Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

helal olsun valla,kac ayda verdin bu kiloyu?

kızlarr ben sımdı cıkayım evımı toparlayayım heryer heryerde cantamıda hazırlayayım oradanda gıdeyım anneme gırebılırsem ınternete gırıp arada sızlere bakarrımm hepınızı ayrı ayrı opuyorum benı ozleyın canlarımm hehehehe

gitmeeeeeeeeeeeeeeebilmiyorumkismile

Evet gülüm yaa, çok heyecanlıyım. Elimi tutacan daa, doktora benimle gelecen mii pekii :dance:
umutlum hadi hayırlısı olsun senin için

Bu defa hayırlısı olur inşallah adaşımm. Yoruldum mu nee artıkın sempatiksalakcinni
sevdacığııımm bu arada benim adet tarihim 27 şubat canımcığıım

bakalım artık sarsıntı nasıl olacak.:dance:.bencede sen barış ilan et.malum buaralar küslük olmaz.lmaz:.zati gıcık oluyom bu durumu.bazen çok kızıyom küsecem görecek günün diyomama ara vermemek lazım ya küslüğe denk gelirse diye doya doya nazda yapamıyom.neyse hevesimiz hamileliğe kalsın.:lepi:

inşallaaah, valal dün ben çileden cıkmıstım da dediğin gibi yine de durulmak gerekiyor yoksa 1 hafta agzımı acıp tek kelime etmem aslında, çok çıkarcıyız be:roflol:

kavga edın delikafaduldenhatta küsündelikafaduldensonra daha ateslı olurrrrsırnaşık şey

gerçekten doğru.aslında çalışmalara başlamadan önce sıkı bir kavga iii olur dimi.nekadar ateşli okadar iyi.en azından görev gibi olmasın dimi,işimiz daha kolay olur.harbi cetterefillim haklısın amma çıkarcı olduk bea.:içelim::dance:

alminascım gidiyomuşun.mafoldumben.walla çok özlüyecez.bu arada gitmeden benim günüde eklermisin canısı.25 şubat diyecem.iki gün erteliyom malum klomenden sonra benim geç geldi reglim.25 ine kadar bekleyeyim bari.guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…