GÜNAYDIN KIZLAR
dün sormussunuz kusura bakmayın giremeedim, serselocum hayırlı olsun yumoslarına maşallah canım, ben de dün çatlatma ignemi oldum hayırlısı bakalım bugünden baslıyoruz calısmalara:)
bende osledımmmmbizdeeeeee ösledikkkkkkkkkopuyorumnanaktanarada gel böleeee canımcımmmm :1hug:
canımınıcı bende senı cok ozledımm ıns yarabbım yumosların catır catır catlar ve bebısın tutar sevgılıler gununde deprem yaratacaksınız kıslarrr ask bebegı olacak bebıslerınızzz bende hala eskısehırdeyım ptesı donecegız sanırım ayrıca ptesı eskısehırde 4 boyutlu ultrasona gırecegımmhadi gel artık topik sensiz olmuyor olumunekankayizsmileözledim senle muhabbetleri :1hug:çalışmalara devam:kedi:merak etme bugün çatlatma iğnesi olacağım dua et benim için:Saruboceq: yumoşlarım kasıklarımı ağrıtıyor fena haldekafamçokkarıştı
gözümüz yollardaydı canısı naber.hayırlı olsun çalışmalara başlıyonuz.bende çarşamba gittim yumoş yok,bugün gittim yumoş yok,salıya bidaha gitcem.zaten hissetmiştim bişey olmadığını çünkü diğer ay klomeni kullanırkende yumoş oluşurkende etkileri vardı,ama bu ay sanki hiçbişey kullanmamışım gibi sıfır etki.:sinifsinif:
bende osledımmmm
canımınıcı bende senı cok ozledımm ıns yarabbım yumosların catır catır catlar ve bebısın tutar sevgılıler gununde deprem yaratacaksınız kıslarrr ask bebegı olacak bebıslerınızzz bende hala eskısehırdeyım ptesı donecegız sanırım ayrıca ptesı eskısehırde 4 boyutlu ultrasona gırecegımm
hadı bakalım ask bebeklerıne calısın ve tutturun sızler ıcın dua edıyorumm
canııım inşallah salıya güzel güzel yumoşlar olusur, takma kafanı, bak ben incir yiyorum, keçiboynuzu içiyorum, ceviz ve fındık da birer avuc günlük:) dene bence degözümüz yollardaydı canısı naber.hayırlı olsun çalışmalara başlıyonuz.bende çarşamba gittim yumoş yok,bugün gittim yumoş yok,salıya bidaha gitcem.zaten hissetmiştim bişey olmadığını çünkü diğer ay klomeni kullanırkende yumoş oluşurkende etkileri vardı,ama bu ay sanki hiçbişey kullanmamışım gibi sıfır etki.:sinifsinif:
slm kızlar bızde kahvaltı yaptık hala eskısehırdeyız bugun sevgılıler gunu gununuz mubarek olsun:) bızde aksam yemege cıkacagız bırazdan eltımle kuafore gıdıp fon cektırecegız bızdekı action da bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?