umutlumm nbrr kısssss
İyiyim fıstığım senden ne haber. Geçmişte yazdıklarımı görmedin sanırsam yinee sempatiksalakcinni
eeee oğlan olursa pembeleri ne yapacaksın neler ördün koy da resimlerini görelim hatta konu aç
Canıım beniim özlemez miyiz hiç. Ama biliyoruz nereye gitiğini o yüzden lafı geçmedi. Sabırsızlıkla dönmeni beklioruz yanii. Senin de sevgililr günün kutlu olsun şekerim. Allahım daha nice nice yıllara ulaşmanızı nasip etsiin.
Selam datlıım, senin de sevgililer günün kutlu olsun.
Selam Bersu. Buradaki çoğu bayan seninle aynı derdi paylaşıyor. Ortak derdimiz yumurtalar. Tamamına yakınımız klomenle sonuca ulaşıyor. Yumurta oluşumunu sağlıyor yani. Bazı arkadaşlar incir kürü veya bal+tarçın+çörek otu gibi bitkisel kürler denediler ve faydasını da gördüler. İnşallah sen de fazla aramadan kavuşursun bebeğine.
Sağol şekerim, senin de sevgililer günün kutlu olsuun.
herkeslere günaaydın. Güzel bir hafta olsun inşallahh
alkisalkisalkisalkisalkisalkis Gözünüz aydı canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah oğluşunu. Taa ilk baştan bu yana oğlun olacakmış gibi gelmişti ama, kız olduğunu duyunca ona da sevinmiştim. Tabii ki önce sağlıklı olması önemli. Bu tatil de bu kadar yeter ayoll. Dön artık evinee.opuyorumnanaktan
Günaydın Ayşee. Hayırlı sabahlar.
yaaa ankara demeeee memleketimi özledim:sinifsinif: ah be güzelim ankarada zor kuruyan çamasırı düşün ki sivasta nasıl kurutuyorum:roflol:gitme kızım buralardan özlüyoruz biz seni çamaşır attım makinaya hava biraz güzel umarım kurur ankarada çamaşır kurutmak çok zor
lısteden kımın kızı olursa onlara hedıye edecegımm kargo ıle yollarım
Sevdacığım bunlar sana yazdıklarımdan bulabildiklerimm şekeriim Şeniz
lısteden kımın kızı olursa onlara hedıye edecegımm kargo ıle yollarım
Peki yaa listede yoksaakk buyrunnnnnnnnn faydalanamaayacak mıyız senin cicilerindeen :çok üzgünüm:
yok cnm daha deneme yapmadık calısmalar baslamadı burda :roflol:diz dirsek öğrendin demi kuzum uygulaması bedava bebiş garantili bazı arkadaşlar tarafından denendi ve sonuç pozitif
kıs bunlar acemı oldum gulmekten sen bunlara ogretıver ablası bunlar bebıs falan yapamayacaklar
kıslar ben cıkıyorum gorusuruz ıstanbulda artık hepınızı opuyorum
ayırlı yolculuklar şekerimm.kıslar ben cıkıyorum gorusuruz ıstanbulda artık hepınızı opuyorum
kızlar mrb.bana bi yardımcı olurmusunuz yaa kafam çok karısık.ben pko hastasıyım doktorum bana yumurta takibi yaptı 2hafta bosunca 3kez muayne oldum ama yumurtam yokmus benim.dün tekrar muayne oldum vee yine yumurta yokmus.perşembe tekrar muayne olcam vee yine yumurta yoksa doktor bana ilaç yazıp tedaviye başlayacaz.dün akşamda kasılarımda arım çok oldu.ve beyaz bi akıntım geldi.yumurta beyazı gibi.şimdi benim yumurtam mı çatladı acaba.ama olmayan yumurta nasıl çatlasın yaa anlamadım bi yardımcı olursanız sevinirim kızlar bilmiyorumkismile
canım sıkma canını bence dr söylemeden ilaç kullanma.çünkü kist falan varsa aşırı büyüyebilir.kendini riske atma bu işlerde olmuyor.bende klomenden sonra kist olmuştu dr doğum kontrol ilacı verdi.bende 2 gün kullandım sinirlenip bıraktım adetim yeni bitmesine rağmen tekrar adet başladı ve on gün sürdü.soluğu başka bir dr da aldım.allahtan şimdiki dr um çok deneyimlide beni o dertten hemen kurtardı.onun için kullanma derim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?