Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm canım ultrason ıle bakacak yumurtaların buyuyp olgunlasmıs ıse catlatma ıgnesı verecek olacaksın ıgneyı sonra 36 saat ıcınde ılıskı onerecek sızde o saatlerde bebıs calısması yapacaksınız

normal iğne yanii hmm anladım saol sabah beri aglıyorum hastanedi hamişleri gördüm ya bebişim düşmeseydi kontrole gelicektim böle diye geldi gözlerimin önüne off cnm çok sıkılıyo mafoldumben

merhaba canım sorunu saolsun alminas çok güzel yanıtlamış ben sana başka bişey sormak istiyorum canım geçen ay düşük yaptığın halde neden hemen tekrar tedaviye başlattı doktorun benim bildiğim rahimin toparlanması için bikaç ay bekletilir onu merak ettim canım

Tatlııımm gez bakalım gez. Yata yata, geze geze büyüt bebişini :ecrin_bebek: büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum canım kontrolünü. Ama merak etme, hiç sorun çıkmayacak bence. meleğimiz de gayet sağlıklı bir şekilde annesine el sallayacak.kaydirigubbakcemile3
umutluuuuu nıye yazmıyorsun kızzzzzzzzzzzzzzz

Gülüüüümm buradaymış gibi görünsem de çalışıyorum aslında. Arada sırada bakıyorum yazılanlara. Kısma banaa olumunekankayizsmile Sen ne yaptın, kesin evi derleyip topladın dimii. Accık dinlensen olmuyuu klava:

ilgin için saol cnm kendiliğinden düştügü için beklemeye gerek yok dedi doktor kürtaj olmadım yani

30 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var ve ikinci olmuyordu . kendiliğimden hamile kaldım ve 1,5 aylık ken düşükle sonuçlandı

6 ay tedavi olmazsa bir takım tahliller isticem dedi doktor

kızlar valla içimi rahatlatıyorsunuz meleğim gerçekten inş. benimledir normalde belki bu kadar telaş yapılacak bi durum değildir ama ben ilk bebişimi kalp atışlarını dinlemeye gittiğim gün kaybettim onun kalbi hiç atmadı biraz onun korkusu vardı ama bir iki gündür dahada rahatım sanki hissediyorum içimde bi can var pıt pıt atıyor gibi inş. öyledir..

canım ALLAH bidaha yaşatmasın inş. en kısa zamanda sende hamiş kalırsın oğluşuna bi kardeş geliropuyorumnanaktan

Hamilemisin hayırlı olsun saglıcakla kucagına alırsın işallah

canım ALLAH bidaha yaşatmasın inş. en kısa zamanda sende hamiş kalırsın oğluşuna bi kardeş geliropuyorumnanaktan

çok istiyo oglum düşük oldugunda çok agladı . İki kat kalmıştım annecim sana bi şey olmasında biz üçümüzde bir birimize yeteriz diye agladı işallah en kısa zamanda olur

normal iğne yanii hmm anladım saol sabah beri aglıyorum hastanedi hamişleri gördüm ya bebişim düşmeseydi kontrole gelicektim böle diye geldi gözlerimin önüne off cnm çok sıkılıyo mafoldumben

gerçekten zor canım,çok geçmiş olsun.rabbim yardımcımız olsun.bak en azından oluyo,bunu bilmekte güzel.biz hala beklemedeyiz.inşallah hiçbirimizi fazla bekletmez rabbim.sıkma canını,moral çok önemli unutma.:Saruboceq::Saruboceq:

çok istiyo oglum düşük oldugunda çok agladı . İki kat kalmıştım annecim sana bi şey olmasında biz üçümüzde bir birimize yeteriz diye agladı işallah en kısa zamanda olur

ayyy canım yaaa demek çok etkilendi çocuk inş. gelir kardeşi en kısa zamanda... ewet canım hamileyim ben onun heyecanını yaşıyorum halaaa... ALLAH ım isteyen herkese en kısa zamanda yaşatsıninşşş...

merak etme esemosum senınledır bebısın kalplerı cok guzel atıyor butun odayı ses kaplıyor duyunca ınsan aglayacak gıbı oluyor benı cok etkılemıstı
umutlum sen yaz yoksa ben senı ozluyorummm
leloss bak ne guzel bır yavrun var dusmuste olsa bır bebgın daha olmus en azından hamıle kalabılıyorsun bunun ıcın mutlu olmalısın olayın ıyı tarafından bakk

saol cnm Allah razı olsun evet doktorda öyle dedi oluyo demekki düşük yaptıgına göre tedaviyle sonuç alınır dedi

dilemyare nbr canım nasılsın gorusemıyoruz ne zamandır

sağol canısı bende geçmişi okuya okuya geliyom,uzun zamandır burdaydım ama bi mutfağa uğruyup geliyom hoopp sayfa atlamış.kaydirigubbakcemile3canım çok sevindim oğluşun olcakmış.ya tüm çocuklar tatlı tabi.allah herkese eli ayağı düzgün,özürsüz evlat nasip etsin ama erkek çocukları bana daha bir şirin geliyo.eskiden erkek çocuğum olsun derdim ama şimdi öyle düşünmüyorum.yiğenlerim genelde erkekti belkide oyüzdendir bu sevgim.ama ablamın bir kızı oldu,dünyalara bedel.şimdi çok seviyom kızlarıda.insanın kendi canından olunca hiç farketmiyodur eminim.neyse kesinleşsinde cinsiyeti,artık buradan kızı olacaklara talip olursun dimi.bide güzel bir düğün yaparızzz oohhhh:teytey:.senden ii kayınvalidemi bulacaklar dimi ama.:dance::lepi:

delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kayınvalıdemıakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…