dilemyareeee nerdesin kııııı
kızlar beni merak eden herkese çok teşekkürlerzemuszemus evet geldimeşimin yanına giitim yemeğe çıktıkcokacimcoook ve daha şimdi geldim eve 5 tane yumoşum olmuş :lepi:cuma tekrar gideceğim 11- 11,5- 11,5- 12- 12 bunlar yumoş büyüklüklerim doktorum iyi dedi cuma tekrar gideceğimkaydirigubbakcemile hem sağdan hem soldan yumurtlamışım :kedi azar günü de çatlatma iğnesi günü sevgililer günündeŞeniz hadi hayırlısı bakalım sizde ne var ne yok
oh ohhhhhhhhh neguzell masalhh bissürüü yumoşun olmuş canım hadı hayırlısıı :)))
kızlar benımde yarın reglımın 3.gunu dr gıtcem bakalım nedıycek klomen vercekmı acaba tekrarCADIARZUaa buaraa bu aksam baslıom incir kurunee:)) ya bıde bu kecı boynuzu gunde kaçtane yenıyoo bılen varmı acepppp:uhm:
hade bakem hakkında hayırlısı.yine verecektir muhtemelen klomeni.bencede zaman kaybetmeden başla incir kürüne.dedim ya ben bizzat arayıp durumumu anlattım saraçoğluna.o da bana bir bitki çayı yollayacam 28 gün onu kullan dedi,sonrada incir havuç kürüne başlarsın dedi.ben şimdi bitki çayımın bitmesini bekliyom.tutmazsa ozaman başlayacam incir havuç kürüne.bu arada keçiboynuzunu eşin için soruyosan bende 1,5 ay kadar içirdim herife.-tatlicadiarzu-.kaynamış yaklaşık yarım litre suyun içine 7-8 tane keçiboynuzunu küçük parçalara kırıp atıyon tencereye.ağzını kapayıp 3 dak kaynatıyon kısık ateşte.20 dak dinleniyo ılıyınca yarısını sabah aç karına,yarısınıda gece yatağa girmeden içicek 15 gün boyunca.15 günden sonrada sadece geceleri içicek.bir iki ay yapsanız yeter galiba.zaten memnun kalanların yorumlarına bakınca incir kürü ve eşleride keçiboynuzu kürünü kullanmış.nasıl takip ediyom ama.sempatiksalakcinni.inşallah tutacak canım.
amın cnm hayırlısı bu ayda verırse 3 .kullanısım olcak ara vermeden:)) havuc kuru ne kıı ben ıncır yapıom sadece,bıde bu kecıbynuzunu dırek yense olmimi yafff :)) öle kaynatakmı gerekfisfisfis
yenmeside yararlı tabi canım ama asıl bize yarayacak olan kısmı maalesef kaynatmak.başta sıkıcı gelebilirde sonra alışkanlık haline geliyo.:roflol:yumoşların oluşması için incir kürü ama içine bir yada iki havuç doğrarsan hem hamilelik kolaylaşıyo hemde yumoşlar daha çabuk ve garanti çatlıyomuş diyo.walla ben keçiboynuzu kürünü bizimkine zar zor içirdim tadı pek hoş değil bir iki gün mırın kırın sonra lıkır lıkıriçiyolar mecburen onlarda katlansın bizahmet.bence erinme napalım bebişlerimize kavuşuncaya kadar katlanacaz.kafamçokkarıştı
tüüüüüüüüü bileydim atardım havuz bı kaç dılım az once kaynattım ıncırlerumu :)) 2 bardak su 5 tanede ıncır attım :)) ılınsın içeyım yatmadan :))) du kalkeyımde kecuu boynuzlarınıda kaynatayım baruubızımkı sımdıden mırınkırın ediii yaaaaa yok ben yıyım kıtır kıtrr diyooo:1shok:
eee atcezz dımı süzdükten sonra kecıboznuzunun kalanını :)))sadece suyunu ıcıcekk
aaa dılemyare bu kecıboynuzunu nezman içmeye baslasınkı bellı bı gunu varmı yok dımıı :))
olsun canısı artık bugün böle iç yarına havuçta katıver.tabi derler yiyem kıtır kıtır,malum herbişeyin kolayına kaçmayı seviyo bu erkekler.iiççç iiçççç yarasın inşallahhhhh.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hiç farketmez iki kürde nezaman istersen ozaman başlanabilir.az önce baktımda 15 gün değil canım 7 gün sabah akşam içsin ondan sonra sadece gece yatmadan.tamammı canısı.bilare boş zamanın olursa saraçoğlunun sitesine gir orda ziyaretçi defteri var orayı,geçmişi bir oku.okadar çok varki kullanıpta olumlu sonuç alan.insan okuyunca daha bir hevesleniyo ve ozaman erinmeden yapıo.tecrübeyle sabittir.kaydirigubbakcemile3
ayy varya cok guldum aksam aksam canım yaaaaa:)) kendıkımınkı yaptım kecıboynuzunuda yapıyemm :)) bende sabah aksam içim dimi canım sabah ac karna mı ıcım bu arada ,yarın yapıcagım aatayım bıtane havucu dılımlım yeter dımı
canım yaa cok saolll valla :)))))tam ögrenmıs oldummm zemuszemushihoyyythihoyyyt
rica ederim hayatım inşallah tez zamanda işe yararda daha güzel olur.akşam akşam kültürlendik beraber.zati bu gidişle jinekolok olacaz walla.yada koca karı ilaçları hazırlayacaz.malum herbikonuda tecrübe sahibi olduk,doktor doktor geze geze.:roflol:sırnaşık şey.inşallah çok beklemeyiz ne diyim.:Saruboceq:
buralardayım canısı.sen nerelerdesin.naptın canım,nasıl gidiyo.Şeniz
kızlar beni merak eden herkese çok teşekkürlerzemuszemus evet geldimeşimin yanına giitim yemeğe çıktıkcokacimcoook ve daha şimdi geldim eve 5 tane yumoşum olmuş :lepi:cuma tekrar gideceğim 11- 11,5- 11,5- 12- 12 bunlar yumoş büyüklüklerim doktorum iyi dedi cuma tekrar gideceğimkaydirigubbakcemile hem sağdan hem soldan yumurtlamışım :kedi azar günü de çatlatma iğnesi günü sevgililer günündeŞeniz hadi hayırlısı bakalım sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?