Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Selam alminas1976
Ben aranıza yeni katıldım sayılır. Geçmiş yazılara baktımda çok güzel arkadaşlıklarınız olmuş
Bu arada bebeğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içinde bebek olsun diye dua edersen seviniriz

merhaba canım hosgeldın sende arkadasımızsın artık bızdensınolumunekankayizsmile sagol canım bende uzun sure sonra hamıle kalanlardanım allah sızlerede en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu ıns hepınız ıcın dua edıyorum merak etme eger adet tarıhını soylersen senıde lısteye eklerım canıma.s.

Teşekkür ederim canım 26 ocaktı son adetimopuyorumnanaktan

eskişehir de mi oturuyorsunuz bu arada birşey soracağım bu birkaç mesaj aynı andanasıl cevap yazıyorsunuz yani bir kerede brçok kişiye nasıl cevap yazılıyor

eskişehir de mi oturuyorsunuz bu arada birşey soracağım bu birkaç mesaj aynı andanasıl cevap yazıyorsunuz yani bir kerede brçok kişiye nasıl cevap yazılıyor

yok canım ıstanbul tuzlada oturuyorum esımın abısı eskısehırde oturuyor esımde afyonlu oyuzden eskısehırden ev aldık
mesajların sonunda 3 tane pembe renklı kutucuk var alıntı yap mQ hızlı yanıt dıye mQ ya basıyorum topluyorum en son mesaja gelıncede alıntı yap dıyorum hepsı aynı kutucukta cıkıyor

alminasım- umutlum hamişliğim çok şükür iyi gidiyor çok hafif arada sırada kasıklarda batma oluyor oda çok önemli değil hemen geçiyor bakalım c.tesi kontrolüm var bebişin kalp atışları için gidecem dualarınızı eksik etmeyin kızlar benden...

ay hadi ins herzaman dualarımız senınle bızım bebıs kocaman olmus esımde az once dıyorkı keske hergun ultrasona gıtsek gormeyı cok ıstıyorum aklım hep onda dıyor guldum bende dedım eve ultrason alalım hergun bakarsın

merhaba kızlar bilgisi olanlar lütfen bana cvp yazsın !!!!!!!!!!!!!!!!!

geçen ay 1.5 aylıktı bebegim düşük yaptım doktor adetinin 2 günü gel dedi bu gün gittim klomen verdi 5 gün kullan 10 gün sonra gel yumurtalarına bakıcaz dedi nasıl bakıcak yani bilgisi olan varsa yazsın bana birde kolmenden sonra çatlatma iğnesi olanlar varmış bu iğne nasıl olunuyo yardım lütfen ...........
bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…