hayırlısı olsun canım
umutlummm hadıı hayılısıı olsun cnmmmm
Sağol Sultaaanıım. Bu ay biran önce adet olmaya çalışacağım, ondan sonra da göbüş iğnelerine başlayacağım hayırlısıylaa sositososito
Sağolasın canımcığııımm. Bir dahaki ay ikimiz de hamişiizz kıızz sırnaşık şey
günaydın kızlar ben doktora gidiyorum bakalım kaç tane yumoşum olmuş öptüm hepinizi
Canım merhabaa. Vallahi geçen hafta ben kaçaktım. Cuma günü zorla izin aldım müdürden, oğlan evde tatılde bari birlikte vakit geçireyim diye. Eee izin alınca da anca elimdeki işleri toparladım, sizlere haber edemeden çıktımm :1shok: Sen neler yapıyorsun gülüm. Hamilelik nasıl gidiyor. Bulantıların var mı.
Alıntı:umutlum hımmm iii güzel vakit geçirrdin iiiiyi aman öyle olsunda bende merak etmiş tim seni... umutlummm yaaa hiç mide bulantım yok arada belim ağrıyo birde hala göğüslerim acıyo bu kadar az belirti olması normalmi bebişimin kalp atışalarını 20 şubatta dinlemeye gidicem ama ozamana kadar sanırım ben 9 doğuracam
kızlar mrb kontrolüm vardı bugün benm
küratjdan sonraki ilk kontrolümdü
rahim hemen kendini toplamaya başlamış dedizemuszemus
eşimin spermiogramınada baktı değerler ii sadece hareket azlığı var biras dedi
üroloğa gidices
3 ay korunucas ben dk. ilacı kullanıcam çikolata kistim büyümesin die
öle işte bizim durumlar
kızlar beni merak eden herkese çok teşekkürlerzemuszemus evet geldimeşimin yanına giitim yemeğe çıktıkcokacimcoook ve daha şimdi geldim eve 5 tane yumoşum olmuş :lepi:cuma tekrar gideceğim 11- 11,5- 11,5- 12- 12 bunlar yumoş büyüklüklerim doktorum iyi dedi cuma tekrar gideceğimkaydirigubbakcemile hem sağdan hem soldan yumurtlamışım :kedi azar günü de çatlatma iğnesi günü sevgililer günündeŞeniz hadi hayırlısı bakalım sizde ne var ne yok
Valla ben oğlum için çıktım izine ama velet beni bırakıp Balıkesire antreman (judo) yapmaya gitti 5 günlüğüne. Ben de sesimi çıkarmadım boooll booll dinlendim evde zemuszemus Güzelim benim hamileliğimde acayip şekilde midem bulanmıştı. sürekli öğürüyordum. Ama yengemin ikinci hamileliği ama ilkinde de bunda da hiiçç bulantısı olmadı. Yani kişiden kişiye değişiyor bu belirtiler. Mesela Alminas (Sevda) ın da hiiç bulantısı olmadı. Takılma böyle şeylere datluuuumm. Sen hamiişssin ve tadını çıkar. Ne güzel işte zahmetsiz ve sorunsuz bir gebelik geçireceksin işteee. boshayallersmile 20 şubata ne kaldı kiii, sabırlı olmaya çalış canikoom.
umutlum saol canım inş. sorunsuz hamişlik geçiririm yaa başka topikte biraz canım sıkıldı:çok üzgünüm:fazla belirti olmayınca o hamilelikten şüpelenilmeli diye bişeyler işte...neyse canım sen içimi rahatlattın tatlım saol... inş. sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun canoşşşş önümüzdeki ay senin bebişinde gelicek:jeyyar:
kızlar beni merak eden herkese çok teşekkürlerzemuszemus evet geldimeşimin yanına giitim yemeğe çıktıkcokacimcoook ve daha şimdi geldim eve 5 tane yumoşum olmuş :lepi:cuma tekrar gideceğim 11- 11,5- 11,5- 12- 12 bunlar yumoş büyüklüklerim doktorum iyi dedi cuma tekrar gideceğimkaydirigubbakcemile hem sağdan hem soldan yumurtlamışım :kedi azar günü de çatlatma iğnesi günü sevgililer günündeŞeniz hadi hayırlısı bakalım sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?