Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

verdiğimizi bu mücadelenin sonucunda elbet bebişlerimize kavuşacagız ama baya yıpratıcı ve yorucu süreçten geçiyoruz hepimiz boshayallersmile

sende az şeyler yaşamamışsın canım umudunu yitirme inş. bebişlerimiz gelerek mutlu edecek bizleri :lepi:

slm kızlar bugun klomenin ilk hapını içtim cuma mübarek gün allh bu ay nasıp eder insallhhhhhhhhhh

ayy evet sen sılemzsın cnm suan o devasal camları :))

buarada ben gıttım dr sordum ohh kafam rahatladı valla.dedıkı benım için cts önemlı oyuzden cst dedım yumurtan 17mm olmuşş.bızde cts sabahı baslıycaz calısmalara :)) aslında bu aksam baslıycaktık ama dedık sabah yapalım daha ii oloo ya spermler :))esımın testını sonra yaptırmaya karar verdık..hepınızı öpuyorum kıslarr ve gesmeye gıdıorum hava coooooooooook guzellllllbayanssulusmilebayanssulusmilezemuszemuszemuszemus

insalh cnm iki kere kullandım ilkinde bi ay ara vermek zorunda kaldım kist den dolayı bu ay insallh hepimizin gönlüne göre verir hamile patlaması yasarız :)

kızlar bnm bu ay adetim cok kısa sürdü hemde azdı acaba klomnden mi bide progestan kullanıstım sizdede ole mi oluyor

slm kızlar bugun klomenin ilk hapını içtim cuma mübarek gün allh bu ay nasıp eder insallhhhhhhhhhh

kızlar bnm bu ay adetim cok kısa sürdü hemde azdı acaba klomnden mi bide progestan kullanıstım sizdede ole mi oluyor

Hadi hapın hayırlı olsun inşallah gülüm. Gönlündeki murada en kısa zamnda kavuşursun inşallahh. Ben klomen kullanırken adetim az değil, aksine daha bi fazla geliyordu.

Ben geldim doktordan.Tahminim doğru çıktı:)ıkiz:)))Biri diğerinden daha küçük,belki o kendiliğinden gidebilir dedi ama şu an için 2 tane kese görünüyor.ıyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim,Allah herkesin gönlüne göre versin:)))

son sayfaya giderek builuyorum mesajimi ama daha kolay yolu var mi diye merak etmistim:)tesekkur ederim canim yine de..son adet tarihim 5 subat,17 sinde ovitrella vuruldum'dun gece catlamis olmasi gerekiyor yumurtanin..ilk defa soldan yumurtluyorum daha once 2 kere sagdan oldu ama hamile kalamadim..dua edin bana bu sefer olsunnnnn..bi de catladigi geceden sonra ilski gerekiyor mu?

Hadi hapın hayırlı olsun inşallah gülüm. Gönlündeki murada en kısa zamnda kavuşursun inşallahh. Ben klomen kullanırken adetim az değil, aksine daha bi fazla geliyordu.
evet benim de cogaldi adetim..hatta en son alisveris merkezinde ustumu basimi degistirmem gerekti o kadar fazla olmustum..ama adet gununu sanki bi iki gun geciktiriyor klomen..bi de ben de migren var felaket azdiriyor adete yakin ve biterken butun gun olu gibi yatiyorum..insallah bu ay adet olmam ve gelir bebisimmm..tutarsa ayni burctan olcaz kiziimla(kiz olcak;oyle hissediyorum::lepi:)

senin adına çok sevindim canım Allahım ikisini birden sağlıklı kucagına almayı nasip etsin inş..:Saruboceq:

evet canım gerekıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…