Geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamande oğullarımıza birer kardeş versin inşalllahh :Saruboceq:ilgin için saol cnm kendiliğinden düştügü için beklemeye gerek yok dedi doktor kürtaj olmadım yani
30 yaşındayım 9 yaşında bir oğlum var ve ikinci olmuyordu . kendiliğimden hamile kaldım ve 1,5 aylık ken düşükle sonuçlandı
6 ay tedavi olmazsa bir takım tahliller isticem dedi doktor
Canıım beniiim bu defa orada meleğimiz inannn. İçini ferah tut olumunekankayizsmilekızlar valla içimi rahatlatıyorsunuz meleğim gerçekten inş. benimledir normalde belki bu kadar telaş yapılacak bi durum değildir ama ben ilk bebişimi kalp atışlarını dinlemeye gittiğim gün kaybettim onun kalbi hiç atmadı biraz onun korkusu vardı ama bir iki gündür dahada rahatım sanki hissediyorum içimde bi can var pıt pıt atıyor gibi inş. öyledir..
merak etme esemosum senınledır bebısın kalplerı cok guzel atıyor butun odayı ses kaplıyor duyunca ınsan aglayacak gıbı oluyor benı cok etkılemıstı
umutlum sen yaz yoksa ben senı ozluyorummm
leloss bak ne guzel bır yavrun var dusmuste olsa bır bebgın daha olmus en azından hamıle kalabılıyorsun bunun ıcın mutlu olmalısın olayın ıyı tarafından bakk
jale33 cum sen nasılsın hıc sesın cıkmıyor nasıl gıdıyor
evet canım,bu fikrede yavaş yavaş alışmak lazım.sırnaşık şey.şimdi sen beğenmezsinde kimsenin kızını.malum pek bir kıymetlidir oğlumuz.kaynanalarda seçici.kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kayınvalıdemıakannehir
canım sorma bugün adet oldum.ben anlamadım yaaa rahim filmide çektirdik,eşimin bi problemi yok benim yumurta oluşuyo,çatlıyo.acaba neden olmuyo ki ya?cuma dr gitcez ara verelim dedik ama içimiz rahat etmiyo bir gidelim bakalım dr.ne diyecek.canım acaba aşılama falan dermi ki.aşılamanın maliyeti ne kadar biliyormusun?eşimde bende alıştık artık olmamasına.çevremizdeki arkadaşların hepside teker teker aynı ay hamile kaldı içlerinde bir ben kaldım.umarım allahım en kısa zamanda banada bir bebek verir.
Amiiinn canım. İnşallahh Allahım sana da bizlere de tez zamanda nasip etsin nur topu gibi bebişleri :Saruboceq:
dilemyare canım sen bana yakınsın biz ağrıdayız ama ilçesinde.erzurumda iyi bir dr.var demişsin kim canım bizim burda birkaç tane var ama çok fazla alternatifimiz yok.erzurumdaki özelmi ismini telini verebilirmisin canım olmassa birde oraya gideriz artık
vallahamı ne olurrr gellllllhihoyyythihoyyytGeçmiş olsun canım. Allah en kısa zamande oğullarımıza birer kardeş versin inşalllahh :Saruboceq:
Canıım beniiim bu defa orada meleğimiz inannn. İçini ferah tut olumunekankayizsmile
Tamam Sevdacığıım yazarım. ben de özlüyorum vallahi seni. Kız sen şu bebişi bi doğur, bakarsın seni de meleğimizi de görmeye kaçar geliriim sositososito
olur oyle seyler canım kafana takma benımde hıc sorunum yoktuu tam 5 ay bekledık olsun dıye senınde olacak ınan buna ben hıc kur yapmadım ama hamıle kalmadan once gunde 3 fıncan adacayı ıctım onun bayagı faydasını gordum tavsıye ederım sanadacanım sorma bugün adet oldum.ben anlamadım yaaa rahim filmide çektirdik,eşimin bi problemi yok benim yumurta oluşuyo,çatlıyo.acaba neden olmuyo ki ya?cuma dr gitcez ara verelim dedik ama içimiz rahat etmiyo bir gidelim bakalım dr.ne diyecek.canım acaba aşılama falan dermi ki.aşılamanın maliyeti ne kadar biliyormusun?eşimde bende alıştık artık olmamasına.çevremizdeki arkadaşların hepside teker teker aynı ay hamile kaldı içlerinde bir ben kaldım.umarım allahım en kısa zamanda banada bir bebek verir.
ay hıc karısmayacagım valla kımı ısterse onu alsın anlasıp gecınecek olan kendısını:lepi:evet canım,bu fikrede yavaş yavaş alışmak lazım.sırnaşık şey.şimdi sen beğenmezsinde kimsenin kızını.malum pek bir kıymetlidir oğlumuz.kaynanalarda seçici.kaydirigubbakcemile3
Haydi iyi akşamlar canlarım. ben kaçtıım. bol bol çalışın. öptüm hepinizi. sabah buşuruuuz inşallah.
Arkadaşlar kırmızı geldi nasip bidahaki aya neyse hayırlısı olsun :a015:
Arkadaşlar kırmızı geldi nasip bidahaki aya neyse hayırlısı olsun :a015:
canım şimdi üzülme diycem ama bunu demek kolay.yaşayan bilir tabiiki ama allahım her şeyin hayırlısını bilir.en yakın zamanda ikinciyide bulursun inşallah.normal iğne yanii hmm anladım saol sabah beri aglıyorum hastanedi hamişleri gördüm ya bebişim düşmeseydi kontrole gelicektim böle diye geldi gözlerimin önüne off cnm çok sıkılıyo mafoldumben
evet canım yaa nekadarda ümitlenmiştim ve o anlık çok üzüldüm.şimdiyse hayırlısı böyleymiş diyorum allahım sağlıklı sıhhatli versinde bikaç ay geçmiş önemi yok.sabırla bekliycem artık yapıcak başka bişey yok.canım ikimizin aynı anda adet geldi.istermisin gelcek ay ikimiz barabar hamiş kalalım kızz.sıkma canını biz artık monotonlaşmışız eşimde bende hiç üzülmedik.
çocuk için olunca sanki makineleşmiş gibi hissediyo insan kendini. düğmeye bas çalıştır bas kapansın.çok acayip bişey yaa.bazen midem bile bulanmaya başlıyo.canım ikimizin aynı anda adet geldi.istermisin gelcek ay ikimiz barabar hamiş kalalım kızz.sıkma canını biz artık monotonlaşmışız eşimde bende hiç üzülmedik.
sağol canım yaa bütün ümitler gelecek ay için yeniden başlıyo.inşallah bu ay jalenin de dediği gibi birlikte hamiş oluruz hayal kurmadan olmuyo valla hayallerimizin bir gün gerçeğe dönüşmesi dileğiyle boshayallersmilehayırlısı olsun canım,inşallah bidahaki ay tutar.malum umutlar kaldı önümüzdeki aya.beklemekten başka ne gelir elden.sıkma canını.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?