suercim canım sana da gecmiş olsun, nasıl gecti çikolata kistin senin? ben ameliyatla aldırdım valla mayıstaCanım geçmiş olsun benimde yumurtam yeterince büyümüyomuş onun için ilaç kullanıyorum çikolata kisti vardı bendede ama geçti çok şükür Ama pkolu olup hamile kalan çok duydum. Canını sıkma inşaallah herşey yoluna girer
umutlu 22
bende klomen kullanıorum ama progestan vermdi dr bana bu ilaçtamı yumurtaları büyütüyo acaba
Pek yazılarını takip edemedim ama sendemi ikinci bebege uğraşıyosun benim gibi
suercim canım sana da gecmiş olsun, nasıl gecti çikolata kistin senin? ben ameliyatla aldırdım valla mayısta((
Suerciğim bana her defasında progestan verdi doktorum. Hamile kalırsan bebeğin daha iyi tutunmasını sağlar, kalamasan da adetinin sökülmesini kolaylaştırır demişti. Yumoşum büyüdüğünde çatlatma iğnesi veriyordu. İğneden sonra 3. gün progestana başlamamı söylüyordu.
İkinci soruna gelince evet ben de ikince çocuk için uğraşıyorum. Ben uzuun bir ara verdikten sonra ikinciyi aramaya başladım. Oğlum yaza 12 sini dolduracak. Bundan 5 ay önce de hamile kaldım fakat daha çok yeniyken düşük yaptım. Ardından da kürtaj acısını yaşadım. 6 ay korunmam gerektiğini söylemişlerdi fakat ben geçen aydan bu yana korunmuyorum. Yeni bir doktora başladım. O doktor da adetimin 2. günü çağırdı beni, gonal f diye iğneler var onlara başlayacam. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Yaaa umutlu neden sorularımı yanıtlamıyosun:kedi:
Suerciğim bana her defasında progestan verdi doktorum. Hamile kalırsan bebeğin daha iyi tutunmasını sağlar, kalamasan da adetinin sökülmesini kolaylaştırır demişti. Yumoşum büyüdüğünde çatlatma iğnesi veriyordu. İğneden sonra 3. gün progestana başlamamı söylüyordu.
İkinci soruna gelince evet ben de ikince çocuk için uğraşıyorum. Ben uzuun bir ara verdikten sonra ikinciyi aramaya başladım. Oğlum yaza 12 sini dolduracak. Bundan 5 ay önce de hamile kaldım fakat daha çok yeniyken düşük yaptım. Ardından da kürtaj acısını yaşadım. 6 ay korunmam gerektiğini söylemişlerdi fakat ben geçen aydan bu yana korunmuyorum. Yeni bir doktora başladım. O doktor da adetimin 2. günü çağırdı beni, gonal f diye iğneler var onlara başlayacam. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Canım geçmiş olsun benimde yumurtam yeterince büyümüyomuş onun için ilaç kullanıyorum çikolata kisti vardı bendede ama geçti çok şükür Ama pkolu olup hamile kalan çok duydum. Canını sıkma inşaallah herşey yoluna girer
ecrincim sakin ol tatlım, allah şifa versin, klomen tedavisiyle fayda görürsün umarım, çünkü her kadın ayda bi saglıklı yumurta geliştirir, ama klomenle doktorlar bu sayıyı 4-5 dahi yapabiliyorlar. içini ferah tut, pco hastası cok arkadasımız hamile kaldı burda maşallah
geçmiş olsun cnm bende 2.ci için uğraşıyorum geçen sene düşük nedeniyle krtaj oldum bende doktor gçen ay klomen verdi olmadı olmazsa rahim filmi isterim dedi sen çekirdinmii rahim filmi
peki progestan ın bi faydasını gördünüzmü bide bitince ne zman adet oluyoruz bnm iki gün oldu biteli bide bn bu ay progesteron baktırdım 80 cıktı bayagı yüksek acep hap mı o kadar yükseltti ki
Yok canım önceki doktorumda 10 ay tedavi gördüm, en son gittiğimde artık rahim filmi çekin diyecektim ki, adetli olmama rağmen hamile olduğumu öğrendim. Ama sonuçta düştü bebeğim. Ve artık o doktora gitmiyorum, gitmeyi de hiiçç düşünmüyorum. Yeni gittiğim doktor daha ayrıntılı, daha detaylı ilgilendi. Herşeyi tane tane anlattı. Birkaç ay ilaçlarla deneriz gebelik oluşmazsa rahim filmine başvururuz dedi. Adet olduğumda başlayacam inşallah tekrar tedaviye. Yani herşey sil baştan başlayacak benim içcin.
Güzelim nasıl bitirdin yani. bilmiyorumkismile ben en fazla 10 gün kullanabiliyordum ve adet oluyordum. Adet olduğumda da bırakıyordum zaten. Haplar 30 tablet olduğu için bir ayda bitmiyordu bile. Sana günde kaç tane verdi kiii ? Ben 1 veya 2 tane içiyordum progestanı. 80 çıktı diyorsun da, sende bebiş neyim olmasın kııız. Hamilelerde yüksek çıkarmış bu progestoran. boshayallersmile
slm kızlar çok köüyüm dünden beri vajinamda çok kötü kaşıntı var pazartesi doktor kontrolüm var bide bu çıktı hamileliğe engel olurmu kaşıntıı
kızlar klomn kullandıktan sonra sizede doktorununz progestan verdimi
canım 3 gündür aynı dertten muzdaripim inan.dün drum bana krem ve vajinal fitil verdi.çabuk geçen bir rahatsızlık canını sıkma,hiçbişeye engel değil.geçmiş olsun.yerimseniben
walla canım bende aylardır progestan kullanıyodum ama klomene başlatınca bırak dedi,kullanmayacakmıyım diye sordum hayır klomenle progestanı birarada kullandırtmıyoruz dedi.kafamçokkarıştı.anlamıyom herbiri ayrı telden çalıyo.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?