Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kızlar bu arada doğum kontrol hapı biteli 6. günüm ve hala bişey yok.Sadece dün saat 10:30 gibi evden çıktım ve akşam 6 da döndüm ve bu arada baya yürüdüm koştum.Çünkü emniyette araç ruhsatı ile ilgili bir işim vardı baya yoruldum bu arada adet olmuşumdur diye düşünüyordum ama eve geldim orkidde sadece minik bir leke vardı hatta leke bile denemez akıntı gibi bişey.Tama dedim adetim geliyor gece sökülür.Akşam banyo yaptım yattım.Sabah kalktım wc ye girdim baktım hiç bişey yok.Tuvalet kağıdına da bişey gelmiyo. Dün doktora sordum 1 hafta bekle dedi yani yarına kadar. eğer haftasonu da olmazsa pazartesi doktor yolu gözükecek sanırım.

hayırlı olsun canım tedavın ıns en kısa zamanda kavusursun bebısıne

tekrardan aranızda olmak çok güzel özlemişim buralara inanki canım olumunekankayizsmile

doktor kadar önemli birşey yok inanki az bir süreç değil hiç bir problem yok diyolardı neyseki hallettik bakalım regli bekliyorum doktorum hemen aşılama yapalım beklemeyelim dedi inş. bu uzun mücadelenin ardından güzel şeyler olur

he vallah ama mecburen alıyorum canlarım perdeler yıkanacak benım camlar sılınecek o yuzden aldım kadını benım evın camları yere kadar ve boydanboya selda gordu bu halımle sılmem ımkansızz
hakıkaten ya serselomu merak edıyorum ben

inş. canım isteyen herkesin bebişi fazla bekletmeden gelsin :Saruboceq:

inş. kuzu isteyen herkesin çabaları boşa çıkmasın en kısa sürede kavuşsun bebişine

bizim ev tarihi bi yapının önünde, o yüzden oraya yapılan apartmanların dahi camları tek tip olmasına izin varmış, böyle ahşaptan küçük küçük pencereler, o yüzden cam silmek bana toz almaktan daha kolay vallazemuszemus sana kolay gelsin canım, zormus işin, dikkat et kendine

serselo aralıksız calısıcam diyordu valla, yorgun mu düştü nedirkaydirigubbakcemile3aman şaka bi yana, işi vardı de mi çalısıyodu serselo? acaba pc falan mı bozuldu ki:uhm:

inş. canım isteyen herkesin bebişi fazla bekletmeden gelsin :Saruboceq:
amiiin uhdecim, hayırlısıyla tez zamanda inşallah

Aramıza yeniden hoşgeldin Uhdeciğim. Ben de eskilerdenim hatırlarsan. Biz bi doktora inanıyoruz, o ne derse onu yapıyoruz. Demek ki yanlışş akannehir Ben de bu ay doktorumu değiştirdim hayırlısı bakalım. İnşallah meleğin daha fazla bekletmez canım.
Ayşeciğim yeni doktora başlamıştım ya ben, o başlamamı söyledi adet söktürücüye. Adetimin 13. günü gitmiştim, alıp başlarsın hemen dedi. hatta ben iki gün sonra başladıydım. Adet olunca da o göbekten yapılan iğnelerden var hala elimde onları alıp yeni doktoruma gidiciim.

hoşbulduk canım olumunekankayizsmile hatırlıyorm elbet eskilerdensin sende sen neler yaptın durumun nasıl ??

uhdecim geçmiş olsun canım hoşgeldin tekrardan aramıza inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur bitanem
Sultanııım hoşgeldin gülüüm. Minikcan nasıl?
hoşbulduk canım olumunekankayizsmile hatırlıyorm elbet eskilerdensin sende sen neler yaptın durumun nasıl ??

Nolsun güzelim yaa, ben de toplamda 3 defa klomen kullandıktan sonra yumurta oluşumuna rağmen gebelik yaşayamadım. Sonra doktorun ısrarıyla gonal f (göbekten yapılan iğne) e başladım. O ay yine bi tane yumurtam oldu ama yine döllenme olmadı. Yani adetim geçmişti doktora gittim rahime baktı, ferlutal veriorum o söktürür dedi. istersen bi kan testi yaptır 5 ten düşükse hiç bana gelmeden ilaca başla dedi. kan sonucum 0,50 çıktı ben de ilacı icçtim. o ay ara vermeye karar vermiştim. tatile çıktım gezdim falan. adet olduğumda da yeniden doktora gittim iğnelere devam etmek için fakat hamile olduğum anlaşıldı. sonra yok dış gebelik yok düşük derken üstüne bir de kürtaj yaşadım iyice bozuldu sinirlerim. Üzerinden 5 ay geçti kürtaj oluşumun ve ben bu ay yeni bir doktora başladım inşalllah hayırlısı olur. yani zaman hep bebek bebek diyerek geçip gitti anlayacağın. hepimizin derdi aynı, sonumuz da aynı olur inşallah. boy boyy bebişlerimiz olsuun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…