Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

oldu tabiki teşekkürler canım
tamam canım sağol

çatlama iğnesi vurulmadan olmaz mı acaba CADIARZU teşekkür ederim

oyleyızdır yaverımm yalnız bır kısı bırsey yazmıss butun topık aynı anda cevap vermısss aferım kızlarr sıze gozume gırdınız heheheheekaydirigubbakcemile3

canım ya sıcakkanlı bir topik burası bugüne kadar cevapsız bir soru kalmaz burada ve gelmek isteyen herkese topiğimiz açık sonradan katılanları da hemen alırız aramıza ve dışlamayız

oldu tabiki teşekkürler canım

tamam canım sağol

çatlama iğnesi vurulmadan olmaz mı acaba CADIARZU teşekkür ederim

valla bildigim kadarıyla olmuyor, yumurtalar catlamazsa kist oluyor cünkü...
canım alttaki yakvime baktım da 87 kilodan o kadar düştün mü cidden??

melecum çatlatma iğnesinin amacı çatlama olayını kesinleştirmek yani bazen yumurtalar çatlamayıp kist haline dönüşebiliyor

aaaaaa hepimiz aynı kişi gibiyiz aynı cevaplar süperiz yaaaaaaaaa

anladım canım o zaman kendi kafama göre kullanmaya kalkmayayım eyvahedigeldismile.evet mayısta klomen ve iğneyle hamile kalmıştım ama nasıl olduğunu hatırlayamadım tam olarak,sonra ağustosta bebeğim alındı ben de o günden sonra diyet yapıp bugüne geldim,hla da devam ama artık tekrar hamile kalmak istiyorum

bu ılac kıst yapıyor canım catlatma ıgnesı yapıyorlarkı kesın yumoslar catlasında kıste donusmesın dıyeee

anladım canım teşekkür ederim

bu ılac kıst yapıyor canım catlatma ıgnesı yapıyorlarkı kesın yumoslar catlasında kıste donusmesın dıyeee

melecum çatlatma iğnesinin amacı çatlama olayını kesinleştirmek yani bazen yumurtalar çatlamayıp kist haline dönüşebiliyor

organize işler:roflol:

Evet bi taneem hani ne zamandan beri gitmek istedğim doktor vardı ya, ondan randevu aldım öğlen için. Çokk da heyecanlıyım biliiin mii datlıım. bilmiyorumkismile

hadddiii innnşallah
canım aılemde kı melos oyle dıyor yaa
saka bıryana cok sevındımm canımm ıns ıyı seyler hayırlı seyler soylerde bızde meraktan kurtuluruzz cok heyecanlı ısen elımı tutmana ızın verırımm:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…