Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

GÜNAYDIN KIZLAR

dün sormussunuz kusura bakmayın giremeedim, serselocum hayırlı olsun yumoslarına maşallah canım, ben de dün çatlatma ignemi oldum hayırlısı bakalım bugünden baslıyoruz calısmalara:)

slm herkese diycem ama galiba kimse yok.mafoldumben.dün giremedim temizlik,misafir derken...sohbete kimsecikler yok nerdesiniiiizzzzz.kafamçokkarıştı

gözümüz yollardaydı canısı naber.hayırlı olsun çalışmalara başlıyonuz.bende çarşamba gittim yumoş yok,bugün gittim yumoş yok,salıya bidaha gitcem.zaten hissetmiştim bişey olmadığını çünkü diğer ay klomeni kullanırkende yumoş oluşurkende etkileri vardı,ama bu ay sanki hiçbişey kullanmamışım gibi sıfır etki.:sinifsinif:

bizdeeeeee ösledikkkkkkkkkopuyorumnanaktanarada gel böleeee canımcımmmm :1hug:
bende osledımmmm
canımınıcı bende senı cok ozledımm ıns yarabbım yumosların catır catır catlar ve bebısın tutar sevgılıler gununde deprem yaratacaksınız kıslarrr ask bebegı olacak bebıslerınızzz bende hala eskısehırdeyım ptesı donecegız sanırım ayrıca ptesı eskısehırde 4 boyutlu ultrasona gırecegımm

hadı bakalım ask bebeklerıne calısın ve tutturun sızler ıcın dua edıyorumm

sağol canım özlettin walla hoşgeldin.benim bu ay yumoş olmuycak sanırım,bide salı gidem bakem.klomene duyarsız kalırsan hergün göbekten vurulan iğneler var ona geçecez dedi dr.yine yumoş olmazsa birlikte ne yapacağımıza karar veririz dedi,ama bu ay olmazsa yumoş ben bidaha klomeni deneyecem.çünkü geçen ay yumoş olmuştu.bakalım hayırlısı inşallah.:umursamaz:

canııım inşallah salıya güzel güzel yumoşlar olusur, takma kafanı, bak ben incir yiyorum, keçiboynuzu içiyorum, ceviz ve fındık da birer avuc günlük:) dene bence de

günaydın herkese nie kimsecikler yok yaaa.dünden beri bakıyom arada bir iki kişi uğruyup çıkıyo.bölemiydi buralar eskiden.:sinifsinif:.bu saaat olmuş açılış çoktan yapılmıştır dedim ama yok.bekliyom hadi millet.

günaydınnnnn
hergün giriorum ama pek yazmıorum bende
ama hepinizi çooook seviorummm bunu unutmayın
bugün sefgilier günü die canım kocacım bana mükemmel bi kahvaltı hazırladı
sosisler sigara börekleriii
canım sefgilim ii ki varsın hayatımdaopuyorumnanaktan

günaydın özge ve zazez.oooooooo zazezcim keyfini çıkar gününüz kutlu olsun.bizimkide hazırlamış kahvaltıyıda sesleniyo gel die.hazırlasınlar alıştırmak lazım dimi.zemuszemus.hade canlarım kahvaltıdan sonra görüşürüz.opuyorumnanaktan

slm kızlar bızde kahvaltı yaptık hala eskısehırdeyız bugun sevgılıler gunu gununuz mubarek olsun:) bızde aksam yemege cıkacagız bırazdan eltımle kuafore gıdıp fon cektırecegız bızdekı action da bu

ooohhh takıl canım,tadını çıkar.eşinle yalnız geçirceğiniz son sevgililer günü unutma.seneye bebiş olacak yanınızda ve bundan sonraki tüm yıllarda da.oyüzden rahat rahat tadını çıkarın,günün kutlu olsun canısı.:1hug:

mrb sevdacım
bise çok yakınsın şuan kütahya-eşkişehir 80 km
dilemyare haklı 2 kişilk son sefgililer gününüz
tadını çıkarın seneye daa farklı bi tat olucak
hepimisin günü kutlu olsunnn
ii eğlenceler

selam kızlaaaar, hepimizin sevgililer günü kutlu olsun:) ben hala miskin miskin yatıyorum ordan oraya...hazırlanıp cıkıcam fön cektirceeem, sonra da yemek ve sinema diyoruz ya dur bakalım:)

selam kızlar adetimin 12.günü yumurtalarım 8-9mm de kalmış drum bi dahaki ay klomene başlıyacak benim gibi olupta yumurtaları klomenle büyüyen oldu mu birde klomenin yanında yumurta geliştirici bitkisel kürleri denediniz mi ?

