Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamande oğullarımıza birer kardeş versin inşalllahh :Saruboceq:
Canıım beniiim bu defa orada meleğimiz inannn. İçini ferah tut olumunekankayizsmile

Tamam Sevdacığıım yazarım. ben de özlüyorum vallahi seni. Kız sen şu bebişi bi doğur, bakarsın seni de meleğimizi de görmeye kaçar geliriim sositososito

jale33 cum sen nasılsın hıc sesın cıkmıyor nasıl gıdıyor

canım sorma bugün adet oldum.ben anlamadım yaaa rahim filmide çektirdik,eşimin bi problemi yok benim yumurta oluşuyo,çatlıyo.acaba neden olmuyo ki ya?cuma dr gitcez ara verelim dedik ama içimiz rahat etmiyo bir gidelim bakalım dr.ne diyecek.canım acaba aşılama falan dermi ki.aşılamanın maliyeti ne kadar biliyormusun?eşimde bende alıştık artık olmamasına.çevremizdeki arkadaşların hepside teker teker aynı ay hamile kaldı içlerinde bir ben kaldım.umarım allahım en kısa zamanda banada bir bebek verir.

dilemyare canım sen bana yakınsın biz ağrıdayız ama ilçesinde.erzurumda iyi bir dr.var demişsin kim canım bizim burda birkaç tane var ama çok fazla alternatifimiz yok.erzurumdaki özelmi ismini telini verebilirmisin canım olmassa birde oraya gideriz artık

Amiiinn canım. İnşallahh Allahım sana da bizlere de tez zamanda nasip etsin nur topu gibi bebişleri :Saruboceq:

alminas canım sen incir ve şu tarçın kürleri nasıl yapılıyor biliyormusun?

arkadaşlar bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim.birde int.de incir kürünü 15,16 incir diyo burda sanırım tam hatırlamıyorum ama 7,8 incir diye söyleniyo.lütfen tam olarak bilen yada kullanan varsa yazabilirmi bugün yapacağım.

annaaa walla çok yakınık kıı.:1hug:walla canım bende düşünüyom,gitcemde önümüzdeki ayı da bir atlatayım dedim.karsta biçok tanıdığım kişi gitmiş.doğu anadolunun en iisi diyolar.ablamın biçok arkadaşıda gitmiş,hatta kızdı ablam bana,stres yapacağına ona git,millet azerbaycandan sırf o doktora geliyolar diye.bide geçen ay ablamın yakın bir arkadaşı biçok dr gezmiş hepsi portakal büyüklüğünde kistin var rahmini alacaz demişler o doktora gitmiş o da çünkü bebişinede o dr sayesinde kavuşmuştu.rahmin alınmasına gerek yok demiş,ameliyat edip sadece kisti almış ve bir müddet sonra gel seni yine hamile bıraktıralım demiş.kulaktan dolma demiyom,yakın tanıdıklarımız çok methetti ve hemen hepsi çocuk tedavisi görüyodu,kavuştular.ben adını vereyim bir internetten araştır canım.ismi sedat kadanalı.

vallahamı ne olurrr gellllllhihoyyythihoyyyt
olur oyle seyler canım kafana takma benımde hıc sorunum yoktuu tam 5 ay bekledık olsun dıye senınde olacak ınan buna ben hıc kur yapmadım ama hamıle kalmadan once gunde 3 fıncan adacayı ıctım onun bayagı faydasını gordum tavsıye ederım sanada

evet canım,bu fikrede yavaş yavaş alışmak lazım.sırnaşık şey.şimdi sen beğenmezsinde kimsenin kızını.malum pek bir kıymetlidir oğlumuz.kaynanalarda seçici.kaydirigubbakcemile3
ay hıc karısmayacagım valla kımı ısterse onu alsın anlasıp gecınecek olan kendısını:lepi:
Haydi iyi akşamlar canlarım. ben kaçtıım. bol bol çalışın. öptüm hepinizi. sabah buşuruuuz inşallah.

gulegule canım opuyorum senı

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAMA
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN 3 MAYIS 2010 zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................19 AGUSTOS
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ HAVUC+INCIR KURU
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek..........................................................KLOMEN
110.ceydammm.....................................................KLOMEN
111.esemos..........................................................
112.nurtopu...........................................................TÜP BEBEK
113.emine kaya.....................................................KLOMEN

deryaberil.............................birgün mutlaka (KLOMEN)
umutlu22.......................................... ........... 2.kere hamiş olacak birgün..
serselo........................................... ............patikler örülmeye başlandı...olacak birgün....
kuzu84............................................ ...................brgün mutlaka olacak

**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

MELEĞİM VE AŞKIM............. 1 ŞUBAT
GULUMSEHAYATA................10 ŞUBAT
KUKULETA09........................ 11 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
ZEYNO1981:::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
FİRSTMOONXXX....................18 ŞUBAT
DİLEMYARE..........................25 ŞUBAT
CETRFİREFILLI......................26 ŞUBAT
UMUTLU22............................27ŞUBAT
PENYEZ26.............................
GYSHNKY.............................
BALANCE.............................
GAMSEM..............................

İ**************************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************
MART AYI LİSTESİ
SERSELO.......................3 MART
CENNETİMSİN.................3 MART
KUZU84..........................10 MART
AYSİMA04......................
DİSİKUS.........................16 MART
SELMA_AKSU................
OZGEOZGE....................
JALE33...........................

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****MAAŞALLAH LİSTEMİZE

MELEĞıM VE AŞKIM............. 1 ŞUBAT
GULUMSEHAYATA................10 ŞUBAT
KUKULETA09........................ 11 ŞUBAT
RUFEYDESERRA..................13 ŞUBAT
ZEYNO1981:::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
bu grupta adet olan varmı acaba

normal iğne yanii hmm anladım saol sabah beri aglıyorum hastanedi hamişleri gördüm ya bebişim düşmeseydi kontrole gelicektim böle diye geldi gözlerimin önüne off cnm çok sıkılıyo mafoldumben
canım şimdi üzülme diycem ama bunu demek kolay.yaşayan bilir tabiiki ama allahım her şeyin hayırlısını bilir.en yakın zamanda ikinciyide bulursun inşallah.

canım ikimizin aynı anda adet geldi.istermisin gelcek ay ikimiz barabar hamiş kalalım kızz.sıkma canını biz artık monotonlaşmışız eşimde bende hiç üzülmedik.
evet canım yaa nekadarda ümitlenmiştim ve o anlık çok üzüldüm.şimdiyse hayırlısı böyleymiş diyorum allahım sağlıklı sıhhatli versinde bikaç ay geçmiş önemi yok.sabırla bekliycem artık yapıcak başka bişey yok.

canım ikimizin aynı anda adet geldi.istermisin gelcek ay ikimiz barabar hamiş kalalım kızz.sıkma canını biz artık monotonlaşmışız eşimde bende hiç üzülmedik.
çocuk için olunca sanki makineleşmiş gibi hissediyo insan kendini. düğmeye bas çalıştır bas kapansın.çok acayip bişey yaa.bazen midem bile bulanmaya başlıyo.

hayırlısı olsun canım,inşallah bidahaki ay tutar.malum umutlar kaldı önümüzdeki aya.beklemekten başka ne gelir elden.sıkma canını.yerimseniben
sağol canım yaa bütün ümitler gelecek ay için yeniden başlıyo.inşallah bu ay jalenin de dediği gibi birlikte hamiş oluruz hayal kurmadan olmuyo valla hayallerimizin bir gün gerçeğe dönüşmesi dileğiyle boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…