Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

valla evde test yaptım negatif doktora gitmedim farklı cıkma ihtimali olmaz sanırım ama hala gelen giden yokkkk evet reglidensonra baslıcan

alla alla bayada gectıı canım heeee senın gunun bı kanda baktırsana cnm,ben cıkıorum ii gecelerr cok öptummmmmm

günaydın kızlar ben doktora gidiyorum bakalım kaç tane yumoşum olmuş öptüm hepinizi

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

umutlum nerelerdeydin kaç gündür canımm henüz geçmişi okumadım yavaştan gidiyorum biraz özledim kız seniolumunekankayizsmile

Canım merhabaa. Vallahi geçen hafta ben kaçaktım. Cuma günü zorla izin aldım müdürden, oğlan evde tatılde bari birlikte vakit geçireyim diye. Eee izin alınca da anca elimdeki işleri toparladım, sizlere haber edemeden çıktımm :1shok: Sen neler yapıyorsun gülüm. Hamişlik nasıl gidiyor. Bulantıların var mı.
günaydın kızlar ben doktora gidiyorum bakalım kaç tane yumoşum olmuş öptüm hepinizi

Güle güle adaşııımm. Hayırlı haberlerle gel inşallahh. Gelir gelmez de haber ver haa, merakta bırakma bizii. yerimseniben

günaydın kızlar kuzu 84 nereye kayboldun ben incir kürüyle hamile kaldım sana anlatacaktım neyse geldiğinde anlatırım

hayırlısı olsun canım

canımcım ben adetin ilk günü başladım 21 gün diyip 7 gün ara ver 21 gün tekrar kullan diyo ya normal doğum kontrol hapları gibi ben hiç bir zaman o süreyi tamamlamadım 21 gün kullandım bıraktım en sonki kullanmamda ise 10 gün kullandım doktor yumurta yok deyince bıraktım ben kürü akşamları hazırladım yarım litre klorsuz suyu kaynattım içine 7 tane inciri 2ye bölüp attım 2 tane de havucu bölüp attım 10 dk kaynattım kapağını hiç açmadan soğumaya bıraktım akşam yatağa giderken 1 bardak sabahta aç karnına 1 bardak içtim bende pco yoktu onun için soğanı denemedim bu kürü uygularken klomen de kullandım gliforda yine sormak istediğin birşey olursa cevaplarım

anladım cnm ben dün reglı oldum bugun alıcam yarın baslıyabılırım yada bu aksam baslarım ,yarında dr gıtcem.bende pco yok yanı dr boyle bısy demedı bana hiç,ilk defa kullnıcam kür dün aklıma geldı dedım bu ayda bunu denıyım.drum klomen verıcekmı bılmıorum 2 ay kullandım ara vermedım hıç.bu ayda kullan derse 3 .olucak bakalım :))) esımede kecı boynuzu alcem :)))))))))))bu kuru tam 21 gunmu kullanım yoksa hanı dr iğne falan yapıo ya catlama iğnesı ozmana kadar mı kullanım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…