slm herkeseeeee,cetrefillim naber,seninle regl günlerimiz aynıydı.daha olmadın dimi.inşallah olmazsın da müjdeyi verirsin.benim umudum önümüzdeki aya kaldı malum yumoş olmadı.:bbo:hayırlı haberin gelir inşallah.:Saruboceq:
herkese merhaba alminasım gözün aydın canım benim kızkardeşin gelmiş bu arada benim içimden hep kız geçiyordu zehra geliyor desene
bu arada isim sormuşsun benim kızım olursa damla koymayı istiyorum ama bi isim daha var aklımda o da melek nazlı
umutlum canım nasılsın ben süperim valla
cetrefillim hayırdır neden regl bekliyorsun bebek de olabilir adet ve hamişlik belirtileri aynı biliyosun
dilemyare sen nasılsın canım bu ay yumoşun yoktu sultanında yok demişti doktor ama hamiş çalış çalış
herkese merhaba alminasım gözün aydın canım benim kızkardeşin gelmiş bu arada benim içimden hep kız geçiyordu zehra geliyor desene
bu arada isim sormuşsun benim kızım olursa damla koymayı istiyorum ama bi isim daha var aklımda o da melek nazlı
umutlum canım nasılsın ben süperim valla
cetrefillim hayırdır neden regl bekliyorsun bebek de olabilir adet ve hamişlik belirtileri aynı biliyosun
dilemyare sen nasılsın canım bu ay yumoşun yoktu sultanında yok demişti doktor ama hamiş çalış çalış
canım çok sağol özledim walla,uzun süredir yoktun,geldiğinde de denk düşemedik pek.walla inşallah dediğin gibi olur ama ben hiç düşünmüyom,pek ümit yok anlayacağın.hayırlısı olsun.opuyorumnanaktan
kız sen hala calısıyomusun yoksa:roflol:
maşallah bu aralar pek bi gezdin, yaaa kızılaya bida gittiğinde benim için hostada döner ye, bayılırım valla, en lüks lokantaya tercih ederim oranın dönerini:) çok özledim cok, hele bi mart olsun da bi hafta sonu da olsa kacmayı düşünüyorum annecime, hem sezon sonu indirimleri de baslamıstır ankarada, ciciler alırımkaydirigubbakcemile2
artık kocişimle zevk hanemizi dolduruyoruzbilmiyorumkismile birazda zevkine olsun demi amakaydirigubbakcemile3
arkadaşlar kuzu nerde
kızlarrrr cınsıyetı kesın bellı olduu bır kızım olacak dr kesın kız dedı cunku rahımı bıle olusmus sımdı bana kız ısmı bulunn bakalımmm:)
allah razı olsun canım yaaa, çok saol valla
beni de sorsana yaaaa:sinifsinif:
adetim geldi gelecek iyice gerildim valla ben, bu bekleme süreci cok sinir bozucu yaaa:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?