slm kızlar belki sevgililer gün hediyesi veririm dedim test yaptım ama malesef yine tek cizgi yine kısmet degilmiş malesef insallh gelecek aya

Merhabalar, ben uzun zamandır sadece okuyarak takip etmekteyim ilk defa yazıyorum çünkü burada okunan umut verici birşeyin insanın nasıl moralini düzelttiğini çook iyi biliyorum. Ben şuan 8 hafta 4 günlük hamileyim daha çok küçük ama allaha şükür herşey yolunda inşallah tüm hamileler ve ben de sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız ve allah isteyen herkese bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatır inşallah.
Benim doktoruma göre herhangi bir sorun yoktu ama ben liseden beri kendimi PCO olarak biliyorum ama kilo yaşam şekli ile çok değişkenlik gösterdiğinden ben tam bir PCO değilmişim.Ancak 11 aylık deneme sonrasında olmayınca doktorumda yumurtalıklarımın geç olgunlaştığı ya da yeterince büyümeden çatladıklarına karar verince klomene başladık. Benim ikinci klomen denememde oldu gerçekten hiç beklemiyordum çünkü ilk klomen denememde yumurtalıklarım tam 14. günde olgunlaşmış ve iğne vurulmuşken olmamıştı ancak ikinci denememde maalesef yumurtalıklarım geç olgunlaşmıştı ve epey bir moralim bozulmuştu. Artık giderek vücudumda zarar görmeye ve yavaşlamaya başladı falan diye düşünmeye başlamıştım ki sürekli okuyoruz kist yapıyor gibi yan etkilerini aynı zamanda ben klomen kullanırken kilo aldım epey ateşler basıyordu falan kısacası çok etkilediğinden ilaç kullanmayı hiç istemiyordum.
Belki yardımı olur diye o dönem dikkat ettiğim şeyleri yazmak istiyorum.
1)çatlatma iğnesinden 24-36 saatler arasında ovulasyonun gerçekleştiğini biliyoruz daha önce bu aralığı beklemiştim ilişki için ama bu sefer 17-18 saat sonrasında ilişikiye girdik(yumurta çatlamadan önce spermin orada olması önemli bence,döllenme ile ilgili ayrıntılı bilgiler internette çok) ve her ihtimale karşı 4 gün boyunca ilişkiye girmeye devam ettik.
2)Biraz özel olacak ama eşimin sperm hareketleri az olduğu için ilk defa diz-dirsek pozisyonunu denedik aynı zamanda sperm kaybı hiç olmuyor, sperm sayısı az olması gibi sorunları olanlar içinde belirtmek istedim. Tabi her ilişkiden sonra olduğu gibi hemen hareket etmedim ve 10 dk bekledikten sonra da bir yarım saat kadar belimin altına yastık koyarak bekledim.
3)sadece regli dönemimde adaçayı içtim reglim bittiği an bıraktım ve incir yemeye başladım. Öyle belli bir sayıda yada özel bir formulü yok ama günde 2 tane kuru incir tükettim.
4)sanırım söylememe bile gerek olmayan iki konudan birincisi ekimden beri sigara içmiyordum bence kesinlikle bırakılmalı(13 senedir içen biri olarak gerçekten çok zorlanmadım) birde hepimizin yaptığı gibi çook dua ettim allaha şükür kabul oldu(ramazanda 70000 ihlas ile ihlas hatmi yapmıştık çevremdekiler ile) artık neye inanırsınız hangisini yakın bulursunuz kendinize bilemiyorum ama benim yaptıklarım bunlardı:)
Hamilelik belirtilerimide şöyle yazabilirim;
1) 14 ocak beklediğim regli tarihiydi ve 6 ocaktan itibaren çok yoğun kasık ağrısı yaşadım öyle ki regli olacağımı düşündüğüm için sürekli karnıma bastırıyordum şu beklemelerden nefter ediyorum ne olacaksa olsun diye:)
2)Saçımda kepeklenme oldu ve halen devam ediyor daha önce böyle bir sorunum yoktu ama ne kadar hamilelik ile ilgilidir bilemiyorum.
3)tabi ki en üst düzeyde bir duygusallık kaçınılmaz oluyormuş ve çok sinirli olmuştum her yerde kavga edecek birilerini buluyordum:)
4)ıştah artışı falan gibi regli ile aynı olan bir çok belirti yaşıyorsunuz gerçekten ayırmak bence imkansız.
ınşallah hepiniz en kısa zamanda emeklerinizin ve dualarınızın karşılığını alır ve hamile kalırsınız. Benim gibi hamile olan tüm arkadaşlarada sağlıklı huzurlu hamileliklerini tamamlamasını ve sağlıklıca bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…