
organize işler:roflol:
yawww cok komıgızzz heee hep aynı seylerı yazıyoruzz nasılda otomatıge baglamısızzzzsırnaşık şey
Evet bi taneem hani ne zamandan beri gitmek istedğim doktor vardı ya, ondan randevu aldım öğlen için. Çokk da heyecanlıyım biliiin mii datlıım. bilmiyorumkismile
kolay mı kızım ustabaşı olduk artıksositososito
Melocum 20 kİloyu ne kadar zamanda verdİn
23 ağustostan bu yana 5-6 ay ama hala devamediyorum
23 ağustostan bu yana 5-6 ay ama hala devamediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?