Sultanııım hoşgeldin gülüüm. Minikcan nasıl?
Nolsun güzelim yaa, ben de toplamda 3 defa klomen kullandıktan sonra yumurta oluşumuna rağmen gebelik yaşayamadım. Sonra doktorun ısrarıyla gonal f (göbekten yapılan iğne) e başladım. O ay yine bi tane yumurtam oldu ama yine döllenme olmadı. Yani adetim geçmişti doktora gittim rahime baktı, ferlutal veriorum o söktürür dedi. istersen bi kan testi yaptır 5 ten düşükse hiç bana gelmeden ilaca başla dedi. kan sonucum 0,50 çıktı ben de ilacı icçtim. o ay ara vermeye karar vermiştim. tatile çıktım gezdim falan. adet olduğumda da yeniden doktora gittim iğnelere devam etmek için fakat hamile olduğum anlaşıldı. sonra yok dış gebelik yok düşük derken üstüne bir de kürtaj yaşadım iyice bozuldu sinirlerim. Üzerinden 5 ay geçti kürtaj oluşumun ve ben bu ay yeni bir doktora başladım inşalllah hayırlısı olur. yani zaman hep bebek bebek diyerek geçip gitti anlayacağın. hepimizin derdi aynı, sonumuz da aynı olur inşallah. boy boyy bebişlerimiz olsuun.
slm kızlar bugun klomenin ilk hapını içtim cuma mübarek gün allh bu ay nasıp eder insallhhhhhhhhhh
he vallah ama mecburen alıyorum canlarım perdeler yıkanacak benım camlar sılınecek o yuzden aldım kadını benım evın camları yere kadar ve boydanboya selda gordu bu halımle sılmem ımkansızz
hakıkaten ya serselomu merak edıyorum ben
slm kızlar bugun klomenin ilk hapını içtim cuma mübarek gün allh bu ay nasıp eder insallhhhhhhhhhh
kızlar bnm bu ay adetim cok kısa sürdü hemde azdı acaba klomnden mi bide progestan kullanıstım sizdede ole mi oluyor
son sayfaya giderek builuyorum mesajimi ama daha kolay yolu var mi diye merak etmistim:)tesekkur ederim canim yine de..son adet tarihim 5 subat,17 sinde ovitrella vuruldum'dun gece catlamis olmasi gerekiyor yumurtanin..ilk defa soldan yumurtluyorum daha once 2 kere sagdan oldu ama hamile kalamadim..dua edin bana bu sefer olsunnnnn..bi de catladigi geceden sonra ilski gerekiyor mu?canım hosgeldın eklerız lısteye ama adet tarıhını soylemen gerek ayrıca f5 tusuna basarsan sayfa guncellenır en altta ıse sayfa numaralarımız var en son yazan no bulundugun son sayfayı gosterıyor bır bır gerı gıdersen eskıye aıt mesajları okuyabılırsın bılmem yardımcı olabıldım mı
evet benim de cogaldi adetim..hatta en son alisveris merkezinde ustumu basimi degistirmem gerekti o kadar fazla olmustum..ama adet gununu sanki bi iki gun geciktiriyor klomen..bi de ben de migren var felaket azdiriyor adete yakin ve biterken butun gun olu gibi yatiyorum..insallah bu ay adet olmam ve gelir bebisimmm..tutarsa ayni burctan olcaz kiziimla(kiz olcak;oyle hissediyorum::lepi:)Hadi hapın hayırlı olsun inşallah gülüm. Gönlündeki murada en kısa zamnda kavuşursun inşallahh. Ben klomen kullanırken adetim az değil, aksine daha bi fazla geliyordu.
Ben geldim doktordan.Tahminim doğru çıktı:)İkiz:)))Biri diğerinden daha küçük,belki o kendiliğinden gidebilir dedi ama şu an için 2 tane kese görünüyor.İyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim,Allah herkesin gönlüne göre versin:)))
senin adına çok sevindim canım Allahım ikisini birden sağlıklı kucagına almayı nasip etsin inş..:Saruboceq:
canim sen asilama mi yaptirdin yoksa klomenle mi oldu ikizlerin..?adina cok sevindim insallah ben de hamile kalirim bana dua et hamilelerin duasi kabul olur bi de senin iki tane double dua olur:)opuyorumnanaktanTelefonla konuştuk doktorumla,önce 111 bin anladı,kesin ikiz yada üçüz dedi.Sonra 11 bin küsur diyince tektir ama yinede bakalım dedi.6 haftalığa göre bakarsak olabilir ama benim 6 hafta olmaması lazım.13 Ocaktan bile saysak olmuyo dimi?Oluyormu yoksa,oluyo galiba.İyice kafayı yedim ben:)))
son sayfaya giderek builuyorum mesajimi ama daha kolay yolu var mi diye merak etmistim:)tesekkur ederim canim yine de..son adet tarihim 5 subat,17 sinde ovitrella vuruldum'dun gece catlamis olmasi gerekiyor yumurtanin..ilk defa soldan yumurtluyorum daha once 2 kere sagdan oldu ama hamile kalamadim..dua edin bana bu sefer olsunnnnn..bi de catladigi geceden sonra ilski gerekiyor mu?
canim sen asilama mi yaptirdin yoksa klomenle mi oldu ikizlerin..?adina cok sevindim insallah ben de hamile kalirim bana dua et hamilelerin duasi kabul olur bi de senin iki tane double dua olur:)opuyorumnanaktan
Dua edicem tabi canım,tez zamanda isteyen herkes hamile kalır işallah.Ben 2 kez klomen kullandım,sonra merional 75 diye göbekten iğneler oldum ve çatlatma iğnesi,bu şekilde oldu.4-5 tane yumurtam oluşmuştu.Eğer bu sefer olmasaydı aşılama yapılacaktı.
Dua edicem tabi canım,tez zamanda isteyen herkes hamile kalır işallah.Ben 2 kez klomen kullandım,sonra merional 75 diye göbekten iğneler oldum ve çatlatma iğnesi,bu şekilde oldu.4-5 tane yumurtam oluşmuştu.Eğer bu sefer olmasaydı aşılama yapılacaktı.
İnşallah iki bebeğin de sağ salim doğar canım. Biz istedik bir göz, Allahh verdi iki gözz. Daha ne istenir kii. Süpersin :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?