Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canımmmm hadi gözünüz aydın, inşallah ikisi de saglıklı bi şekilde gelişir de ikiz annesi olursun tatlım. duaların için de saol canım:1hug:

selam kızlar bugün biraz geciktim...firstmoonxxxx canım bebişlerin ikizmiş sanırım çok sevindim yaaa merak etme bitanem inş. ikiiside sağ sağlim doğar sen rahat ol bizlere göre daha çok dinlen hiçbir iş yapma ALLAH ın izniyle hiçbişey olmaz canım...alminas cerot cetrefilli umutlu sizler nasılsını bakim ben şöyle bi geçmişe bakim ben yokken neler olmuşbayanssulusmile

alminas canım ya bu temizlik benimde çok canımı sıkıyor eşim bana hiçbir iş yaptırmıyor pazar günleri o yapıyor erkeğin yaptığı ne olacak pekte beceremiyor bende üzülmesin diye beğenmiş gibi yapıyorum bende camlar perdeler için kadın alacam evin bu hali canımı çok sıkıyor evde söylenip duruyorum ben böyle pasaklı olacakmıydım vah vah ah ah diye ama ne yapalım herşey bebişlerimiz için katlanacaz..

Sağol canım,inşallah hepimiz için hayırlısı olur.Fiziksel aktiviteleri sınırlı yap dedi zaten,bundan sonra temizlik filan yasak bana:)Nasıl sabredicem bilmiyorum.

Ben iyiyim gülüm yaa. nossun çalışııym kim sorarsa.ösletiysin kendiini haa :1hug:
serselo gerçekten ortalıkta yok merak ediyorum bu kadar ara vermezdi dimi...

Genelde bu kadar ara vermezdi ama, kaynanasına gitmiştir kesin. Hatunlar poğaçaları börekleri yutuyorlardır kesiinn . şaka bi yana inşallahh iyidir.

esemos hoşgeldin canımcım, hamdolsun iyiyim canım yaa sen nasılsın? bugün neden geç kaldın hayırdır?

Aa anlatsana biraz,diğeri çok mu minikti.Ne zaman teke düştü?Benimkilerin boyutları birbirine çok yakın,sadece biri biraz daha büyük.
benım degerım 2606 ıdı dr ıkız olabılır dedı baktı 2 kese gordu sonra 2 haftaıcınde bırı kayboldu yanı hepsı toplam 5 hafta ıcınde oldu

sormayaa benımde canım tezz ev pıs olunca kuduruyorum bende esımde ıs yaptırmıyor kendıde yapmıyorr mecbur kadın alıyorum bende 15 gunde bır

esemos hoşgeldin canımcım, hamdolsun iyiyim canım yaa sen nasılsın? bugün neden geç kaldın hayırdır?

cetrefıllı sen nasılsın bugun hıc gorusemedıkkk

Canlarım ben kaçtım. Hepinize iyi akşamlar. Esemosum iyi haberlerini pazartesi okuyacam inşallah. Serselom seni özledim. Alminasımm seni de çook öptüm, iyi bak kendine gülüüm

firstmoon tebrik ederim arkadaşım
çooook sevindim
sennki kadarda yüksek bi değer duymamıştım hiçç
inş. iki bebeğinide kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…