merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar...
uzun bir aradan sonra yeniden aranıza katıldım ama halen bebiş yok tabii..
6 yıldır verdiğim mücadelemde doktorların gazabına uğradığımı anladım şimdiye kadar gittiğim dr. sebeb
bulamamışlardı bebişin olmayışına sebebsiz infertilite demişlerdi son kez farklı bir doktora gideyim
dedim sonra tüp bebek deneyelim diye düşünmüştük eşimle. bu doktorum sebebi ilk görüşte buldu ,
benim problemim rahimde şekil bozukluğu varmış buda hamile kalmama engelmiş kalsam bile düşük
olurmuş ameliyatla düzeltilmesi gerekiyomuş, bende buralardan ayrı kaldığım sürede bunlarla uğraştım
laparoskopi ve histeroskopi yapıldı hem şekil düzeltildi hemde rahim içinde gebeliğe engel ne varsa
temizlendi şimdi 6 yıl sonra sil baştan başlıyoruz herşeye ama ümidim var halen inş. bundan sonra daha
iyi olacak Allahım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşturur bizleri :Saruboceq:
Canım hoşgeldin.Baya uzun bir süre geçirmişsin bu yolda.Ama inşallah bu bekleyişlerin bebişini kucağına almanla bitecek.
Doktor olayının önemi burada bir kez daha ortaya çıktı. ne yazıkki gidiyoruz ve güveniyoruz doktorlara ama bazen de böyle talihsizlikler ortaya çıkabiliyor.Bir doktora giderken başka bir doktora gitdince de sanki doktorumu aldatıyormuşum gibi bir his oluyor ve vazgeçiyorum.Ama bu sağlık!! hiç bişeyi düşünmeden her ihtimali denemek kontrol etmek gerekiyor.
Bu saatten sonra inşallah fazla beklemeden bebeğine kavuşursun canım.
hayırlı olsun canım tedavın ıns en kısa zamanda kavusursun bebısıne
sen neden söktürücü kullandın ki umutluum? amiin canım inşallah burdan hepimiz müjdeleriz birbirimizi, inşallah
canım ben bi carsamba ara verdim, dün geri basladım calısmalara... valla devam et sekerim, hiç bunlatma kendini
hoşgeldiiiiin, canım alıntı yapmıstım, uctu, dün darısı basınıza cok güzel bi duygu demişsin çoook teşekkür ederima.s.
sana da kolay gelsin, kadın geldiği zaman ben kadından daha cok yoruluyorum valla, sen de pek dolanma peşinde napıyosa yapsın boşveeeer keyfine bak
amin canım, hadi inşallah bu kez cok beklemeden gelir bebegin, çok gecmiş olsun, gercekten cetrefilli bi sürec ama katlanıcaz, yeter ki rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın...
kızlar serselo nerelerde? o da full calısma alacaktı, gelemiyo sanırımbilmiyorumkismile
inş. canım tek temeniim...
seninde bebişin hayırlı uğurlu olsun canım Allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:
sagol canım eskılerden hatırlıyorum ben senı sanırım konusmamıstık ama nıckten tanıdım tekrar hosgeldın
bizim ev tarihi bi yapının önünde, o yüzden oraya yapılan apartmanların dahi camları tek tip olmasına izin varmış, böyle ahşaptan küçük küçük pencereler, o yüzden cam silmek bana toz almaktan daha kolay vallazemuszemus sana kolay gelsin canım, zormus işin, dikkat et kendinehe vallah ama mecburen alıyorum canlarım perdeler yıkanacak benım camlar sılınecek o yuzden aldım kadını benım evın camları yere kadar ve boydanboya selda gordu bu halımle sılmem ımkansızz
hakıkaten ya serselomu merak edıyorum ben
amiiin uhdecim, hayırlısıyla tez zamanda inşallahinş. canım isteyen herkesin bebişi fazla bekletmeden gelsin :Saruboceq:
tekrardan aranızda olmak çok güzel özlemişim buralara inanki canım olumunekankayizsmile
doktor kadar önemli birşey yok inanki az bir süreç değil hiç bir problem yok diyolardı neyseki hallettik bakalım regli bekliyorum doktorum hemen aşılama yapalım beklemeyelim dedi inş. bu uzun mücadelenin ardından güzel şeyler olur
Aramıza yeniden hoşgeldin Uhdeciğim. Ben de eskilerdenim hatırlarsan. Biz bi doktora inanıyoruz, o ne derse onu yapıyoruz. Demek ki yanlışş akannehir Ben de bu ay doktorumu değiştirdim hayırlısı bakalım. İnşallah meleğin daha fazla bekletmez canım.
Ayşeciğim yeni doktora başlamıştım ya ben, o başlamamı söyledi adet söktürücüye. Adetimin 13. günü gitmiştim, alıp başlarsın hemen dedi. hatta ben iki gün sonra başladıydım. Adet olunca da o göbekten yapılan iğnelerden var hala elimde onları alıp yeni doktoruma gidiciim.
uhdecim geçmiş olsun canım hoşgeldin tekrardan aramıza inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur bitanem
ben 8+5 deyim uhdecim çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip eder inşallah
günaydın kızlar.uhde çok geçmiş olsun bundan sonrası hayırlı olur inşallah.
Sultanııım hoşgeldin gülüüm. Minikcan nasıl?uhdecim geçmiş olsun canım hoşgeldin tekrardan aramıza inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur bitanem
hoşbulduk canım olumunekankayizsmile hatırlıyorm elbet eskilerdensin sende sen neler yaptın durumun nasıl ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?