Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

geçmiş olsun...bebişini kucağına alacağın anları düşün.moralini de yüksek tutman lazım.sen mutlu olursan bebişin de mutlu olurr...

çok saol canm da va ya bu bulantı öyle bir şey ki insanda moral bırakmıyor.suyu bile çıkarıyorum ya suyu bile.inşallah en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız sizde ama bulantıları inşallah yaşamazsınız. bir de midesi bulanmayanlar hiç üzülmesin telaşlanmasın aksine sevinsin buna ne güzel rahat bi hamilelik geçiriyorlar.

canım sakın canını sıkma bunun için. benimde hiç bulantım olmadı. sadece 7 haftamda sabahları hafif bulantılar oldu ama geçti. bi de mide yanmaları olyodu 6-7. haftalarda onlar da azaldı. bugün 9.haftamız bitti çok şükür ne bulantı ne kusma var. sabah doktora gittik ve bebeğimizin kalp atışlarını gördük çok şükür. çok sağlıklı dedi. biz sanırım şanslı annelerdeniz. bulantı konusunda. olmaması daha iyi. olmayınca bebek sağlıksız diye bişey yok. sen bakma öyle herkes azına geleni söylüyo ama her bünye farklı tepki verir tabi.

inşallah canım.. :Saruboceq: şu an bulantı fikri bile inanmazsın belki ama bana güzel geliyorr.yaşadığım hayalkırıklığından iyidir herhalde.benim annem çok zor hamilelik geçirmiş afedersin tükürüğünü dahi yutamıyormuş.
neyseki bu süreç geçici...ilaç kullanmamaya çalış.kendine ve bebişine çok dikkat et.

hayatımdan bezdim artık bulantılar ve kusmalar beni yedi bitirdiiii :S sinirden ağlıyorumm artık sürekli.

geçmiş olsun. ya çok şiddetli olanlara doktor ilaç veriyo diye biliyorum ben. sana bişey vermedimi? hem de sakın öyle moral bozma. hamile kalmadan önce nasıl uğraşlar verdiğini düşün. ve her çıkardığında bebeğin karnında olduğu için mutlu olmaya çalış. tabi biliyorum çok zor bişey bi de hamilelik pisikolojisi de üstüne eklenince daha hassas oluyo insan ama napıcan canım kendini hiç değilse böyle avut.

Cevabın için teşekkür ediyorum söylediklerinide yemeye başlıycam inşaallah öbür aya biraz büyür yumoşlar (biraz tembellermişte) dr 15 cm çatlatma inesine yeter dedi bakalım
hayırlısı

ilaç verdi kullandım çok rahattım o zaman şimdi bıraktırdı o ilacı.bende daha düşük olanını kullanıyorum yine ama pek fayda etmiyor.

Doktorum bana hıÇ progestan vermedı Şımdı kese rahmın bıraz aŞaĞısına tutunmuŞ vercekmısınız dedım kanaman aĞrın yoksa gerek yok dedı

Canım kistin için geçmiş olsun öncelikle. Doktorun büyük olasılıkla bu göbekten yapılan iğnelerden başlayacaktır sana. Ben de 3 ay klomen kullanmıştım ve gonal f diye bi ilaç var göbekten yapılan ondan kullanmıştım. Bu iğneler klomenin daha gelişmişi oluyormuş benim anladığım. Rahime de hazırlıyormuş gebeliğe. Kullandığım ay gebe kalamamıştım ben, ama bir ay sonra hamile kalmıştım. Sonuç hüsran ama netice daha çok işe yarıyor o ilaçlar. Hayırlısı olsun senin için de.
günaydın kızlar umarım bu ay gelir bebişim güzel dilekleriniz için teşekkürler umarım gelişim gösterir yumoşlarım kocaman olurlar çatlarlar ve içleri bebişle dolar

Sana da günaydın adaşıımm. Özlettin kendini ayol. bizi ihmal etmee lmaz: Ben karar verdim bu ay senin göbüsün dolacak, birdahaki ay benim göbüşüm dolacakk inşallaahh... :smiley-cool:
slm kızlar çok köüyüm dünden beri vajinamda çok kötü kaşıntı var pazartesi doktor kontrolüm var bide bu çıktı hamileliğe engel olurmu kaşıntıı

Sana da selam Aysimacığıım. Geçmiş olsun. Bilirim o kaşıntı illetinii :1shok: Ama hamileliğe engel olacağını düşünmüyorum. Benim de acayip kaşıntım vardı temmuz ayında. Hatta Ağustos ayına da sarkmıştı. Ve hattaa ilişkiye girmek bile işkenceye dönüşmüştü acıma yapıyordu. Ama ben Ağustos ayında hamiş kalmıştım. Allah hayırlısını versin.
hayatımdan bezdim artık bulantılar ve kusmalar beni yedi bitirdiiii :S sinirden ağlıyorumm artık sürekli.

Civ_civiiimm hiç yakışıyor mu sana klava: Biraz gayret et gülüm. Oğluma hamile kaldığımda ben de çok zorlanmıştım bu bulantı yüzünden. Ama sabah kalkar kalmaz çubuk kraker yiyiyordum. Bence tekrar görüş doktorunla, önceki bulantı hapını versin. bol bol meyva yemeye çalış gülüm. Bu kadar çabuk pes etmek olmaaazz. Ne zorluklarla kavuştun sen o meleğinee. Biraz daha gayret canımm. Allah şifalar versin.

kızlar klomn kullandıktan sonra sizede doktorununz progestan verdimi

Evet canım ben her klomen kullanışımda progestan kullanmıştım

umutlu 22
bende klomen kullanıorum ama progestan vermdi dr bana bu ilaçtamı yumurtaları büyütüyo acaba

kızlar yardımınıza ihtiyacım varr lütfen yardım edın yaaa.ben 1aydır doktor agidiyorum polikistik over oldugumu ögrendım yanı pko hastasıyım.doktorum sag ve sol yumurtalıklarımda kist oldugunu söyledi 12,gündür soğan suyu içiyorum.bugun tekarra muayne oldum ve doktorum bana yumurta yok dedi yumurtam yokmus benım yumurta gelişmiyor dedi.şimdi p.tesi tekrar doktora gitcem tekarar alttan bakcaklar yine aynı yumurta yoksa ve oluşmamıssa ilaç tedavisine başlaycakmıs suana kadar bi ialç kullanmadım daha önce hep diana35kullandım.aranızda yumurtası olmayıpda klomenle nebilim yada başka bişeyle yumurtası olusan varmı ve hamıle kalan lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım geçmiş olsun benimde yumurtam yeterince büyümüyomuş onun için ilaç kullanıyorum çikolata kisti vardı bendede ama geçti çok şükür Ama pkolu olup hamile kalan çok duydum. Canını sıkma inşaallah herşey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…