Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

oh ohhhhhhhhh neguzell masalhh bissürüü yumoşun olmuş canım hadı hayırlısıı :)))

kızlar benımde yarın reglımın 3.gunu dr gıtcem bakalım nedıycek klomen vercekmı acaba tekrarCADIARZUaa buaraa bu aksam baslıom incir kurunee:)) ya bıde bu kecı boynuzu gunde kaçtane yenıyoo bılen varmı acepppp:uhm:

hade bakem hakkında hayırlısı.yine verecektir muhtemelen klomeni.bencede zaman kaybetmeden başla incir kürüne.dedim ya ben bizzat arayıp durumumu anlattım saraçoğluna.o da bana bir bitki çayı yollayacam 28 gün onu kullan dedi,sonrada incir havuç kürüne başlarsın dedi.ben şimdi bitki çayımın bitmesini bekliyom.tutmazsa ozaman başlayacam incir havuç kürüne.bu arada keçiboynuzunu eşin için soruyosan bende 1,5 ay kadar içirdim herife.-tatlicadiarzu-.kaynamış yaklaşık yarım litre suyun içine 7-8 tane keçiboynuzunu küçük parçalara kırıp atıyon tencereye.ağzını kapayıp 3 dak kaynatıyon kısık ateşte.20 dak dinleniyo ılıyınca yarısını sabah aç karına,yarısınıda gece yatağa girmeden içicek 15 gün boyunca.15 günden sonrada sadece geceleri içicek.bir iki ay yapsanız yeter galiba.zaten memnun kalanların yorumlarına bakınca incir kürü ve eşleride keçiboynuzu kürünü kullanmış.nasıl takip ediyom ama.sempatiksalakcinni.inşallah tutacak canım.

amın cnm hayırlısı bu ayda verırse 3 .kullanısım olcak ara vermeden:)) havuc kuru ne kıı ben ıncır yapıom sadece,bıde bu kecıbynuzunu dırek yense olmimi yafff :)) öle kaynatakmı gerekfisfisfis

amın cnm hayırlısı bu ayda verırse 3 .kullanısım olcak ara vermeden:)) havuc kuru ne kıı ben ıncır yapıom sadece,bıde bu kecıbynuzunu dırek yense olmimi yafff :)) öle kaynatakmı gerekfisfisfis

yenmeside yararlı tabi canım ama asıl bize yarayacak olan kısmı maalesef kaynatmak.başta sıkıcı gelebilirde sonra alışkanlık haline geliyo.:roflol:yumoşların oluşması için incir kürü ama içine bir yada iki havuç doğrarsan hem hamilelik kolaylaşıyo hemde yumoşlar daha çabuk ve garanti çatlıyomuş diyo.walla ben keçiboynuzu kürünü bizimkine zar zor içirdim tadı pek hoş değil bir iki gün mırın kırın sonra lıkır lıkıriçiyolar mecburen onlarda katlansın bizahmet.bence erinme napalım bebişlerimize kavuşuncaya kadar katlanacaz.kafamçokkarıştı

tüüüüüüüüü bileydim atardım havuz bı kaç dılım az once kaynattım ıncırlerumu :)) 2 bardak su 5 tanede ıncır attım :)) ılınsın içeyım yatmadan :))) du kalkeyımde kecuu boynuzlarınıda kaynatayım baruubızımkı sımdıden mırınkırın ediii yaaaaa yok ben yıyım kıtır kıtrr diyooo:1shok:

olsun canısı artık bugün böle iç yarına havuçta katıver.tabi derler yiyem kıtır kıtır,malum herbişeyin kolayına kaçmayı seviyo bu erkekler.iiççç iiçççç yarasın inşallahhhhh.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aaa dılemyare bu kecıboynuzunu nezman içmeye baslasınkı bellı bı gunu varmı yok dımıı :))

hiç farketmez iki kürde nezaman istersen ozaman başlanabilir.az önce baktımda 15 gün değil canım 7 gün sabah akşam içsin ondan sonra sadece gece yatmadan.tamammı canısı.bilare boş zamanın olursa saraçoğlunun sitesine gir orda ziyaretçi defteri var orayı,geçmişi bir oku.okadar çok varki kullanıpta olumlu sonuç alan.insan okuyunca daha bir hevesleniyo ve ozaman erinmeden yapıo.tecrübeyle sabittir.kaydirigubbakcemile3

ayy varya cok guldum aksam aksam canım yaaaaa:)) kendıkımınkı yaptım kecıboynuzunuda yapıyemm :)) bende sabah aksam içim dimi canım sabah ac karna mı ıcım bu arada ,yarın yapıcagım aatayım bıtane havucu dılımlım yeter dımı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inşş cnm inşş bakayım bı ben sıteye :))))

Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

canım yaa cok saolll valla :)))))tam ögrenmıs oldummm zemuszemushihoyyythihoyyyt

rica ederim hayatım inşallah tez zamanda işe yararda daha güzel olur.akşam akşam kültürlendik beraber.zati bu gidişle jinekolok olacaz walla.yada koca karı ilaçları hazırlayacaz.malum herbikonuda tecrübe sahibi olduk,doktor doktor geze geze.:roflol:sırnaşık şey.inşallah çok beklemeyiz ne diyim.:Saruboceq:

:roflol::roflol:aynen canım aynen valla aktarmı acsak ılerde netsekk KK AKTAR koyaruk adınıda:roflol: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşş canım inşş Rabbım yuregımızdekını verır bıze en kısa zmandaaaa:))

arkadaşlar adetim 6gün geçti kan testi yaptım negatif ama halen adet olmadım....bir akrabamız benim gibi olmuş kan testindede hamileligi çıkmamış ama hamileymiş megerse doktorada ultrasonlada baktırmış ordada çıkmamış bir hafta sonra yine test yaptırmış hamile oldugunu ögrenmiş.bunasıl oluyo ben anlamadım içime şüpe düştü şimdi bendemi öyle oldum acaba...böyle olan varmı aranızda arkadaşlar?

Ohhh ohhh maşallahhh. sen bu 5 tane yumoşla neler neler yaparsın kıızz sempatiksalakcinni Süpeer. Benim hiçç o kadar yumurtam olmamışta haa. en fazla 1 tanee naniknanik İnşallahhh en az 1 tanesi bebek olur gülüüümm.
Herkeslere günaydın canlarım. Hayırlı sabahlar, güzel günler olsun inşaallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…