canım hoşgeldin umarım en kısa zamanda tedavin sonuç verir canım.tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah:)Merhaba arkadaşlar
ben henüz katıldım forumunuza, ben de bu ay ilk kez kullandım klomen, malum PKO var bende de 15 senedir. Bunu bildiğim için hemen dr.a gittim çocuk yapmaya karar verince. dr. da baktı ki yumurtlama yok tabi çaktı klomeni..
canım tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder umarımoğlumuz geliiiiyooooor :)))
halamda revna dedı o ısımde hosuma gıttı
merhb. ii geceler birileri varmı acaba klomen kullandım bu ay c.tesi doktora gidicem çok sitresliyim bilmiyorumkismile
canım hoşgeldin umarım en kısa zamanda tedavin sonuç verir canım.tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah:)
kızlar günaydın..bugün adetim başladı ne zaman klomene başlayıp ilk yumurtaya bakmak için ne zaman doktora gitmem gerek?
gunaydın arkadaslar nasılsınız hepınızın kandılı mubarek olsun bır hamıle olarak buradakı tum arkadaslarımın bıran once bebeklerıne kavusmaları ıcın duacıyım ıns yarabbım dualarımı kabul eder ve hepınız en kısa zamanda hamıle olursunuz
allah razı olsun canım yaaa, çok saol vallagunaydın arkadaslar nasılsınız hepınızın kandılı mubarek olsun bır hamıle olarak buradakı tum arkadaslarımın bıran once bebeklerıne kavusmaları ıcın duacıyım ıns yarabbım dualarımı kabul eder ve hepınız en kısa zamanda hamıle olursunuz
umutlu serselo nerdesınız kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?