İnşallah iki bebeğin de sağ salim doğar canım. Biz istedik bir göz, Allahh verdi iki gözz. Daha ne istenir kii. Süpersin :sm_cool:
İnşallah canım.Aynen öyle valla bu kadar çok istersek böyle oluyo işte:)))
Ben geldim doktordan.Tahminim doğru çıktı:)İkiz:)))Biri diğerinden daha küçük,belki o kendiliğinden gidebilir dedi ama şu an için 2 tane kese görünüyor.İyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim,Allah herkesin gönlüne göre versin:)))
Dua edicem tabi canım,tez zamanda isteyen herkes hamile kalır işallah.Ben 2 kez klomen kullandım,sonra merional 75 diye göbekten iğneler oldum ve çatlatma iğnesi,bu şekilde oldu.4-5 tane yumurtam oluşmuştu.Eğer bu sefer olmasaydı aşılama yapılacaktı.
canımmmm hadi gözünüz aydın, inşallah ikisi de saglıklı bi şekilde gelişir de ikiz annesi olursun tatlım. duaların için de saol canım:1hug:
ilkaycım cok sevındım canım allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsınnn
Çok sağol Sevdacım.Girdik bi yola,Allah sonumuzu hayır etsin:)))
hayıra yor hayır olsun sende benım gıbı olmussun benımde bastan ıkızdı sonra teke dustu
Çok sağol Sevdacım.Girdik bi yola,Allah sonumuzu hayır etsin:)))
he vallah ama mecburen alıyorum canlarım perdeler yıkanacak benım camlar sılınecek o yuzden aldım kadını benım evın camları yere kadar ve boydanboya selda gordu bu halımle sılmem ımkansızz
hakıkaten ya serselomu merak edıyorum ben
selam kızlar bugün biraz geciktim...firstmoonxxxx canım bebişlerin ikizmiş sanırım çok sevindim yaaa merak etme bitanem inş. ikiiside sağ sağlim doğar sen rahat ol bizlere göre daha çok dinlen hiçbir iş yapma ALLAH ın izniyle hiçbişey olmaz canım...alminas cerot cetrefilli umutlu sizler nasılsını bakim ben şöyle bi geçmişe bakim ben yokken neler olmuşbayanssulusmile
Ben iyiyim gülüm yaa. nossun çalışııym kim sorarsa.ösletiysin kendiini haa :1hug:selam kızlar bugün biraz geciktim...firstmoonxxxx canım bebişlerin ikizmiş sanırım çok sevindim yaaa merak etme bitanem inş. ikiiside sağ sağlim doğar sen rahat ol bizlere göre daha çok dinlen hiçbir iş yapma ALLAH ın izniyle hiçbişey olmaz canım...alminas cerot cetrefilli umutlu sizler nasılsını bakim ben şöyle bi geçmişe bakim ben yokken neler olmuşbayanssulusmile
serselo gerçekten ortalıkta yok merak ediyorum bu kadar ara vermezdi dimi...
benım degerım 2606 ıdı dr ıkız olabılır dedı baktı 2 kese gordu sonra 2 haftaıcınde bırı kayboldu yanı hepsı toplam 5 hafta ıcınde olduAa anlatsana biraz,diğeri çok mu minikti.Ne zaman teke düştü?Benimkilerin boyutları birbirine çok yakın,sadece biri biraz daha büyük.
selam kızlar bugün biraz geciktim...firstmoonxxxx canım bebişlerin ikizmiş sanırım çok sevindim yaaa merak etme bitanem inş. ikiiside sağ sağlim doğar sen rahat ol bizlere göre daha çok dinlen hiçbir iş yapma ALLAH ın izniyle hiçbişey olmaz canım...alminas cerot cetrefilli umutlu sizler nasılsını bakim ben şöyle bi geçmişe bakim ben yokken neler olmuşbayanssulusmile
sormayaa benımde canım tezz ev pıs olunca kuduruyorum bende esımde ıs yaptırmıyor kendıde yapmıyorr mecbur kadın alıyorum bende 15 gunde bıralminas canım ya bu temizlik benimde çok canımı sıkıyor eşim bana hiçbir iş yaptırmıyor pazar günleri o yapıyor erkeğin yaptığı ne olacak pekte beceremiyor bende üzülmesin diye beğenmiş gibi yapıyorum bende camlar perdeler için kadın alacam evin bu hali canımı çok sıkıyor evde söylenip duruyorum ben böyle pasaklı olacakmıydım vah vah ah ah diye ama ne yapalım herşey bebişlerimiz için katlanacaz..
esemos hoşgeldin canımcım, hamdolsun iyiyim canım yaa sen nasılsın? bugün neden geç kaldın hayırdır?
Canlarım ben kaçtım. Hepinize iyi akşamlar. Esemosum iyi haberlerini pazartesi okuyacam inşallah. Serselom seni özledim. Alminasımm seni de çook öptüm, iyi bak kendine gülüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?