tedavin hayırlı olsun canım senin daha yaşın gençmiş bende 26 yaşındayım temmuzda 2 yıl olcak evleneli.umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım
bugün nasılsınız kızlar,
foruma benim gibi pkolu olan ecrin katılmış.kendisine hoşgeldin diyorum bu konuda umutsuzluk yok ecrin.çünkü bir sürü kadın böyle bir rahatsızlığı olduğunu farketmeden hamile kalıp çocuk sahibi oluyor.bende şubat 15 ten sonra klomen+ çatlatma iğnesi oldum.bir tıp makalesinde bu tedavi uygulanan 35 kadından 12 sinin hamile kaldığı görülmüş. an beklemedeyim güzel haberler almak, o 12 kadından briri olmak istiyorum.
bu arada ben cirone vajnal jel kullanıyorum. bundan kullanan var mı içinizde sizde ne gibi etkiler yarattı? bende ara sıra karında kasılmlar oluyor. bu iyi birşey mi? bunun dışında yapılabilecekler var mı?
birde doktor 11 martta kan testi yaparız demişti o zamandan önce idrar testi yapsam mı yoksa kendimi tutup beklesem mi karar veremiyorum?
canımmm hadi hayırlı olsun, inşallah tutar bebeğin bu aşılamanda, ilk aşılama mı olacak bu?kızlar dün aşılama için ilk iğnemi yaptırdım çok heyecanlandım hayırlısı artık
ilk kullanıyorum diyebilirim 1 yıl önce klomenle hamile kaldım ama bebeğim virüs sebebiyle alındı şimdi tekrar başladım kendim ama yumurta takibi için gidicem doktorahayırlı olsun canım, inşallah bu ay fayda görürsün, ay olarak toplamda kacıncı kullanısın?
hadi hayırlısı olsun canımkızlar dün aşılama için ilk iğnemi yaptırdım çok heyecanlandım hayırlısı artık
hepimiz birlikte yol alacağız inşallahhoşbulduk sagol canım allah razı olsun daha yolun başındayım bugun klomene başlıyorum.
biraz daha umutluyum artıkk.
kızlar şimdi ben dün doktora gittim adetimin 3. günü idi, dedi sen toplamda kac ay klomen kullandın, ardarda 2 kez ama toplamda 3... yani bu klomen kaç ay verilebiliyor ki?? bana yeniden yazdı, günde 4 dedi yine, sabah akşam 2şer tane..gecen ay ki klomenden kaynaklı olusan bi kist yokmus şükürler olsun ki... bu tedavi var ya hiç bunalıma girmeye izin vermiyor hee, dün moralim yerlerdeydi, ama bugün umudumu tekrar toplayıp iyi beslenip iyi düşünmek zorundayım, ilaçların faydasını göreyim...hakkımızda hayırlısı kızlar yaaa
hadi bu kez tedavinden fayda görürsün de bebegin gelir ve hep seninle kalır canım...ilk kullanıyorum diyebilirim 1 yıl önce klomenle hamile kaldım ama bebeğim virüs sebebiyle alındı şimdi tekrar başladım kendim ama yumurta takibi için gidicem doktora
günaydın canım inş.tedavin cvp veriri canımm.moralını yüksek tut canım
Melocum canım haklısın hep bİrlİkte yol alcaz.bende c.tesİ gİtcem yumurta takıbı İÇİn canımm.İnŞ.yumurtam olurrr geÇen ay İlaÇ falan kullanmamıstım yumurtam yoktu gelİŞmemİŞtİ.İnŞ.bu ay klomenle olurr
kızlaaaar klomen ve pregly igne yazdıracaklara duyuru!!!!
eczane sistemi yenilenmiş, pregly igne sadece rapora verilebiliyormus, klomen de bir kutudan fazlasını devlet karsılamıyor paranızla alıyorsunuz...
canımmm hadi hayırlı olsun, inşallah tutar bebeğin bu aşılamanda, ilk aşılama mı olacak bu?
ilk kullanıyorum diyebilirim 1 yıl önce klomenle hamile kaldım ama bebeğim virüs sebebiyle alındı şimdi tekrar başladım kendim ama yumurta takibi için gidicem doktora
hadi hayırlısı olsun canım
hepimiz birlikte yol alacağız inşallah
olur mutlaka
sat kaçtı senin son adet?
birde ne kadar verdi doktor klomeni
eczane sistemi yenilenmiş, pregly igne sadece rapora verilebiliyormus, klomen de bir kutudan fazlasını devlet karsılamıyor paranızla alıyorsunuz...
bu nasıl iş ya..başbakan hem 3 çocuk yapın dedi hem de tüp bebeğe ve bu tür ilaçlara ksıtlama getiriyorlar bilmiyorumkismile
yaa sorma nasıl canım sıkıldı yaaa, zaten allah vurmus bi de devlet vuruyor, yani gebelik ve infertilte konularında insanlar bir sürü imkanlarından kısıp özele gitmeyi yeğliyorlar, çünkü devlet hastaneleri bu işe hiç önem vermiyor. özel parası ilac parası katkı parası derken insanların umutlarını kırıyolar yaa , o kadar verdiğimiz vergi saglık kesintileri nereye gidiyor madem ilacımızı alamayacaksak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?