hayırlısı tatlım, güzel haberlerle gelelim doktorlarımızdan inşallahayyyyyyyyyyyyyy hayırlısı olsun umarım bir sürü yumoşun olmuştur yarı 11 de randevum
allah kavustursun canım, sen de bayagı bi yol tepeceksin yani, dikkat et kendine...geldım kızlarrr benım koca ıs seyahatıne cıktı cumaya kadar yokk onu yolcu ettım gerrcı bana ıs seyahatı dedı bende ona ıkna oldummmbilmiyorumkismilebaska yerlere gıttıyse bılemem kaydirigubbakcemile3ben ıs seyahatıne ınandımsırnaşık şeysaka bır yana cumaya kadar esım yok cuma gunude eskısehıre eltımlere gıdecegız o yokken bende annemlerde kalacagımm anlayacagınız bu hafta yokumm serselom ptesıden sonra da ankaraya gelecegız esım ıs ıcın ankaraya gıdecek benıde goturecek teyzemlere bırakacak keklerı pocaları yap sana caya gelıyorummmmsırnaşık şey
maşallaaaaah ayy nasıl güzel bi duygu de mii,canım saglıkla kucagına alacagın günleri de görelim inşallahgünaydın kızlar hepinize dünkü kontrolüm şükür iyi geçti pıtırcığımın kalp atışını gördüm 1.1cm doktor herşey gayet iyi dedi sadece birazcık aşağıda onada dikkat et dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim alminascım kızını inşallah sağlıkla kucağına alırda büyütürsün umutlum sen nasılsın serselom ya sen
aaa kış kış de o düşüncelere, şu an adet bunalımıyla üzüntün birleştir o yüzden bu kadar kötü hissediyosun kendini, ama kadının dogası geregi cabuk toparlar, sen de unutup 10 gün sonra tekrar baslıycaksın caslısmalara sekerim:)hayırlısı degılmıs dıorum napım ,kafamdada nıe olmuoo neden neden sorusunuda cıkartamıorum
aminnnnn canım inşallahinşallah canım rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
umutlummm canım benımmm gormedım yazdıklarını gorsem cevap yazmazmıyımm opuyorumnanaktan
kızlarrr hepınızı öpüyorummmm kendınıze ii bakınnnnnzemuszemusalmınasım sımdıden ii yolculuklar sana dıkkat et kendınezemuszemus
Sana da günaydın Sultaanıım. Gözün aydın canım. Bebişinin sağlıklı olmasına cçok sevindim. Aynı sağlıkla, aynı güzellikle devam eder inşallah hamileliğin. Ben nasıl olayım, iş yerindeyim ama aklım da burdaa yerimseniben Öğlende yeni bir doktora gideceğim inşallah.
kızlarrr hepınızı öpüyorummmm kendınıze ii bakınnnnnzemuszemusalmınasım sımdıden ii yolculuklar sana dıkkat et kendınezemuszemus
kızlar günaydın klomen kullanımı hakkında bilgi verir misiniz
ne zaman içiliyor ne zaman ilişki?
topik dışındanım :gitme: diye bana cevap yazmıyor musunuz? bilmiyorumkismile
biz de seni öptük de hakkaten nereye???kızlarrr hepınızı öpüyorummmm kendınıze ii bakınnnnnzemuszemusalmınasım sımdıden ii yolculuklar sana dıkkat et kendınezemuszemus
yaveeer duydun muserselom yapsın yaverım ozemuszemussaka yapıyorum kızlarrr kım musaıtse o yapsınnn ben evde oturuyorum vaktım musaıt dıye lısteye el attımm yoksa ne olacak lıste topıgın topıktekı herkes duzeltme yapabılır yanıııa.s
alminasım aynı anda aynı cümleler ruh ikizim benim
yaveeer duydun muelbette kimin yaptıgı önemli deil canım, sık giren biri olursa yeni tarihler söylendigi zaman günceller diye dedim:)
ben mi nasıl yani ne zaman alminas gitmiyor ki he he he annesi ona gelecek demi alminasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?