Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende bişeyler atıştırıp doğruu okula.bikaç saate görüşürüz.herkesi öpüyom kocaman kocaman.opuyorumnanaktan

slm kızlar
güya raporluum evdeim ama yetişemiorum size
maşallah dün akşamdan beri tammmmm 16 sayfa olmuş
yarında evdeim ben sonra okula:sinifsinif
yarın 12de randevum var
bakalım eşimde test yaptırdı onuda götürüces

sevdacım özliyces seni
seldacım sende üsülme tatlım daaa çok günler var önümüsde

kızlar ben yavastan cıkıyorum, gideyim de baksın doktorcum yumoslarıma:) dönünce yazarım size ..

Merhabalar.Yardım istiyorum sizden.Dünden beri çatlamak üzereyim,karnım öyle çok şiştiki 5 aylık hamile gibiyim.Bunu hamileliğe bağlayıp umutlanmak istemiyorum ama eğer öyleyse bu olabilirmi?Karnım çok gergin,yürürken bile zorlanıyorum.Bilmeyenler için hatırlatayım,en son 16 ocak'ta regl oldum,çatlatma iğnesinden sonra 15.günüm,en son geçen cuma doktora gittiğimde yumurtaların hepsi çatlamıştı(5-6 tane olmuştu bu sefer)

Bu arada Sevdacım kızın olacağına çok sevindim,Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah.

yumurtalar çatlamışsa karnının böle şişip,çatlaması nieki.olumunekankayizsmile.olabilir walla.ne zaman yapcan testi.bence günün geçtiyse çok beklemeden yap derim ben.az çok belli olur zati.yani acabalarla beklemekten iidir.çünkü hem yoksada çok fazla ümitlenmemiş oluruz.warsa da sevincimizi daha erken yaşamış oluruz.inşallah gebesindir canım.:Saruboceq:

selam kızlar adaşımmmm ne oldu ne dedi doktor

CADIARZU valla bişi anlamadım gülüm yaa. olan bizim 100 liraya oldu naniknanik normal önceki doktorların yaptığı gibi o da ilk baştan başladı. sanki büyük bir icat yapmış gibi polikistik over diyebiliriz dedi sengözlerimebaksanab adetimin 13. günü olmasına rağmen yakın bir zamanda adet olacakmış gibi değilmiş rahim. adet söktürücü ilaç verdi, 10 gün içersin, sonra adetinin 1. veya 2. günü gelirsin o elindeki iğnelerle birlikte yeniden tedavine başlarız dedi. Rahim gayet iyiymiş. hamilelik oluşmaması için bir sebep görünmüyormuş vs... eşimden yeni bir spermiyogram testi istedi. hayırlısı bakalım. neler olacaakk. bilmiyorumkismile

Alminasım güle git güle güle gell. Kendine ve kızımıza çok iyi bak. Ben şimdi çıkıyorum canlarım, doktor saatim geldi. Görüşürüz

umutlum nerelerdeydin kaç gündür canımm henüz geçmişi okumadım yavaştan gidiyorum biraz özledim kız seniolumunekankayizsmile

selam kızlar

doktorum cuma tekrar cagırdı beni, olgunlasmamıs yumurta... hayırlısı bakalım

kızlarr nasılsınzz pek kımsecıkleer yok,bu incir kürü hakkında bılgısı olan varmıı 21 gun içilip 7 gun ara verılıomuş,pekı nezman baslanıyoo reglıden sonramı?? bıde yapılan kür kaç gun ıçiliyo yanı gunlukmu tuketılıyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…