rahim agzı mı yumusamıs? ayh bişey daha öğreniceeem, neyin belirtisi ki o?
canım buna da şükür tabiki de işte takıldıgım ya onlar olgunlasıp catlamazsa kist olu de miiiGülüm sen şimdilik o 3 taneyle idare et, geri kalan 2 tanesi de sıraları geldiğinde, yani yeterli büyüklüğe ulaştığında onlar da çatlar inşallahh opuyorumnanaktan
:roflol: valla ben bugün kendimi belli ettim umutlum, diz dirseği de sabah serselo söyledi:roflol: cahilligim hadsafhadabilmiyorumkismileHee yaa, vallahi benim de çok dikkatimi çekti de, cahilliğim fazla belli olmasın diye biişicik demediydim. Ama senden cesaret aldım vallahi Ayşeciğiim. KTG sahi o ne gülüm yaa ? :1shok:
adetin geleceginin bn rahim agzını kontrol ederim bi yumrtlama zamnında agzı acık gibi olup ymusak oluyo bide adet gelecekse yumusak oluyo
hoşgeldin zazeeezhihoyyytcanım ne güzel şimdi evdesin,dinlenirsin ne güzel:hulya:
bnde niye kist yapıoy bu klomn ya cok icoyrum ondan mı iki kerek ullandım kisindede doktor günde 3 tane verdi
slm güsel hanımlarrr
okuldan geldim suyum çıktı resmen
nöbetçiydimm:sinifsinif:
sizler nasılsınız yumoşlar çatır çatır çatlar inş.
spermlerde tüm virajları alıp ulşır yumoşlara veeeee mutlu son olur inş.
benim doktor günde 1 tane vermişti belkide sayısının çok olmasından da olabilir canım
ah be güzelim benim bransım sınıf ögretmenligi de atanmadım ki ben, memur olarak üniversitede calısıyorum, calısırken okudum ben, hala da okuyorum, yükseklisans:) kurumlar arası gecis yapamıyorum, kpssye de hazırlanmadım, acıkcası hazır üniversitede calısırken bi ögr. gör. falan olursa gecmeye calıscam allah izin verirsesenn okul bitmedi mi daa
lisedemisin yoksa ben ilköğretimdeim matematk öğretmeniim
senn branş neydi canım
inşallah canım hayırlısı olsun da yumurtanın 30 oldugunu nasıl bildiniz, sen ovulasyondan sonra da mı doktora gittin?bakalım bnm bu ay 2 yumrtam olustu biri catladı biri catlamadı 30 cm oldu o kiste dönmüştür ondan geckmiştir belkide adeetim insallh adette giderde bu ya da kullanabilirim klomeni
canım ben bu ay 4 kullandım, allaha şükür kist olmadı, ilacını deiştirsin muhadilini kullan..bnde niye kist yapıoy bu klomn ya cok icoyrum ondan mı iki kerek ullandım kisindede doktor günde 3 tane verdi
umutlum benim biz gayet iyiyiz walla bence de dinle beni ben gün aşpırı yaptım tutmadı bu ay hergün denedim allaha şükür oldu sen neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?