klomen bızden sorulurrr
Kızlar sÜpersİnİz walla aynı anda aynı cevaplar bayıldım
nasıl bir diyet uyguladın canımcokacimcoook
canım buarada hemsehrıyız bende gebzelıyım ama tuzlada oturuyorum
helal olsun valla,kac ayda verdin bu kiloyu?anladım canım o zaman kendi kafama göre kullanmaya kalkmayayım eyvahedigeldismile.evet mayısta klomen ve iğneyle hamile kalmıştım ama nasıl olduğunu hatırlayamadım tam olarak,sonra ağustosta bebeğim alındı ben de o günden sonra diyet yapıp bugüne geldim,hla da devam ama artık tekrar hamile kalmak istiyorum
helal olsun valla,kac ayda verdin bu kiloyu?
kızlarr ben sımdı cıkayım evımı toparlayayım heryer heryerde cantamıda hazırlayayım oradanda gıdeyım anneme gırebılırsem ınternete gırıp arada sızlere bakarrımm hepınızı ayrı ayrı opuyorum benı ozleyın canlarımm hehehehe
hadddiii innnşallah
canım aılemde kı melos oyle dıyor yaa
saka bıryana cok sevındımm canımm ıns ıyı seyler hayırlı seyler soylerde bızde meraktan kurtuluruzz cok heyecanlı ısen elımı tutmana ızın verırımm:dance:
umutlum hadi hayırlısı olsun senin için
kızlarr ben sımdı cıkayım evımı toparlayayım heryer heryerde cantamıda hazırlayayım oradanda gıdeyım anneme gırebılırsem ınternete gırıp arada sızlere bakarrımm hepınızı ayrı ayrı opuyorum benı ozleyın canlarımm hehehehe
gözünüz aydın, sağlıklı olsun
:roflol: valla ufak mı olur o sarsıntı büyük mü bilemiycem:roflol: aslında calısmalara önceden baslamak lazım ya, biz bi 8. gün aradık sincap, dün de arayacaktık, niyetim öyleydi, küstüm eşimealsanaalsanasmile
neyse bugün barıs ilan edecegiz artık:kedi:
bakalım artık sarsıntı nasıl olacak.:dance:.bencede sen barış ilan et.malum buaralar küslük olmaz.lmaz:.zati gıcık oluyom bu durumu.bazen çok kızıyom küsecem görecek günün diyomama ara vermemek lazım ya küslüğe denk gelirse diye doya doya nazda yapamıyom.neyse hevesimiz hamileliğe kalsın.:lepi:
inşallaaah, valal dün ben çileden cıkmıstım da dediğin gibi yine de durulmak gerekiyoryoksa 1 hafta agzımı acıp tek kelime etmem aslında, çok çıkarcıyız be:roflol:
dilemyare hoşgeldin canım nasılsın
kavga edın delikafaduldenhatta küsündelikafaduldensonra daha ateslı olurrrrsırnaşık şey
kavga edın delikafaduldenhatta küsündelikafaduldensonra daha ateslı olurrrrsırnaşık şey
alminascım gidiyomuşun.mafoldumben.walla çok özlüyecez.bu arada gitmeden benim günüde eklermisin canısı.25 şubat diyecem.iki gün erteliyom malum klomenden sonra benim geç geldi reglim.25 ine kadar bekleyeyim bari.guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?