Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cumartesi çatlatma iğnesi oldum o günden başlayarak ilişkide Şenizbulunduk bugünden itibaren regl gününe kadar çalışmayıŞeniz planlıyorum:kedi:

cumartei vurulup hemen calısmaya mı basladınız, benim doktorum neden bi gün sonrasında baslayın dedi ki:uhm: ulaaaaaaeyvahedigeldismile

valla riske atmak istemedik hemen başladık spermin çatlama olmadan orada beklemesi iyiymiş

ay hadi son bu ay emeklerimizin karsılıgını alırız inşallah canım yaa, peki senin 5 yumurta da olgunlastı mı canım? benim de 5 yumurta olusmus, 3 tanesi olgunlasmıs?diger 2si nolcak ki??

kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:canım yaaa sen çok yaşa emiii sabah sabah beni çok güldürdün canım benim... inş.. bu ay meleğin gelir:tomato::tomato:

zeynom üzülmemeye çalış canım bak göreceksin bebişin bi anda gelecek hemde süpriz yapacak sana... benim nekadar kafaya taktığımı sen biliyorsun tam pes dedim o ay bebişim geldi ALLAH ıma şükürler olsun...inş. sende en kısa zamanda kavuşursun canım:teselli:

hoşgeldin esemoooosa.s.nasılsın
hoşbuldummm canım... bugün biraz erken kalktım uykusuzum canım iştahım kapalı hiç bişey canım istemiyo zorla bişeyler yiyorum... sen nasılsın bitanem geçmişi okuyordum çalışmalara başlamışsın sanırım..inş. bu ay gelir bebişin canım:Saruboceq:

slm kızlar belki sevgililer gün hediyesi veririm dedim test yaptım ama malesef yine tek cizgi yine kısmet degilmiş malesef insallh gelecek aya

canım senin günün geçmişmiydi... idrar testine güvenme hemen henüz günün geçmediyse bekle inş. gönlündeki olur canım...gelir bebişin

aaa meyve de olsa atıstır bişeyler canım dikkat et kendine.

ben de iyiyim nolsun, işte calısmalara tam gaz devam napalım:)

günaydın canlarım
oldu mu kızlar?
Günaydın datlıım. Süpersin valalhii bee :roflol:
ay hadi son bu ay emeklerimizin karsılıgını alırız inşallah canım yaa, peki senin 5 yumurta da olgunlastı mı canım? benim de 5 yumurta olusmus, 3 tanesi olgunlasmıs?diger 2si nolcak ki??
Gülüm sen şimdilik o 3 taneyle idare et, geri kalan 2 tanesi de sıraları geldiğinde, yani yeterli büyüklüğe ulaştığında onlar da çatlar inşallahh opuyorumnanaktan
herkese günaydınlarrrrbayanssulusmile
Günaydın canım. Saat de epey geç oldu ama, sefan olsun gülümm uyu doya doya. meleğimiz gelince pek uyutmas çünkü annesiini
umutlum serselom sizler nasılsınız bakimmmopuyorumnanaktan
Nolsun, iki iş bi KK gezinip duruyorum işte.
herkese merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli serselocum ben her gün denedim sen de dene derim canım
Merhaba Sultanııım nasılsın. bebiş nasıl. vallahi seni dinleyecem tedaviye bi başlayayım ben de hergün yapışacam adamın yakasına :asigim: doktorları dinledik de ne olduu?
selam herkeseeeeeeeeeee.zemuszemus

Sana de selam Dilemciğiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…