Selam alminas1976
Ben aranıza yeni katıldım sayılır. Geçmiş yazılara baktımda çok güzel arkadaşlıklarınız olmuş
Bu arada bebeğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içinde bebek olsun diye dua edersen seviniriz
merhaba canım hosgeldın sende arkadasımızsın artık bızdensınolumunekankayizsmile sagol canım bende uzun sure sonra hamıle kalanlardanım allah sızlerede en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu ıns hepınız ıcın dua edıyorum merak etme eger adet tarıhını soylersen senıde lısteye eklerım canıma.s.
merhaba canım hosgeldın sende arkadasımızsın artık bızdensınolumunekankayizsmile sagol canım bende uzun sure sonra hamıle kalanlardanım allah sızlerede en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu ıns hepınız ıcın dua edıyorum merak etme eger adet tarıhını soylersen senıde lısteye eklerım canıma.s.
eskişehir de mi oturuyorsunuz bu arada birşey soracağım bu birkaç mesaj aynı andanasıl cevap yazıyorsunuz yani bir kerede brçok kişiye nasıl cevap yazılıyor
bak her mesajın sag alt kosesınde var ucude yanyana goruyormusun
kızlar ne haber biraz gezdim geldim bi geçmişe bakim ne oldu ne bitti bikaç saattebilmiyorumkismile
alminasım- umutlum hamişliğim çok şükür iyi gidiyor çok hafif arada sırada kasıklarda batma oluyor oda çok önemli değil hemen geçiyor bakalım c.tesi kontrolüm var bebişin kalp atışları için gidecem dualarınızı eksik etmeyin kızlar benden...
neyse boşver sağol yinede adresi bile zorla yapıştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?