Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gitme kızım buralardan özlüyoruz biz seni çamaşır attım makinaya hava biraz güzel umarım kurur ankarada çamaşır kurutmak çok zor

eeee oğlan olursa pembeleri ne yapacaksın neler ördün koy da resimlerini görelim hatta konu aç

Sevdacığım bunlar sana yazdıklarımdan bulabildiklerimm şekeriim Şeniz

gitme kızım buralardan özlüyoruz biz seni çamaşır attım makinaya hava biraz güzel umarım kurur ankarada çamaşır kurutmak çok zor
yaaa ankara demeeee memleketimi özledim:sinifsinif: ah be güzelim ankarada zor kuruyan çamasırı düşün ki sivasta nasıl kurutuyorum:roflol:
lısteden kımın kızı olursa onlara hedıye edecegımm kargo ıle yollarım

hiii ne güzeeel fikir yaa canım benim, yüreğine sağlık:)

diz dirsek öğrendin demi kuzum uygulaması bedava bebiş garantili bazı arkadaşlar tarafından denendi ve sonuç pozitif
yok cnm daha deneme yapmadık calısmalar baslamadı burda :roflol:
kıs bunlar acemı oldum gulmekten sen bunlara ogretıver ablası bunlar bebıs falan yapamayacaklar

yaaa :kedi:dün öldümm ben gulmekten yaaa ama ögrendıkk denemesı bedavaa :roflol:uygulamaya gecıcez inşş :roflol:

kızlar mrb.bana bi yardımcı olurmusunuz yaa kafam çok karısık.ben pko hastasıyım doktorum bana yumurta takibi yaptı 2hafta bosunca 3kez muayne oldum ama yumurtam yokmus benim.dün tekrar muayne oldum vee yine yumurta yokmus.perşembe tekrar muayne olcam vee yine yumurta yoksa doktor bana ilaç yazıp tedaviye başlayacaz.dün akşamda kasılarımda arım çok oldu.ve beyaz bi akıntım geldi.yumurta beyazı gibi.şimdi benim yumurtam mı çatladı acaba.ama olmayan yumurta nasıl çatlasın yaa anlamadım bi yardımcı olursanız sevinirim kızlar bilmiyorumkismile

yumurta oluşurkende olur kasık ağrısı.yumoş olmamışsa muhtemelen klomen verecektir bidahaki adetinde.ve sonra tekrar bakacaktır yumoş olmuşsa bu defa çatlaması için iğne yaptıracaksın.hayırlısı olsun canım.

haklısın cnm zaten bnde klomeni 2 kere kulandım ilkinde kist yaptı bu seferde bi ymurtam 26 dı biri 20 olan catladı digeri 30 oldu yani kiste dönecek sanırım adetle atarsam klomn kullanabilirim ama bn c tesi gidebiliyorum doktora ve c tesi 6. gün cuma 2 tane içsem iki hapda bişi yaparmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…