Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tulaycım cok tebrik ederim, inşallah sağlıklıca kucagına da alırsın, verdiğin bilgiler için çok teşekkürler, tekrar tebrik ederim, gözünüz aydın:)

tulayc canım tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.hamile kalmak öyle bişey ki ne kadar uğraşırsan uğraş olmuyor,allah istediği zaman oluyor.sen bu büyük işi başarmışsın umarım biz bebiş bekleyenlerde en kısa zamanda bu işi başarırız.her geçen gün umutlarım artıyor fakat adet olduğum zaman bütün umutlarım yıkılıyor ama adet bitip yumurtlama günleri geldiği zaman yeniden içim umutla doluyo.bu durum bir buçuk yıldır böyle devam ediyo.allah bebişimi ne zaman vereceğini biliyo ve o zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.bebeğine çok iyi bak canım

tebrkler canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım darısı bizlere inşallah bizde senin gibi burada paylaşabilcekmiyiz acaba yaşadıklarımızı senin yaşadığın aynı durumu bende yaşıyorum artık ilaç içmekten bıktım Allah isteyen herkese bebek sevgisini tatırsın çok zormuş başına gelen biliyor :1hug:

merhaba kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun... ben bu ayda kırmızı kartı gördüm ewet malesef olmadı yine artık bi dahaki aya kaldı umut... listeyle ilgilenen arkadaşımız benim beklenmeyen adet tarihim 13 MART :çok üzgünüm:

Canıım beniim özlemez miyiz hiç. Ama biliyoruz nereye gitiğini o yüzden lafı geçmedi. Sabırsızlıkla dönmeni beklioruz yanii. Senin de sevgililr günün kutlu olsun şekerim. Allahım daha nice nice yıllara ulaşmanızı nasip etsiin.
selam kızlaaaar, hepimizin sevgililer günü kutlu olsun:) ben hala miskin miskin yatıyorum ordan oraya...hazırlanıp cıkıcam fön cektirceeem, sonra da yemek ve sinema diyoruz ya dur bakalım:)
Selam datlıım, senin de sevgililer günün kutlu olsun.
Selam Bersu. Buradaki çoğu bayan seninle aynı derdi paylaşıyor. Ortak derdimiz yumurtalar. Tamamına yakınımız klomenle sonuca ulaşıyor. Yumurta oluşumunu sağlıyor yani. Bazı arkadaşlar incir kürü veya bal+tarçın+çörek otu gibi bitkisel kürler denediler ve faydasını da gördüler. İnşallah sen de fazla aramadan kavuşursun bebeğine.
herkeze iyi pazarlar sevgililer gününüz kutlu olsun canlarım...
Sağol şekerim, senin de sevgililer günün kutlu olsuun.

herkeslere günaaydın. Güzel bir hafta olsun inşallahh

Günaydın Ayşeciğim. ben geçmişi okurkene sen acılışı yapmışsın. Nasılsın, nasıl gidiyuu hayat kaydirigubbakcemile3

iyiyim umutlum nolsun, pazartesi siniri var üzerimde:roflol: sen nasılsın?

bi de bana bi cvp kızlar yaa, şimdi ben gecen salı doktora gittiğimde 5 yumurta vardı, olgunlasmamıstı, cumaya gittiğimde ise 3ü güzel olgunlasmıs dedi, iğnemi vuruldum, ama o diger 2 yumurta da gec mi olgunlasıp catlayacak? noldu ki onlara :roflol:

artı dün sabah da ovulasyon testim pozitifti, bugün sabah da yaptım yine pozitif, dün sabah aksam calıstık, ama şimdi işteyim, akşama kadar devam eder mi ki bu sürec:uhm:

kızlaar şimdi biz düşündük tasındık bu kuzuyla diz dirsek pozisyonu hangisi akıl sır erdiremedik:roflol: bilen var mı a dostlar:roflol:

kızlaar şimdi biz düşündük tasındık bu kuzuyla diz dirsek pozisyonu hangisi akıl sır erdiremedik:roflol: bilen var mı a dostlar:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yanıı bu diz dirsek nassıll bırseyydir bızı bı aydınlatın kıslarrr:roflol:

günaydın canlarım
oldu mu kızlar?

Eklentiler

• $pozisyon_muayene.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 41
serselocum peki bu erkek mi hatun mu yaaa, yani kim diz dirsekte duracak???hoşgeldin bu arada canım nasılsın?

günaydın canlarım
oldu mu kızlar?

gııı cetrefıllı ahada benım buldugum muşşşş:roflol:serselocum saolasın yaww bu pozısyonmu hamılelık için uygunohaoldumsmilevayy anasını yaa bızde aman baska türlü olmaz diee dededen kalma yöntemı yapıomusuk haaaaaaa:roflol:

gidemde giyinem ben barüüüü gesmye gıdıommmmmmmmm kıslarrrrrrrrbayanssulusmileöptümmm hepınızııızemuszemus hadii baş başşş

kaydirigubbakcemile3günaydın canım diz dirsek hatun pozisyonu canım yani resimdeki hatun

ya canım yaaa allah razı olsun, ama doktorum hep bir saat sırt üstü yat, belinin altına yastık koy diyo, bu da mı uygun bi pozisyonmus şimdi:uhm:

amaaan neyse ne, zaten kimisi hiç beklemeden kalkıyo, yine de tutuyo, bunlar vesile, allah ol desin olacak inşallah

serselocum sen ne alemdesin canım, ovulasyon nasıl gidiyor?

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…