Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:dance:inşş cnm inşşşhihoyyythihoyyyt

Canım merhabaa. Vallahi geçen hafta ben kaçaktım. Cuma günü zorla izin aldım müdürden, oğlan evde tatılde bari birlikte vakit geçireyim diye. Eee izin alınca da anca elimdeki işleri toparladım, sizlere haber edemeden çıktımm :1shok: Sen neler yapıyorsun gülüm. Hamilelik nasıl gidiyor. Bulantıların var mı.

Alıntı:umutlum hımmm iii güzel vakit geçirrdin iiiiyi aman öyle olsunda bende merak etmiş tim seni... umutlummm yaaa hiç mide bulantım yok arada belim ağrıyo birde hala göğüslerim acıyo bu kadar az belirti olması normalmi bebişimin kalp atışalarını 20 şubatta dinlemeye gidicem ama ozamana kadar sanırım ben 9 doğuracam

Valla ben oğlum için çıktım izine ama velet beni bırakıp Balıkesire antreman (judo) yapmaya gitti 5 günlüğüne. Ben de sesimi çıkarmadım boooll booll dinlendim evde zemuszemus Güzelim benim hamileliğimde acayip şekilde midem bulanmıştı. sürekli öğürüyordum. Ama yengemin ikinci hamileliği ama ilkinde de bunda da hiiçç bulantısı olmadı. Yani kişiden kişiye değişiyor bu belirtiler. Mesela Alminas (Sevda) ın da hiiç bulantısı olmadı. Takılma böyle şeylere datluuuumm. Sen hamiişssin ve tadını çıkar. Ne güzel işte zahmetsiz ve sorunsuz bir gebelik geçireceksin işteee. boshayallersmile 20 şubata ne kaldı kiii, sabırlı olmaya çalış canikoom.

merhaba arkadaşlar ben klomenle hamile kalan anne adaylarınızdan biriyim listede adımı göremedim uzun zamandır uğramıyorum ondan her halde 39. haftadayım geçmek bilmez zor günlerimdeyim sabırla beklemeye çalışıyorum bebeğimi ama bir sorunum var bebeğim bir buçuk iki hafta geriden geliyor ultrason ölçümlerine göre üzülüyorum çok dr.ama yapacak bişe yok bu sıkıntı yüzünden günlerim hatta dakikalarım bile hiç geçmiyor sonu nasıl olur bilmem eyvahedigeldismile

serselooommmm noldu gelmedin daha amma yavaşsın kı.ben gittimde geldimde.kaydirigubbakcemile3.cumartesi bi daha gel dedi dr.yumoş oluşmamış daha.:sinifsinif:.bide geçen ay klomene başladım ozamn etkiledi ilaç beni,20 dkda bir hareret basıyodu,gece sıcaktan yatamıyodum,kasıklarım çatlıyodu resmen ama bu defa hiç sankim ilaç kullanmıyom,etkisi falan olmadı.yumoşlar olur inşallah.cetrefillininde olmamış daha galiba.bakalım sana ne dedi dr.biraz daha bekleyem seni,okulda toplantı var gidicem.kafamçokkarıştı.olmazsa dönünce görüşürüz canısı.Şeniz

kızlar mrb kontrolüm vardı bugün benm
küratjdan sonraki ilk kontrolümdü
rahim hemen kendini toplamaya başlamış dedizemuszemus
eşimin spermiogramınada baktı değerler ii sadece hareket azlığı var biras dedi
üroloğa gidices
3 ay korunucas ben dk. ilacı kullanıcam çikolata kistim büyümesin die
öle işte bizim durumlar

Canım gözünaydın.İnşallah eşinin durumu da kolay çözülecek birşeydir. 3 ay en azından kafanı dinlendirirsin hemde belki stresten uzaklaşırsın.Bu arada buraları bırakma sakın dkh kullanıyorsun diye klava: İnşallah Mayıs ayında ilaç biter bitmez hamileyiiim diye haykırırsın burada canım.

kızlar beni merak eden herkese çok teşekkürlerzemuszemus evet geldim eşimin yanına giitim yemeğe çıktıkcokacimcoook ve daha şimdi geldim eve 5 tane yumoşum olmuş :lepi:cuma tekrar gideceğim 11- 11,5- 11,5- 12- 12 bunlar yumoş büyüklüklerim doktorum iyi dedi cuma tekrar gideceğimkaydirigubbakcemile hem sağdan hem soldan yumurtlamışım :kediazar günü de çatlatma iğnesi günü sevgililer günündeŞeniz hadi hayırlısı bakalım sizde ne var ne yok

ama haksızlık bu kimse yok mu ben birazdan gideceğim kayınvalidem yemeğe çağırdı ona takılacağım bu akşam ben de çayın yanına birşeyler hazırlayayıp götüreyim bari

hadi hayırlısı canım inş. bebişin bu ay gelir de annesini daha fazla bekletmezz...

umutlum saol canım inş. sorunsuz hamişlik geçiririm yaa başka topikte biraz canım sıkıldı:çok üzgünüm:fazla belirti olmayınca o hamilelikten şüpelenilmeli diye bişeyler işte...neyse canım sen içimi rahatlattın tatlım saol... inş. sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun canoşşşş önümüzdeki ay senin bebişinde gelicek:jeyyar:

zemuszemus gelicek dimiii. zemuszemus
Vallahi bence hiiiç canını sıkma gülüm. Ne olacağını Allahtan başka kimse bilemez. Rabbim hayırlı yazı yazmış olsun inşallahh. Sen yeter ki kendine ve bebişine dikkat et gülüm.

canım çok sevindim inan.hade bakalım beşinden biri tutsun artık,daha fazla bekletmesin dimi ama.geçen ay kaç yumoş olmuştu canısı.sevgililer gününde hıımmmm.sempatiksalakcinni

Canım hayırlı olsun inşallah o yumoşlardan 2 tanesi bebiş olur ve ikizlerin olur... Hemde sevgililer günü bebişleri olurlar :1hug: İnşallah Cuma günü de güzel haberlerle gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…