Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ecrincim sakin ol tatlım, allah şifa versin, klomen tedavisiyle fayda görürsün umarım, çünkü her kadın ayda bi saglıklı yumurta geliştirir, ama klomenle doktorlar bu sayıyı 4-5 dahi yapabiliyorlar. içini ferah tut, pco hastası cok arkadasımız hamile kaldı burda maşallah

suercim canım sana da gecmiş olsun, nasıl gecti çikolata kistin senin? ben ameliyatla aldırdım valla mayısta((

Sana da selam Aysimacığıım. Geçmiş olsun. Bilirim o kaşıntı illetinii :1shok: Ama hamileliğe engel olacağını düşünmüyorum. Benim de acayip kaşıntım vardı temmuz ayında. Hatta Ağustos ayına da sarkmıştı. Ve hattaa ilişkiye girmek bile işkenceye dönüşmüştü acıma yapıyordu. Ama ben Ağustos ayında hamiş kalmıştım. Allah hayırlısını versin.

[çok saol cnm moral oldu inankii yarına randevu aldım bekleyemicem pazartesiye kadar

umutlu 22
bende klomen kullanıorum ama progestan vermdi dr bana bu ilaçtamı yumurtaları büyütüyo acaba

Pek yazılarını takip edemedim ama sendemi ikinci bebege uğraşıyosun benim gibi

Suerciğim bana her defasında progestan verdi doktorum. Hamile kalırsan bebeğin daha iyi tutunmasını sağlar, kalamasan da adetinin sökülmesini kolaylaştırır demişti. Yumoşum büyüdüğünde çatlatma iğnesi veriyordu. İğneden sonra 3. gün progestana başlamamı söylüyordu.
İkinci soruna gelince evet ben de ikince çocuk için uğraşıyorum. Ben uzuun bir ara verdikten sonra ikinciyi aramaya başladım. Oğlum yaza 12 sini dolduracak. Bundan 5 ay önce de hamile kaldım fakat daha çok yeniyken düşük yaptım. Ardından da kürtaj acısını yaşadım. 6 ay korunmam gerektiğini söylemişlerdi fakat ben geçen aydan bu yana korunmuyorum. Yeni bir doktora başladım. O doktor da adetimin 2. günü çağırdı beni, gonal f diye iğneler var onlara başlayacam. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

geçmiş olsun cnm bende 2.ci için uğraşıyorum geçen sene düşük nedeniyle krtaj oldum bende doktor gçen ay klomen verdi olmadı olmazsa rahim filmi isterim dedi sen çekirdinmii rahim filmi

peki progestan ın bi faydasını gördünüzmü bide bitince ne zman adet oluyoruz bnm iki gün oldu biteli bide bn bu ay progesteron baktırdım 80 cıktı bayagı yüksek acep hap mı o kadar yükseltti ki

Anladım canım sağol benimde kızım 6 yaşında 1 senedir ikinciyi istiyoruz hayırlısı Banada dr progestan değide duphaston verdi senin dediğin özellikleri olan bir ilaç Hiç duydunmu bu ilacı

sagol canım teşekkürler biraz rahatladım

sagol canım yaa bişey sorcam nasıl yani ayda bir yumurta geliştirir anlamadım.beni bi aydınlatırmısım.bende şimdi yumurta yokmus doktor p.tesi ilaç tedavisine başlayacak o zaman yumurtam olurmu yani.çok korkuyorukm yaa olmazsa diye.yani bu yumurta nasıl bişey olup kayboluyotrmu anlamadım yanı.allah razı olsun canım biraz rahatladım

geçmiş olsun cnm bende 2.ci için uğraşıyorum geçen sene düşük nedeniyle krtaj oldum bende doktor gçen ay klomen verdi olmadı olmazsa rahim filmi isterim dedi sen çekirdinmii rahim filmi

Yok canım önceki doktorumda 10 ay tedavi gördüm, en son gittiğimde artık rahim filmi çekin diyecektim ki, adetli olmama rağmen hamile olduğumu öğrendim. Ama sonuçta düştü bebeğim. Ve artık o doktora gitmiyorum, gitmeyi de hiiçç düşünmüyorum. Yeni gittiğim doktor daha ayrıntılı, daha detaylı ilgilendi. Herşeyi tane tane anlattı. Birkaç ay ilaçlarla deneriz gebelik oluşmazsa rahim filmine başvururuz dedi. Adet olduğumda başlayacam inşallah tekrar tedaviye. Yani herşey sil baştan başlayacak benim içcin.
peki progestan ın bi faydasını gördünüzmü bide bitince ne zman adet oluyoruz bnm iki gün oldu biteli bide bn bu ay progesteron baktırdım 80 cıktı bayagı yüksek acep hap mı o kadar yükseltti ki

Güzelim nasıl bitirdin yani. bilmiyorumkismile ben en fazla 10 gün kullanabiliyordum ve adet oluyordum. Adet olduğumda da bırakıyordum zaten. Haplar 30 tablet olduğu için bir ayda bitmiyordu bile. Sana günde kaç tane verdi kiii ? Ben 1 veya 2 tane içiyordum progestanı. 80 çıktı diyorsun da, sende bebiş neyim olmasın kııız. Hamilelerde yüksek çıkarmış bu progestoran. boshayallersmile

cnm 4 5 biraz zor ama 2 falan oluyo kendimden biliyorum bnm yumrtlama problemm yok 7 ay önce bir dıs gebelk yasadım tek tüpüm alındı ihtimali arttırmak için kullanıyorum bnde bnm de iki yumrta olusuyo ilk seferde kist oldu bu ayki cok sükür catladı

cnm 17. gün baslanılıyomus 17 de basladım günde 3 tane dedi doktor 10 günde bitti normal olarak :) zaten kuttudada 17. gün baslanıp 26. büter diyo bnm adetm normalde 30 günde bir bugun 28. gün hamilelik içinde bnde ole duydum 50 üstü hamilelik die ama bnm olusan yumtalarım bu ay tü polmayan tarafta gelişti ihtimal cok azda olsa var aam yinde az die pek umutlanamıyorum

valla bnde en yüksek 60 ı duydum kk da aam bilmiyom doktor hap fazlada cıkarmaz dedi normalde 15 20 arası cıkıyomus

slm kızlar çok köüyüm dünden beri vajinamda çok kötü kaşıntı var pazartesi doktor kontrolüm var bide bu çıktı hamileliğe engel olurmu kaşıntıı

canım 3 gündür aynı dertten muzdaripim inan.dün drum bana krem ve vajinal fitil verdi.çabuk geçen bir rahatsızlık canını sıkma,hiçbişeye engel değil.geçmiş olsun.yerimseniben

kızlar klomn kullandıktan sonra sizede doktorununz progestan verdimi

walla canım bende aylardır progestan kullanıyodum ama klomene başlatınca bırak dedi,kullanmayacakmıyım diye sordum hayır klomenle progestanı birarada kullandırtmıyoruz dedi.kafamçokkarıştı.anlamıyom herbiri ayrı telden çalıyo.:sm_confused:

benim doktorumda önce progestan verdi 1 ay sonra klomene başlattı

yaa bişey sorcam nasıl yani ayda bir yumurta geliştirir anlamadım.beni bi aydınlatırmısınız.bende şimdi yumurta yokmus doktor p.tesi ilaç tedavisine başlayacak o zaman yumurtam olurmu yani.çok korkuyorukm yaa olmazsa diye.yani bu yumurta nasıl bişey olup kayboluyotrmu anlamadım ya.bilgisi olan varmı kızlaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…