Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydınnnnnnnnnnn herkezeeeeeeeee...zemuszemus yaw alminascım bi gıttı pir gıttı heeee bugun eskısehıre gıtcektı fırsat bulamadı galıba gelmedı hıçç

ecrin senin problemin okuduğum kadarıyla pko.soğan suyu birebirmiş .bendede lutinleştiren glutein hormonu yüksek çıktı.dr klomen verdi iki aydır kullanıyorum

vallahi canım artık o kadar uzun sürdü ki günlük hayatım tamamen etkilenmeye başladı ister istemez sinirlerim bozuluyor.yakında 15. haftaya gircez inşallah.

ecrin senin problemin okuduğum kadarıyla pko.soğan suyu birebirmiş .bendede lutinleştiren glutein hormonu yüksek çıktı.dr klomen verdi iki aydır kullanıyorum

herkesen günaydın kızlar evet canım pkoyum .13,gündür soğpan suyu içiyorum p.tesi doktora gitcem tedaviy başlayacaz allahın izniylee.umarım güzel haberler alırım

kızlarr hepinize günaydınn canlarım. bugünlerde pek fazla takılamıyorum işler yoğun. onun için çoğunuzun neler yaptığını pek takip edemiyorum. ama anladığım kadarıyla herkesin yeni taze taze yumurtaları olmuş. ohh maşallah. inşallah onlar bebeğe dönüşür inşallah rabbim mucizesinden sizlerede bu ay nasip eder. hem de burda şöyle bi özellik var. buda bi durgunluk olur önce 1-2 ay kadar sonra bi bakmışsınız arka arkaya 5-6 tane hamiş. bu ay da sanırım öyle olucak.. öpüyorum hepinizi kendinize ve yumoşlara iyi bakın

hayırlı cumalar kızlar allhım su cuma saatinde duysun sesimizi hepimize saglıklı bebişler nasip etsin insallh

bnm progestan biteli bu 3. gün hala adet olacakmısım gibi degil bakalım pazar test yapıcam insallh bebegim bnmledir

ben geldim hepinize hayırlı cumalar nasılsınızzemuszemus kızlar benim çok ağrılarım var yumurtalarım büyümüşler özellikle sol tarafımdakiler daha da büyümüşler en küçüğü 17mm yarın çatlatma iğnesi var ve bugün itibariyleŞenizgünleri başlıyor:kedi:cetrefilli dilemyare siz ne yaptınız yumoşlar ne alemde

ohhhhh ohh agırsın agırsın catlasınn catır catırrrrrrr canım :dance:

Mrb dÜn katıldım aranıza bende 5 gÜn klomen ıÇtım 3 tane hergÜn 16. GÜnÜde progestrona baŞladım ve o bıtelı 13 gÜn oldu hala bı adet belırtım yok test yapmayada Çekınıyorum negatıf Çıkınca Çok ÜzÜlÜyorum sadece kasıklarımda ve karnımda bazen bıŞeyler oluyor bırde belımde aĞrı hıssedıyorum ara ara sızce test yapıyımmı artık

Selam bende yeni sayılırım
Adet günün geçtiyse bence yap ama geçmediyse bekle derim
Sonuçtan bizide haberdar edersin:lepi:

valla ben senin ne zaman ne içtiğini anlamadım canım. son adet tarihin ne zamandı. Korkulacak birşey yok bence. Böjyle beklemek daha çok işkence. Biran önce yap gebelik testini bize de güzel haberlerini ver glüm. haydı eczaneyee.

5 ocakta olmuştum bu ay benim klomen de 4. ayım günlük 3 tane içtim 5 gün boyuunca ve 16. progestrona başladım 13 gün olldu ilacım biteli adet tarihimde 7 gün oldu geçeli

5 ocakta olmuştum bu ay benim klomen de 4. ayım günlük 3 tane içtim 5 gün boyuunca ve 16. progestrona başladım 13 gün olldu ilacım biteli adet tarihimde 7 gün oldu geçeli

Maşaallaaahh. Adetin geçeli 7 gün oldu ve sen hala test yapmadın mıı. Haydi canım kooşş koşş doğru bi gebelik testi al bence. Ve hamiş olduğunu kesin öğrenelim.

Maşaallaaahh. Adetin geçeli 7 gün oldu ve sen hala test yapmadın mıı. Haydi canım kooşş koşş doğru bi gebelik testi al bence. Ve hamiş olduğunu kesin öğrenelim.

her ay yapıyorum ama bu ay progestron testi yaptırmıştım 5.6 çıkmıştı pek ümidim yoktu o yüzden ama gelmeyince heyecan yapmaya başladım..inş hamileyimdir Allah söyletiyodurinş canı

ederim tabi sen nekadardır uğraşıyorsun senin sorunun ne canım

Bende çikolata kisti vardı ondan kurtuldum bu ay klomene başladım ama yumurtalarım fazla büyümemiş 12 mm di enson bakalım dr adetin 3 günü gel dedi. Klomeni günde 1 tane içiyordum onu fazlalaştıracak heralde
Senin sorun neydi

Senin de cuman hayırlı olsun datlıım. Ne o öyle bi cöö deyip gitmişsin. Araya uzatıyorsun bak, sona demedi demee boshayallersmile Yumoşlarına maşalllaahh gülüm. En az bir tanesi bebiş olur inşallahh. Yumurtaların bile romantik haa. Sevgililer gününde çatlıylaarr ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…