Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

tatlım oğluşunu umarım sağlıkla kucağına alırsın bunlar çok güzel haberler bir gün bizde çocuğumuzun cinsiyeini öğrendiğimiz günleri görür müyüz birde geçen ay klomen kullandığımda bana çatlama iğnesi vermedi

alkisalkisalkisalkisalkisalkisolyyyyyyyyyyy melegımız saglıklı masalhhhhhhhhh ama bız kız sanıouk meger erkekmışşşş :))))

meraba kızlar ben hamile kalamıorum eşimin hipofizle sorunu var doktor eşime preglny verdi pregyl kullanan varmı? sperm yapmak için prenyl verdi doktor?

yumurtların çatlıyorsa sorun değil.ben de klomen iiçtim ve çatlatma iğnesi vurulmadan hamile kaldım.hatta pregnyller hala elimde duruyor.hatta öle oldu ki benim 13. günde yumurtlamam bile olmamıştı sonra dan oolmuş meğer.çatlatma iğnesi yaptırdığım ay yumurtalar kontrol edilmeden iğne yaptırmıştım bayrama denk geldiği için ve ben şuna inanıyorum ki belki de ben daha o ay hamile kalacakmışım ama yumurtalar kontrol edilmeden iğne olunca belki de olanı yok ettik diyorum ben.ama çok şükür klomeni 2. kullanışımda hemileydim.

hayırlısı olsun canım.bizde inşallah haftaya net olarak cinsiyeti öğrenicez.bizimde erkeğe benzetmişlerdi bakkalım ne olacak:)

preglny piyasada yok cnm ya bulamıorum elinde kaç tane var 3 -4 ay snra çkcakmış preglny bulamıoruz tedavimizi olamıyoruz

ay süper bu ay benimde 2. kullanışım olacak inşallah bu ay tuttururuz

canım yaa hakikaten şaşırdım nasıl oldu bu önce kzı diyor sonrada erkek hayret ya drlarada güve olmuyor demekki
benimde bir tanıdığım vardı kızın olcak dedi dr herşeyi pembe yaptılar sonrada oğlu oldu şaşrmışlar çok yazık çocukcağız pembe giydi hep napsınlar senin bereket doğmadan belli olmuş canım sende erkek istiyordun aslında sağlıklı olsunda kız erkek farketmez doğru değilmi canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım:1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis Gözünüz aydı canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah oğluşunu. Taa ilk baştan bu yana oğlun olacakmış gibi gelmişti ama, kız olduğunu duyunca ona da sevinmiştim. Tabii ki önce sağlıklı olması önemli. Bu tatil de bu kadar yeter ayoll. Dön artık evinee.opuyorumnanaktan
günaydın kızlaaaar, güzel günleeer:)

Günaydın Ayşee. Hayırlı sabahlar.

alminasın oglu mu olcakmıs, hadi hayırlısı olsun, demek ilk muayenede pipiyi saklamıs tosuuun:)

gunaydın kızlarrr evet oglum olacakmıs ama tabı ne kadar dogru bır tespıt bılemıyoruz once kızımdı sımdı oglum kıza alıstırmıstık 3 hafta herseyı pembe ordum bır gıttık dr a erkek dedı sasırdık kaldık ama ne yalan soyleyeyım cok sevındım ben erkek ıstıyordum zaten ve hatta bılıyorsunuz ılk gunden berı oglum olacak dıyordum sızlerede dr kız deyınce aa deyıp kalmıstım sonra kız olacagına alıstrıdk kendımızı dunde baska dr a gıttık eskısehırde ultrasonla bakarken dedım kızmız bıraz ırıcene dedı normal ırı olması cunku erkek bu dedı kocısle ben nasıl yanı deyıp kaldık sonra bakın dedı 3 lu olusumu gosterdı mınıcık bır pıpısı varr esımde cok sevındı dunden berı agzı kulaklarında cok sevınclı oda erkek ıstıyormus megersem sımdıde yıne kız derler dıye oyle beklıyoruzz valla herhafta cınsıyetı degısıyorrr
bız artık bugun eskısehırden ıstanbula donuyoruzzz aksam evımızde olacagız ıns

canım özledim seni hadi artık gitm buralardan çalışmktan uyanamıyorum demek oğluşun olacak ha hani kızdı aan önemli değil eli ayağı düzgün olsun sağloklı olsn da kız rkek farketmez eeeeee ismi ne olacak

ay canım benim çok özledim seni listeyi güncellsene ya sen bnim tarihimi yazmamışsın 3 mart ama yazm boşver bebeiş gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…