Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bende bu ay incır kuru yapıyorum dene bence sende
sağol canısı iiyim.sen nasılsın.naptın içirdinmi kı kocana.nasıl tadını beğendimi,benimki amma laf etmişti,suratını buruşturup içiyodu.:roflol:

içtı canımcım içtı aksam sabah ta içtıı hatta ben kendımınkını ıçtım bana dıyokı ee benımkını nıe vermıosunnn:roflol:

kızlar dr gıttm bugun reglım 5. gunu baslıyom klomene yıne yanı maraton basladı anlıycagınız :dance::dance:işin zor tarafı çatlama iğnsı verıcek ben nasıl bulcam yaa gecen ay zor bulmuştum inşş bu ayda bulabılırımmmmmmm:Saruboceq:

mrb arkadaşlar bizde bebek istiyoruz ve 4 aydır klomen kullanıyorum ama bu ay adet olmadım geçen ay adetim 5 de olmuştum ve 4 gün erken olmuştum bu ay hala adet olmadım acaba hamile olabilirmiyim...birde bu ay progestron testi yaptırmıştım 5.6 çıkmıştı pek ümidim yoktu o yüzden ama hala gelmedi..inşallah hamileyimdir..Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah....

inş.hamilesindir canım dualarım seninle :Saruboceq:

inşşşşşş canımmmm hamılesinnndirr cnmmm inşşşş:Saruboceq:

Canım kadınlarda 2 tane yumurtalık var ve bu yumurtalıkların içinde binlerce yumurta var. Her ay adetinin ilk gününden son gününe kadar yumurtalıklarında 5-10 arası yumurta gelişmeye başlar ve adetinin belli günlerinde yükselen hormonlarının da yardımı ile bu yummurtalardan en kaliteli ve gelişmiş olanı yumurtandan atılır ve çatlar o yumurtalığa bağlı tüplerde ilerlemeye başlar bu arada eğer yumurta sperm tarafından döllenirse yaklaşık 10 gün içinde tüpleri terkeder ve rahme düşer bu arada zaten kalınlaşan rahim duvarı heray adetinle birlikte atılır ama gebelik oluşmuşsa atılmaz ve kalınlaşmaya devam eder.
Yumurtalıklarında yumurtan oluyordur fakat bu yumurtaların çatlamaları için belli büyüklüklere gelmeleri lazım bu boyut genelde 16-21 arası.Pco olan yada yumurta tembelliği olan kişilerde yumurta bu boyuta gelemeden kendiliğinden sönüyor.Dolayısıyla tüplere çatlamış bir yumurta ulaşmadığı için gebelik şansı da olmuyor.
Klomen tarzı ilaçlar hormon desteği sağlayıp yumurtalıkları uyarır ve yumurtaların dediğim boyutlara gelmesine yardımcı olur.Muayene sonucunda yumurtalar gerekli boyuta gelmişse doktor çatlatma iğnesi verir (yumurtanın çatlaması için) ve ilişki önerir.

ay hayır yaaa yaptırmadım resmen bunalıma girdim ben yaaa gidemiyorum doktora test yaptım neatif cıktı ya tamam bitti hersey ve hala hastalanmadım heralde kist falan oldu bende adet göremiyorum

canım nıye dr gıtmıyosun bence gıt dr Allah korusun inşş kıst falan olmamıştrr(

inş. hamişsindir canımmm... ne zaman test yapacaksın sonucu bizede bildir...

aysima04 benim bi arkadaşım da vajinadaki kaşıntı için doktora gitti hamiş olduğunu öğrendi inş. sende hamişsindir:CüvCüv:

esemos nasılsın cnm nasıl gıdıo bakalım :)) sana bısy sorcam sen ıncır kurumu yapmıstın ,ben buay ıncır kuru yapıorum yanı dun basladım daha reglımın 2.gunu basladım

civ_civ1 kullanıcısından alıntı

hayatımdan bezdim artık bulantılar ve kusmalar beni yedi bitirdiiii :S sinirden ağlıyorumm artık sürekli.
Civ_civiiimm hiç yakışıyor mu sana klava: Biraz gayret et gülüm. Oğluma hamile kaldığımda ben de çok zorlanmıştım bu bulantı yüzünden. Ama sabah kalkar kalmaz çubuk kraker yiyiyordum. Bence tekrar görüş doktorunla, önceki bulantı hapını versin. bol bol meyva yemeye çalış gülüm. Bu kadar çabuk pes etmek olmaaazz. Ne zorluklarla kavuştun sen o meleğinee. Biraz daha gayret canımm. Allah şifalar versin.

civ_civ umutlu haklı bulantıların geçecek inan rahat ol bak bana bende bulantım yok diye stres yaptım bişeyler ters gidiyor diye kasıldım ama umutlum beni sakinleştirdi beklemekten ve hamişliğin tadını çıkarmaktan başka yolumuz yok...kaç haftalık oldu senin bebiş..

cnm klomn 5 gün kullanılıyo progestanda 17. gün baslanıyo ikisi bir kulanılabilir hem progestan tutunmayı kolaylstırıyomus

canım yaa saol sizler olmasanız varya ben ne yapardım birbirimizin tecrübelerinden yararlanıyoruz... özlem canım şimdi dahadaaaa rahatım canım ben bilmiyorumki etrafımdaki hamilelerin ya kasıkları ağrıyo ya beli yada kusuyorlar kendime bakıyorum bunların hiç biri yok ister istemez huylandım ama şimdi dahada rahatladım saol canım..

kuzu84 canım ben incir kürü yapmadım adaçayı melissa çayı kantaron çayı ve polen kullandım inş. hamiş kalırsın canım

ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM.o kadar mutlu oldumki şmdi.çok mgüzel açıklamısın canım.doktorum bana böyleaçıklama yapsaydı bu kadar korkmazdım.anladım canım evet ben pko hastasıyım sag ve dol yumurtalıklarım tembel ve kist var inş.onlarda geççekler soğan suyu içiyorumm.ALLAH RAZI OLSUN CANIM TEKRAR.yardımın için çok sagol çok sevindim yaa.sabah sabah aglayacaktım sinirden ama sevincimden aglıyorum şimdi.sagol

günaydın kızlar.ben bu ay yine klomen kullandım. yarın dr gitçem yumurtlamama bakıcak ardından çatlatma iğnesi olucam .inşallah bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…