Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

adetin geleceginin bn rahim agzını kontrol ederim bi yumrtlama zamnında agzı acık gibi olup ymusak oluyo bide adet gelecekse yumusak oluyo

Gülüm sen şimdilik o 3 taneyle idare et, geri kalan 2 tanesi de sıraları geldiğinde, yani yeterli büyüklüğe ulaştığında onlar da çatlar inşallahh opuyorumnanaktan
canım buna da şükür tabiki de işte takıldıgım ya onlar olgunlasıp catlamazsa kist olu de miii

Hee yaa, vallahi benim de çok dikkatimi çekti de, cahilliğim fazla belli olmasın diye biişicik demediydim. Ama senden cesaret aldım vallahi Ayşeciğiim. KTG sahi o ne gülüm yaa ? :1shok:
:roflol: valla ben bugün kendimi belli ettim umutlum, diz dirseği de sabah serselo söyledi:roflol: cahilligim hadsafhadabilmiyorumkismile

adetin geleceginin bn rahim agzını kontrol ederim bi yumrtlama zamnında agzı acık gibi olup ymusak oluyo bide adet gelecekse yumusak oluyo

aaa hiç dikkat etmemiştim canım helal olsun valla, dur ben de gözleyim öyle, tabi senin yumusaklık da inşallah bebiştendir canım adetten deildir

slm güsel hanımlarrr
okuldan geldim suyum çıktı resmen
nöbetçiydimm:sinifsinif:
sizler nasılsınız yumoşlar çatır çatır çatlar inş.
spermlerde tüm virajları alıp ulşır yumoşlara veeeee mutlu son olur inş.

yok cnm bnm ole bi umudum kalmadı dün test de yaptım tek cizgı bu arada testide ark almısıt hayatımda gördügüm en dandik testti bebetime hiç tavsiye etmm krndi cizgsi bile zor cıktı :)

bakalım bnm bu ay 2 yumrtam olustu biri catladı biri catlamadı 30 cm oldu o kiste dönmüştür ondan geckmiştir belkide adeetim insallh adette giderde bu ya da kullanabilirim klomeni

bnde niye kist yapıoy bu klomn ya cok icoyrum ondan mı iki kerek ullandım kisindede doktor günde 3 tane verdi

umutlum benim biz gayet iyiyiz walla bence de dinle beni ben gün aşpırı yaptım tutmadı bu ay hergün denedim allaha şükür oldu sen neler yapıyorsun

hoşgeldin canım ne güzel kurtuldun,bende yarın nöbetçiyim.kafamçokkarıştı.

senn okul bitmedi mi daa
lisedemisin yoksa ben ilköğretimdeim matematk öğretmeniim
senn branş neydi canım
ah be güzelim benim bransım sınıf ögretmenligi de atanmadım ki ben, memur olarak üniversitede calısıyorum, calısırken okudum ben, hala da okuyorum, yükseklisans:) kurumlar arası gecis yapamıyorum, kpssye de hazırlanmadım, acıkcası hazır üniversitede calısırken bi ögr. gör. falan olursa gecmeye calıscam allah izin verirse
bakalım bnm bu ay 2 yumrtam olustu biri catladı biri catlamadı 30 cm oldu o kiste dönmüştür ondan geckmiştir belkide adeetim insallh adette giderde bu ya da kullanabilirim klomeni
inşallah canım hayırlısı olsun da yumurtanın 30 oldugunu nasıl bildiniz, sen ovulasyondan sonra da mı doktora gittin?

bnde niye kist yapıoy bu klomn ya cok icoyrum ondan mı iki kerek ullandım kisindede doktor günde 3 tane verdi
canım ben bu ay 4 kullandım, allaha şükür kist olmadı, ilacını deiştirsin muhadilini kullan..

cnm bn 14. günde gittim 2 yumrta olusmustu biri 26 biri 20 2 gün sonra tekrar gel catlamamıssa igne yaparız dedi gittim biri ctlamıstı 26 olanda 30 olmustu ordan biliyorum cnm sonra progestron baktırdım 80 cıktı bi umutlandım yüksek die ama olmadı işte

bünyem şaştı yawww.bi insan habire yer mi?tecrübeli olanlar söyleyin bu dönem geçicidir dimi? nerdeyse derste öğrencilerden izin isticem ben bi yiyeyim diye:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…