Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb ecrin sen kaç yıldır pko tedavis görüyorsun ben evlenmeden önce de sürekli adet düzensizliği yaşıyordum zaman zaman da dr. gittim sadece d.kontrol ilacı verdiler

mrb ecrin sen kaç yıldır pko tedavis görüyorsun ben evlenmeden önce de sürekli adet düzensizliği yaşıyordum zaman zaman da dr. gittim sadece d.kontrol ilacı verdiler

canım bende 18yasından beri gitmediğim doktor hastane kalmadı adet düzensizliği yüzünden 2-3ay hasta olmadıgımı biliyorumm hangi doktora gittiysem dogum kontrol hapı ve farlutal verdıler.dogum kontrol hapı olarakda diana35kullandım canımm.şimdi 1,5yıllık evliyim canım.23yaşımdayım.kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var canım.ilaç kullannıyor.diana35.birdahakı ay oluyorum.sonrakı ay yıne olmuyordum.geçen ay doktora gittim adet düzensizliği içinn.doktorum bana pkosun dedi.gttmediğim hastane doktor kamadı kımse bana böyle bişey dememişti.farlutal verdı hasta oldum.tahlıller yaptırdım temız dedi.yumurta takıbım yapıldı yumurta yok dedi.4kez yumurta takıbıne gitim ama yumurta yok gelişmiyor.tedavıye başlayalım dedi.sonra tekrar farlutal verdı hastalıgın 3,günü gel dedi.bende dün gittim.muayne oldum klomen yazı 50mg sabah akşam iç.c.tesi gel yumurta takıbıne başlayalımdedi.yanı hastalıgım 1ay önce ögrendım ve ögrendıkten sonra doktorum çocuk için tedavı görebilirsin dedi bizde madem tedavi görcem şimdiden başlayalım dedik öyle canımm.
biraz uzun oldu galıbaaa bilmiyorumkismile

anlıyorum seni ecrin bende aynıyım çünkü hiç düzenli adet görmedim sürekli ilaçla bende dün gittim bana adetin 5. günü başla dedi yarın balayacağım günde 1 tane iç dedi p.tesi de yumurtalara bakacak haftada 3-4 kez çağırabilirim dedi aslında 1 yıldır farklı bir dr. a gidiyordum bu dr.a yeni başladım canım inş. herkesin tedavisi sonuç verir rabbim herkese nasip eder

merhaba canım gebelık testı yatınmı istersen ıdrardan yap bır bakalım

beraber başladık gibi oldu tedaviye canım birgün var arada senın nıye günde 1 1000mg mı

kizlar kanda gebelik testi yaptirdim azonce sonuca bakmaya korkuyorum internetten gorulwebiliyor sonuc...offff bakamiyorum siz bakin benim yerimeee..hissediyorum ama yine sifiri gorucem

Üzülme canım hiç.Ben de 2 ay klomen kullandım ilkinde 3,ikincisinde 1 tane yumurtam oluştu ve çatladı ama hamile kalamadım.Sonra iğnelere geçtik ve ben şu an 7 haftalık ikizlerime hamileyim.Yan etkisi filanda olmadı,sadece şişkinlik oldu biraz o da sonlara doğru.Yumurtan olmuyor değilki normalde hamile kalmak için 1 yumurta bile yeterli.

canım yaaa hayırlı olsunnn.inş.rabbim bizede nasıp eder .

Oohhh yarasın tatlııım. Hamileliğin sorunsuz çok şükürr tadını çıkar. İnşallahh hep böyle devam eder tatlı kızımızı doğurana kadar
merhaba canım gebelık testı yatınmı istersen ıdrardan yap bır bakalım
Öğlen saatinde gidip alacaktım eczaneden gebelik testi ama işyerinde nasıl yapacam diye düşündüm. Akşam eve giderken almayı düşünüyorum canım. Teşekkür ederim ilginden dolayı.
kizlar kanda gebelik testi yaptirdim azonce sonuca bakmaya korkuyorum internetten gorulwebiliyor sonuc...offff bakamiyorum siz bakin benim yerimeee..hissediyorum ama yine sifiri gorucem

