Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canııım cok saol yaaa ama eli kulagında valla kırmızıların, agrılarım da basladı, gelecek aya ardarda veririz inşallah hayırlı haberlerimizikaydirigubbakcemile5

herkese merhaba alminasım gözün aydın canım benim kızkardeşin gelmiş bu arada benim içimden hep kız geçiyordu zehra geliyor desene
bu arada isim sormuşsun benim kızım olursa damla koymayı istiyorum ama bi isim daha var aklımda o da melek nazlı
umutlum canım nasılsın ben süperim valla
cetrefillim hayırdır neden regl bekliyorsun bebek de olabilir adet ve hamişlik belirtileri aynı biliyosun
dilemyare sen nasılsın canım bu ay yumoşun yoktu sultanında yok demişti doktor ama hamiş çalış çalış

canım çok sağol özledim walla,uzun süredir yoktun,geldiğinde de denk düşemedik pek.walla inşallah dediğin gibi olur ama ben hiç düşünmüyom,pek ümit yok anlayacağın.hayırlısı olsun.opuyorumnanaktan

kız sen hala calısıyomusun yoksa:roflol:

maşallah bu aralar pek bi gezdin, yaaa kızılaya bida gittiğinde benim için hostada döner ye, bayılırım valla, en lüks lokantaya tercih ederim oranın dönerini:) çok özledim cok, hele bi mart olsun da bi hafta sonu da olsa kacmayı düşünüyorum annecime, hem sezon sonu indirimleri de baslamıstır ankarada, ciciler alırımkaydirigubbakcemile2

belli mi olur valla bu ay ne olur bende bilmiyorum hayırlısı allahtan ateş ölçüyorum bugünlerde gebelerin ateşleri yüksek oluyormuş benimde yüksek bugünlerde 1 hafta kaldı reglime ama inşallah olmam

artık kocişimle zevk hanemizi dolduruyoruzbilmiyorumkismile birazda zevkine olsun demi amakaydirigubbakcemile3

kocişim yok bugün yemek yapmayacağım aniden istanbula gitti halbuki barbunya ve pilav yapacaktım

kızlarrrr cınsıyetı kesın bellı olduu bır kızım olacak dr kesın kız dedı cunku rahımı bıle olusmus sımdı bana kız ısmı bulunn bakalımmm:)

Senin bebiş şaşırtmaya devam ediyor desene:)Neyse kesinleşmesi iyi olmuş,inşallah sağlıklı uzun ömürlü güzeller güzeli bir kızın olur.Sonrasında da bir erkek gelir belki,belli mi olur:)
İsim konusuna gelince pek bişey gelmiyo aklıma aslında ama klasik isimler daha çok hoşuma gidiyo nedense:Zeynep,Mine,İpek gibi filan.Bi de senden ricam lütfen cinsiyetine uygun bir isim verin,ben bundan çok çektim çünkü.Sesimi duyduktan sonra bile bana İlkay Bey diyen çok oluyor:)))

merhaba kızlar evde değildim yeni geldim hepinizin kandili mübarek olsun bu gece herkesin duası kabul olsun...

allah razı olsun canım yaaa, çok saol valla

beni de sorsana yaaaa:sinifsinif:

adetim geldi gelecek iyice gerildim valla ben, bu bekleme süreci cok sinir bozucu yaaa:1no2:

inş. gelmez adetin bende çok stresliydim o günlerde onun için dayanamadım 1 gün vardı test yaptırmıştım..bebişin inş. gelmiştir canım..

kızlar herkesin mevlüt kandili kutlu olsun.sanırım burdaki herkesin dileği aynıdır.allahtan sağlıklı,hayırlı bir evlat vermek.dua edenlerin duaları kabul olur inşallah.

alminscığım daha önce yazmıştın ama şimdi benim günüm yazılmamış.benim adet tarihim 12 mart canım.yazrsın dimi hamişciğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…