Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ayyyyyyyyyyyyyy hayırlısı olsun umarım bir sürü yumoşun olmuştur yarı 11 de randevum
hayırlısı tatlım, güzel haberlerle gelelim doktorlarımızdan inşallah
allah kavustursun canım, sen de bayagı bi yol tepeceksin yani, dikkat et kendine...

maşallaaaaah ayy nasıl güzel bi duygu de mii,canım saglıkla kucagına alacagın günleri de görelim inşallah
hayırlısı degılmıs dıorum napım ,kafamdada nıe olmuoo neden neden sorusunuda cıkartamıorum
aaa kış kış de o düşüncelere, şu an adet bunalımıyla üzüntün birleştir o yüzden bu kadar kötü hissediyosun kendini, ama kadının dogası geregi cabuk toparlar, sen de unutup 10 gün sonra tekrar baslıycaksın caslısmalara sekerim:)
inşallah canım rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
aminnnnn canım inşallah

kızlarrr hepınızı öpüyorummmm kendınıze ii bakınnnnnzemuszemusalmınasım sımdıden ii yolculuklar sana dıkkat et kendınezemuszemus

serselom yapsın yaverım ozemuszemussaka yapıyorum kızlarrr kım musaıtse o yapsınnn ben evde oturuyorum vaktım musaıt dıye lısteye el attımm yoksa ne olacak lıste topıgın topıktekı herkes duzeltme yapabılır yanıııa.s

inşallah bitanem sağol güzel dileklerin için inşallah doktor görüşmen senin içinde iyi geçer

maşallaaaaah ayy nasıl güzel bi duygu de mii,canım saglıkla kucagına alacagın günleri de görelim inşallah

inşallah canım herkes yaşasın bı duyguyu

topik dışındanım :gitme: diye bana cevap yazmıyor musunuz? bilmiyorumkismile

gunaydın yazdıkların gozden kacmıstır canım
adetın 3. gunu baslanıyor 5 gun boyunca sabah aksam 2 doz ıcılıyor sonra yumurta takıbı yapılıyor ultrason ıle yumurtalar ıstenen buyukluge gelınce 20-22 mm buda 14 . gune falan denk gelıyor o gun catlatma ıgnesı verılıyor ve 36 saat sonra ılıskı onerılıyorr 3 gun boyunca bılmem yeterlı bır acıklama oldumu

aaaa arkadaşım topik dışı diye birşey yok burada gözden kaçmıştır sorun hemen cevap vereyim ben adetin ikinci günü gittim 5 gün 2*1 klomen kullandım yarın yumurta takibi için doktoruma gideceğim daha sonra yumurta olması gerekenb boyuta göre çatlatma iğnesi veriyor daha sonra bekliyorsun umarım açıklayıcı olmuştur

kızlarrr hepınızı öpüyorummmm kendınıze ii bakınnnnnzemuszemusalmınasım sımdıden ii yolculuklar sana dıkkat et kendınezemuszemus
biz de seni öptük de hakkaten nereye???
yaveeer duydun mu elbette kimin yaptıgı önemli deil canım, sık giren biri olursa yeni tarihler söylendigi zaman günceller diye dedim:)

canıımm sayfalar hızlı akıyor oldugu için gözden kacmıs:) adetinin 3. günü doktora gidiyosun canım ve 4. ya da 5. günü günde 2 tane alıyorsun, 5 gün, sonra 11. günü tekrar doktoruna gidip yumurtaların catlama olgunluguna gelmiş mi ona baktırıyorsun ve catlatma ignesi vuruluyorsun 12. 13. gün, akabinde de bol bol sincap arıyorsun. doktorun seni yönlendirecek yani, olmadıkca her ay bir doz artırıyor benim doktorum...

cnm ben regl 3 gunu dr gıdıorum 4.gunu baslıorum yada 5.gunu sabah 1 aksam 1 olarak 5 gun içiorum sonra dr gıdıorum tekrar yumurata takıbı yapıo yeterlı buyukulge geldıgınde catlama iğnesı verıo ve 36 saat sonra yada içinde ilşkı onerı hergun yada gun asırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…