Allahh hayırlı sonuçlar versin gülüüm. Korkma hiç bence. Rabbim ne verirse hayırlısını verir. Bu ay olmazsa bile bi dahaki aya inşallahh. Hadi bi cesareett

evet hep bi dahaki ay opsiyonumuz vAR ama bekle bele nereye kadar...yasim 30..daha ilk bebek bile olmadi ikincisi nerde olcak...acayip karamsarlastim gozyaslarimi tutamiyorum

evet hep bi dahaki ay opsiyonumuz vAR ama bekle bele nereye kadar...yasim 30..daha ilk bebek bile olmadi ikincisi nerde olcak...acayip karamsarlastim gozyaslarimi tutamiyorum

Canıııımm inan seni taa yürekten anlıyoruum. Hatta buradaki herkes anlıyordur. Çünkü hepimiz adet olduğumuzda ya da neğgatif sonuç aldığımızda bu duyguları yaşıyoruz. Ama ol diyecek olan Rabbim. Keşke bizim elimizde birşey olsaydı ama yok. Haydi biraz toparla canım kendini. İyi günler ilerde inşallahhh

canım hemen bırakıverme kendini lütfen umut etmekten başka çaremiz yokki hepimiz senle aynı şeyleri yaşıyoruz elimizden birşey gelmiyoki keşke gelebilseydi karamsar olma iyi düşün iyi olsun canım

Arkadaslar merhaba ben eski uyeyim fakat aktif olamiyordum.Benim tek yumurtaligim var 4 yil once 11 cm kist sol yumurtaligim ile birlikte alindi.Bundan 5 ay once de sag yumurtaligimda 5 cmlik kist cikti dr yasmin verdi 1 ay kullandim gecmedi ama Saracoglunun sogan kurunu kullandim simdi 1 cm e inmis dr onemli bir kistg degil dedi.Sogan kurunu kisti olan arkadaslara siddetle tavsiye ederim keske diger kistimde de kullansaydim.Ben Londra da yasiyorum aslen Izmir liyim ama burdaki Dr.larin hersoyledigini TR.deki Izmir deki Dr.Resat Bozoklar a da teyit ettiriyorum.Ayrica Izmir de yasayan varsa aranizda dr.umu da siddetle tavsiye ederim.Oglumu erken dogum olmasini onlemisti.Ben 38 yasindayim tekrar cocuk istiyoruz ama 1 yildir olmadi ustune de dusmedik burdaki dr bana clomid verdi TR de Klomen olarak biliniyormus.Simdi bu ay kullanacagim ama dezavantajlarim yasim+tek yumurtaligimin olmasi.Biraz arastirdim bu ilaci bilmiyorum Rabbim hayirlisini versin herseyin.
Hic umudunuzu kaybetmeyin ve stres te yapmayin kirmizilari gorunce insanin neler hissettigini cok iyi biliyorum.
Herkese sevgi ve selamlar memleketimi de coook ozledimm..Rabbim herkesin dularini acilan elleri cevirmesin.Saglicakla kalin.Artik aktif olmaya calisacagim.
Listeye beni de yazarmisiniz gecen ay 17 sinde regl oldum duzenli 25-26 gunde muhtemelen bu ay 12-15 gibi olur sanirim.

mrb kızlar
dün okuldan öğretmen arkadaşlarım vardı bnde
o yüzden uğrayamadım ve yok yazılmışımm :))

alminascım benm içinde gez Ankarayı özledim üni. yıllarını
helenacım sende sıkma canını
hepimiz yaşıorus aynı şeyleri
umutlum senn durumunuda merak ettim çok inş. hayırlı sonuçlar alırsın

Sağol canım ilgin için. Akşam eve giderken gebelik testi alacağım, sonuca göre de doktora falan giderim herhalde yarın. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

sıkma canını helena.30 yaş bence hiçte öyle geç bi yaş değil.daha bu yaşta yeni evlenen insanlar var.Allah'tan ümit kesilmez.elbette olacak bebeğin.sen yeter ki sabret ve kafana takma.çok düşünme oluruna bırak bak o zaman daha rahat olacak.

Hoşgeldin civcivciğim. Nasılsın. Oğlun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…