- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
geldım kızlarrr benım koca ıs seyahatıne cıktı cumaya kadar yokk onu yolcu ettım gerrcı bana ıs seyahatı dedı bende ona ıkna oldummmbilmiyorumkismilebaska yerlere gıttıyse bılemem kaydirigubbakcemile3ben ıs seyahatıne ınandımsırnaşık şeysaka bır yana cumaya kadar esım yok cuma gunude eskısehıre eltımlere gıdecegız o yokken bende annemlerde kalacagımm anlayacagınız bu hafta yokumm serselom ptesıden sonra da ankaraya gelecegız esım ıs ıcın ankaraya gıdecek benıde goturecek teyzemlere bırakacak keklerı pocaları yap sana caya gelıyorummmmsırnaşık şey
kuzucum cok uzuldum ama pes etmek yokk oluruna bırak vaktı degılmıs demekkı daha yasın genc onunde bırsuru zaman varr bebek kendı ıcın uygun zamanı bılıyordurr merak etme sen gelecek o tamam mı:teselli:
canım Allah kavustursunn ....olamdı bırakıcam artık kendı halıne cok uzuldum bu ay cunkugeldım kızlarrr benım koca ıs seyahatıne cıktı cumaya kadar yokk onu yolcu ettım gerrcı bana ıs seyahatı dedı bende ona ıkna oldummmbilmiyorumkismilebaska yerlere gıttıyse bılemem kaydirigubbakcemile3ben ıs seyahatıne ınandımsırnaşık şeysaka bır yana cumaya kadar esım yok cuma gunude eskısehıre eltımlere gıdecegız o yokken bende annemlerde kalacagımm anlayacagınız bu hafta yokumm serselom ptesıden sonra da ankaraya gelecegız esım ıs ıcın ankaraya gıdecek benıde goturecek teyzemlere bırakacak keklerı pocaları yap sana caya gelıyorummmmsırnaşık şey
kuzucum cok uzuldum ama pes etmek yokk oluruna bırak vaktı degılmıs demekkı daha yasın genc onunde bırsuru zaman varr bebek kendı ıcın uygun zamanı bılıyordurr merak etme sen gelecek o tamam mı:teselli:
kuzu yapma tatlı daha çok yenisiniz bu kadar karamsarlığa kapılma bak benim martta 3 yıla girecek ama hala ümidim var
serselom ptesıden sonra bıle yokummm
canım Allah kavustursunn ....olamdı bırakıcam artık kendı halıne cok uzuldum bu ay cunku
uzuldum kafam karısık bu yuzdende bılımorum ne yapsam gıtsem mı devam etsem mı bıraksammı offffffffffffff
nasıl yani eeeeeeeeeee biz sensiz ne yapacağız annenlerde net yok mu?
hoşgeldiiiin ya maşallah ne kadar pozitifsin gelince neşe saçılıyo canım allah gönlüne göre versina.s.
gunaydın herkeze,gunaydın serselom ii degılım hemde hıç ii degılım :çok üzgünüm:regl oldum bu sabah senağlamasenağlamasenağlamabukadar uzulcegımı bılmıodum ama ilkınde hıç kotu olmadım amabu sefer..dr falanda gıtmıycem artık senağlama
günaydın kızlar hepinize dünkü kontrolüm şükür iyi geçti pıtırcığımın kalp atışını gördüm 1.1cm doktor herşey gayet iyi dedi sadece birazcık aşağıda onada dikkat et dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim alminascım kızını inşallah sağlıkla kucağına alırda büyütürsün umutlum sen nasılsın serselom ya sen
aaaa yapma böyle, tamam doktora bi süre ara ver ama kendini de bırakma, canım malesef bazı seyleri istedigimiz anda elde edemiyoruz, herşeyin bi zamanı var ve demekki o zaman deilmiş bu ay... üzme kendini, her şey cok güzel olacak allahın izniyle:1hug:
he valla yok ben yokken cok cok yazmayın haa gelınce gecmısı okumak cok zor oluyorrrrkafamçokkarıştı
canım cok sevındımm allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsınnn
günaydın kızlar hepinize dünkü kontrolüm şükür iyi geçti pıtırcığımın kalp atışını gördüm 1.1cm doktor herşey gayet iyi dedi sadece birazcık aşağıda onada dikkat et dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim alminascım kızını inşallah sağlıkla kucağına alırda büyütürsün umutlum sen nasılsın serselom ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?