civ_civ1 kullanıcısından alıntı
hayatımdan bezdim artık bulantılar ve kusmalar beni yedi bitirdiiii :S sinirden ağlıyorumm artık sürekli.
Civ_civiiimm hiç yakışıyor mu sanaklava: Biraz gayret et gülüm. Oğluma hamile kaldığımda ben de çok zorlanmıştım bu bulantı yüzünden. Ama sabah kalkar kalmaz çubuk kraker yiyiyordum. Bence tekrar görüş doktorunla, önceki bulantı hapını versin. bol bol meyva yemeye çalış gülüm. Bu kadar çabuk pes etmek olmaaazz. Ne zorluklarla kavuştun sen o meleğinee. Biraz daha gayret canımm. Allah şifalar versin.
civ_civ umutlu haklı bulantıların geçecek inan rahat ol bak bana bende bulantım yok diye stres yaptım bişeyler ters gidiyor diye kasıldım ama umutlum beni sakinleştirdi beklemekten ve hamişliğin tadını çıkarmaktan başka yolumuz yok...kaç haftalık oldu senin bebiş..
ecrin senin problemin okuduğum kadarıyla pko.soğan suyu birebirmiş .bendede lutinleştiren glutein hormonu yüksek çıktı.dr klomen verdi iki aydır kullanıyorum
ben geldimhepinize hayırlı cumalar nasılsınızzemuszemus kızlar benim çok ağrılarım var yumurtalarım büyümüşler özellikle sol tarafımdakiler daha da büyümüşler en küçüğü 17mm yarın çatlatma iğnesi var ve bugün itibariyleŞenizgünleri başlıyor:kedi:cetrefilli dilemyare siz ne yaptınız yumoşlar ne alemde
Mrb dÜn katıldım aranıza bende 5 gÜn klomen İÇtİm 3 tane hergÜn 16. GÜnÜde progestrona baŞladım ve o bİtelİ 13 gÜn oldu hala bİ adet belİrtİm yok test yapmayada Çekİnİyorum negatİf Çıkınca Çok ÜzÜlÜyorum sadece kasıklarımda ve karnımda bazen bİŞeyler oluyor bİrde belİmde aĞrı hİssedİyorum ara ara sİzce test yapıyımmı artık
Mrb dÜn katıldım aranıza bende 5 gÜn klomen İÇtİm 3 tane hergÜn 16. GÜnÜde progestrona baŞladım ve o bİtelİ 13 gÜn oldu hala bİ adet belİrtİm yok test yapmayada Çekİnİyorum negatİf Çıkınca Çok ÜzÜlÜyorum sadece kasıklarımda ve karnımda bazen bİŞeyler oluyor bİrde belİmde aĞrı hİssedİyorum ara ara sİzce test yapıyımmı artık
Selam bende yeni sayılırım
Adet günün geçtiyse bence yap ama geçmediyse bekle derim
Sonuçtan bizide haberdar edersin:lepi:
5 ocakta olmuştum bu ay benim klomen de 4. ayım günlük 3 tane içtim 5 gün boyuunca ve 16. progestrona başladım 13 gün olldu ilacım biteli adet tarihimde 7 gün oldu geçeli
Maşaallaaahh. Adetin geçeli 7 gün oldu ve sen hala test yapmadın mıı. Haydi canım kooşş koşş doğru bi gebelik testi al bence. Ve hamiş olduğunu kesin öğrenelim.
ederim tabi sen nekadardır uğraşıyorsun senin sorunun ne canım
ben geldimhepinize hayırlı cumalar nasılsınızzemuszemus kızlar benim çok ağrılarım var yumurtalarım büyümüşler özellikle sol tarafımdakiler daha da büyümüşler en küçüğü 17mm yarın çatlatma iğnesi var ve bugün itibariyleŞenizgünleri başlıyor:kedi:cetrefilli dilemyare siz ne yaptınız yumoşlar ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?