geçmiş olsun...bebişini kucağına alacağın anları düşün.moralini de yüksek tutman lazım.sen mutlu olursan bebişin de mutlu olurr...
dilemyare bende erken kalkıyorum aslında ama yataktan çıkamıyorum çok tembelleştim... şidilik herşey iyi gidiyor ağrım sızım yok bulantım yok aslında olmamasına biraz canım sıkılıyordu ama onuda aştım sanırım haftaya kontrolüm var hayırlısıyla...
çok saol canm da va ya bu bulantı öyle bir şey ki insanda moral bırakmıyor.suyu bile çıkarıyorum ya suyu bile.inşallah en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız sizde ama bulantıları inşallah yaşamazsınız. bir de midesi bulanmayanlar hiç üzülmesin telaşlanmasın aksine sevinsin buna ne güzel rahat bi hamilelik geçiriyorlar.
hayatımdan bezdim artık bulantılar ve kusmalar beni yedi bitirdiiii :S sinirden ağlıyorumm artık sürekli.
canım geçmiş olsun.inşallah çok beklemezsin sende.walla benimde bu ikinci klomen kullanışım.geçen ay bir yumurtam oluşmuştu 17 mm.ama olmadı.bu ayda kullandım dün gittim daha yumoş yok dedi.cumartesi bidaha gitcem bakalım olur inşallah.ben incir ve fındık yiyom bol bol iii geldiğini duymuştum.hemen hergün tüketiyom.kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun. ya çok şiddetli olanlara doktor ilaç veriyo diye biliyorum ben. sana bişey vermedimi? hem de sakın öyle moral bozma. hamile kalmadan önce nasıl uğraşlar verdiğini düşün. ve her çıkardığında bebeğin karnında olduğu için mutlu olmaya çalış. tabi biliyorum çok zor bişey bi de hamilelik pisikolojisi de üstüne eklenince daha hassas oluyo insan ama napıcan canım kendini hiç değilse böyle avut.
Serselom hadİ bakalım senden haber beklİyoruz bu ay İnŞallah yumoŞları boŞa gİtmez canım
mrb kızlar, 10 gün aradan sonra işe başladım, kistim 9 cm.den 7 cme düşmüş. kullandığım ilaça devam regl olunca 2.günü geliyorsun dedi.
bana doktor önce şu kisti bi eritelim sonra hamile kalman için başlıcaz dedi. klomen devri bitti dedi. ne vercek acaba? bilgisi olan olan var mı ne verebilir?
günaydın kızlar umarım bu ay gelir bebişim güzel dilekleriniz için teşekkürler umarım gelişim gösterir yumoşlarım kocaman olurlar çatlarlar ve içleri bebişle dolar
slm kızlar çok köüyüm dünden beri vajinamda çok kötü kaşıntı var pazartesi doktor kontrolüm var bide bu çıktı hamileliğe engel olurmu kaşıntıı
hayatımdan bezdim artık bulantılar ve kusmalar beni yedi bitirdiiii :S sinirden ağlıyorumm artık sürekli.
kızlar klomn kullandıktan sonra sizede doktorununz progestan verdimi
kızlar yardımınıza ihtiyacım varr lütfen yardım edın yaaa.ben 1aydır doktor agidiyorum polikistik over oldugumu ögrendım yanı pko hastasıyım.doktorum sag ve sol yumurtalıklarımda kist oldugunu söyledi 12,gündür soğan suyu içiyorum.bugun tekarra muayne oldum ve doktorum bana yumurta yok dedi yumurtam yokmus benım yumurta gelişmiyor dedi.şimdi p.tesi tekrar doktora gitcem tekarar alttan bakcaklar yine aynı yumurta yoksa ve oluşmamıssa ilaç tedavisine başlaycakmıs suana kadar bi ialç kullanmadım daha önce hep diana35kullandım.aranızda yumurtası olmayıpda klomenle nebilim yada başka bişeyle yumurtası olusan varmı ve hamıle kalan lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?