E tebrikler o halde. Bak bir hafta gelmedim, neler kaçırmışım. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hamile olsamda yüzde sivilceler olurmu?
amın canım darısı ıns en kısa zamanda basına
slm hosgeldın eklerızde tam tarıh soylermısın canım
canım slm nasılsın sanırım hamilesin okuduklarımı yanlış anlamadımsa hayırlı olsun saglıklı bir şekilde kucagına alırsın umarım benim adet günüm şubat 23 klomen kullandım sevgiler
canım bende bu ay klomen kullandım adetim gecikti 5 gün test yaptım negatif ama kanda baktırmadım sen baktırıcakmsın
Merhabalar.Yardım istiyorum sizden.Dünden beri çatlamak üzereyim,karnım öyle çok şiştiki 5 aylık hamile gibiyim.Bunu hamileliğe bağlayıp umutlanmak istemiyorum ama eğer öyleyse bu olabilirmi?Karnım çok gergin,yürürken bile zorlanıyorum.Bilmeyenler için hatırlatayım,en son 16 ocak'ta regl oldum,çatlatma iğnesinden sonra 15.günüm,en son geçen cuma doktora gittiğimde yumurtaların hepsi çatlamıştı(5-6 tane olmuştu bu sefer)
Bu arada Sevdacım kızın olacağına çok sevindim,Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah.
selam kızlar adaşımmmm ne oldu ne dedi doktor
Alminasım güle git güle güle gell. Kendine ve kızımıza çok iyi bak. Ben şimdi çıkıyorum canlarım, doktor saatim geldi. Görüşürüz
selam kızlar
doktorum cuma tekrar cagırdı beni, olgunlasmamıs yumurta... hayırlısı bakalım
özge yok mu gelişme canım
olumlu yada olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?