uhde canım dualarım senınle inş.tutar asılaman :Saruboceq:
amin canım inş. hepimizin tedavisi iyi sonuçlanır kavuşuruz bebişlerimize
allah yüzüne baksın tatlım inşallah boşa cıkmaz emeklerin...evet canım ilk aşılamam olacak ve çok heyecanlıyım şimdiden inş. tutarda heyecanım boşa çıkmaz
ya beni cok terletiyor klomen ve acayip sinirli oluyorum artı migrenim var ileri seviyede, onu da tetikliyor...canım klomen dagıttıderken yan etkısı falanmı varr.klomen ben dün 50mg aldım sigortayla 5ytl verdim.sigortasızda 10ytl dedi eczane
amiiiin uhdecim aminartık bizlerde ne yapacagımızı şaşırdık heran birşeyler değiştiriyolar Allahım daha fazla bunlarla uğraştırmasında hepimiz kavuşalım artık
ya zaten yorucu bi süreç, ben gecen yıl çikolata kisti aldırdım ankarada, başkentte bi doktora gittim, muayenesi 200 liraydı, ameliyat 2000 liraya maloldu, tabi git gel yol masrafları ilaçlar hariç... üstüne bir yıldır aylık özel hastaneye git gel, bir de ilaç katkı payı diye 3 lira alıyolar, valla direkt eczaneden alsak daha karlı olucaz...haklısın canım sana katılıyorumm daha tedavının basındayımm.dünya kadar paramı aldılar yaa yok muayne parası yok sgk parası yok tahlıl yok yumurta takıbı.yumurta takıbım yapılırken bılee55ytl para verdim artı sigortalı oldugum için ssk parası verdim12ytl.bi yumurta takıbım 67ytl çıktı bana 4kez muayne oldumm.mafoldumben ve muayda çok zorlandımm napcaz anlamadım valla.başbbakan bide enaz3çocuk diyorrr
allah yüzüne baksın tatlım inşallah boşa cıkmaz emeklerin...
hiç birimizin emekleri boşa çıkmasın canım
Yaa canlarım hiçbirinizin başına gelmedi mi bu kahverengi lekelenmeleeerr??? Çokk huzursuzz oluyoruum.
umutlum canım gününmü geçti canım hayırdır geçmişi okuyamadım sorun nedir??
Merhaba canıım. 27 Şubat adet tarihim ama 6 günden bu yana kahverengi lekelenmelerim oluyor. Adetim bi türlü sökülemedi. Daha önce böyle deneyim yaşadığım için korkmaya başladım. 5 ay önce de böyle olmuştu sonra adetim söküldü diye 3. günü doktora kontrole gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim ve birkaç gün sonra düştü zaten yavruum. Bu ay da yeni bir doktora başlamıştım ya, adet söktürücü verdi, gününde gelir bari adetin dedi. Çünkü düzensizdir benim adetlerim. Ama dediğim gibi 6 günden bu yana lekelenme dışında birşey yokk. Adet olsaydım tedaviye başlayacaktım. Ve dünden bu yana çook korkuyorum Uhdeciğiimm senağlama
Merhaba canıım. 27 Şubat adet tarihim ama 6 günden bu yana kahverengi lekelenmelerim oluyor. Adetim bi türlü sökülemedi. Daha önce böyle deneyim yaşadığım için korkmaya başladım. 5 ay önce de böyle olmuştu sonra adetim söküldü diye 3. günü doktora kontrole gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim ve birkaç gün sonra düştü zaten yavruum. Bu ay da yeni bir doktora başlamıştım ya, adet söktürücü verdi, gününde gelir bari adetin dedi. Çünkü düzensizdir benim adetlerim. Ama dediğim gibi 6 günden bu yana lekelenme dışında birşey yokk. Adet olsaydım tedaviye başlayacaktım. Ve dünden bu yana çook korkuyorum Uhdeciğiimm senağlama
Ayşeciğim adetimin 15. günü başladım adet söktürücüye. 25. günü bitti ilacım. yaklaşık 4 gün sonra da kahverengi lekeler gelmeye başladı. Doğru söylüyorsun aslında, doktorumu arasam. Ama adama da yeni başladım, büyük olasılıkla gel muayene edeyim derr.umutlum ilac kullanmana ragmen mi gelmedi adetin? ben gecen ay söktürücü kullandın sandım canım yaaa, doktorunu bi arayıp sorsan ya? hani o kahve akıntı adetten bi gün önce gelir öyle sökülür gider, allah allah, korkma tatlım aklına kötü kötü şeyler getirme, sen bi görün doktorunaŞeniz
canım benim üzülmede geç kalmadan hemen doktorunla görüş istersen niçin neyi bekliyosun ki ara hemen sana cevap verecektir üzme kendini bu kadar canım benim
selam kızlarr nbr ınız ben suan ankaradayım esım vıze alacak onun ıcın geldık aksam 16 gıbı gerı donecegızzz serselom nerde umutlum gordunmu hıccc
Ayşeciğim adetimin 15. günü başladım adet söktürücüye. 25. günü bitti ilacım. yaklaşık 4 gün sonra da kahverengi lekeler gelmeye başladı. Doğru söylüyorsun aslında, doktorumu arasam. Ama adama da yeni başladım, büyük olasılıkla gel muayene edeyim derr.
Haklısın canım, en fazla gel muayene edeyim der zaten dimi. bilmiyorumkismile
Hoşgeldin canııım. Ankaralardan bile ihmal etmedin bizii. Helall sana kıız. Serselo yok canım ben de arıyorum ama ugramadı bile
mrb cetrefill ben de uzun zamandır takip ediyorum siteyi dün dr gittim klomen verdi yarın kullanmaya başlıcam pko luyum inş. hepimizin bebeğini kavuşturur hepimize rabbim
etmem tabıkı ben sızlerı ozluyorummm:)) gece yola cıktık esım yarın cın e gıdıyor ya vıze almaya geldık benıde yanında getırdı yolda bana aradas ol bıraz ankara yı gezerız evde oturma canın sıkılır dedı ben zaten hemen hazırdım cıktık yollara sabah 9 da geldık kahvaltı yaptıkk sımdı de kahve ıcıyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?