Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlaaaar klomen ve pregly igne yazdıracaklara duyuru!!!!

eczane sistemi yenilenmiş, pregly igne sadece rapora verilebiliyormus, klomen de bir kutudan fazlasını devlet karsılamıyor paranızla alıyorsunuz...

pregnyl zaten raporla veriliyordu onu biliyordum hatta öyle almıştım ama çok şükür kullanmama gerek kalmadı. klomeni duymamıştım ama.

Hoşgeldin civcivciğim. Nasılsın. Oğlun nasıl?

merhaba canım hoşbulduuum.bende iyim oğluşumda iyidi geçen hafta gördüm haftaya görcem artık.hareketlerini hissedemiyrum daha.sen nasılsın?test yapcaksın heralde sende bu akşam.inşallah bir bebiş haberi alırız.

arkadaşlar klomen göğüs ağrısı yapıyor mu?benim göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum,daha önce hiç olmazdı adetten önce,adetime 3 gün var

arkadaşlar klomen göğüs ağrısı yapıyor mu?benim göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum,daha önce hiç olmazdı adetten önce,adetime 3 gün var

Evet canım yapar. Gebeliğin ne belirtisi varsa hepsini yapaar. İnşallah seninki bebiştendir. Allah gönlüne göre versin.

Sağol canım ilgin için. Akşam eve giderken gebelik testi alacağım, sonuca göre de doktora falan giderim herhalde yarın. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

ayyyy umutlum gebelik testimi alacan bi gün girmedim buraya bak hele neler olmuş canım yaaa inş. hamişsindirrr hamişsindirrr bunu çok istiyorum...yarın erkenden sonucu yaz:teytey::teytey:

aaaa canım aşkolsun neden söylemedin ankaraya geleceğini gelmişken seninle tanışırdık bak şimdi sana küstüm:dilcikar::dilcikar:ve kızdımklava:klava:

tatlım inş. bukez öyle bisorunla karşılaşmazsın içini rahat tut kötüyü düşünme canım benim sabahtan haber ver bize canım merakta bırakma bizleri:teselli:

zemuszemuskızlarrrr bu arada buranın eskilerinden hemen hemen çoğumuzun tanıdığı ve çok yerimsenibensevdiği bi arkadaşımız hamileeeee ismini şimdilik vermek istemedim belki kendisi buraya gelip açıklamak ister sonra banakızmasın dimiii ama bence tahmin ettiğiniz kişi doğruuuukaydirigubbakcemile5

canım çok sağol eşimde keçiboynuzu kürünü yapıyor ailecek kürlendik yani.umarım hayırlı olur.bende arkadaşlara katılıyrum hemen bir dr git yanlış ilaç falan kullanırsın boşa vakit harcama tez git dr.

sormayın yaa bir hastaneye gidiyoruz hastaneye para,muayene parası,eczaneye para,iliğimizi kemirdiler valla.insanın çocuk istemeyesi geliyo sırf onlara para yedirmemek için.herşey ticarete dökülmüş artık bıktık ya.

bende okudum söyledıgın kısının hamıle oldugunu cok sevındım.

ayyyy öğrendimmmm
çok sevindim yaaaaa
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşmzın

slm kızlar ben de bu ay klomen kullanacağım galiba. dr. 3. gün gel yumurta geliştirici hap verelim dedi. az dozda alırsın başta ki kist yapmasın dedi. daha önce 2 defa kist olmuştu klomen falan kullanmadan. 1 yıldır uğraşıyoruz. son 2 aydır adetlerim hep gecikiyor progestan kullanıp adet oluyorum. ben 31-32 günde adet oluyorum. klomen sürede kısaltma veya uzatma yapıor mu?cvp verirseniz çok sevinirim. liste var mı bilmiyorum ama adet tarihim 1 nisan. bakalım bu ay neler bekliyor beni. hoşçakalın.

slm kızlr adetn 13. günü gittim doktr rahmin incelmiş dedi progestan kullanıyorum ama yerlesme zamnıakadar kalınlastırımıki bu klomn sadece banamı ters etki yapıyo rahim incelmesi yasayanınınz varmı bnm gibi

canım hemen bırakıverme kendini lütfen umut etmekten başka çaremiz yokki hepimiz senle aynı şeyleri yaşıyoruz elimizden birşey gelmiyoki keşke gelebilseydi karamsar olma iyi düşün iyi olsun canım

evet elimizden bisey gelmiyor ne yazik...adeti bekliyorum artik umarim bi an once olurum da..su film cekilir anlasilir nedir sorun..bu ay da koruncaksiniz dedi doktor..ilacliymis filmlmaz:

canım slm ne güzel degişiklik olur stres atarsınız hemde benide eklermisin listeye 2 ayım klomen kullanıyorum adet tarihim 26 mart sevgiler...

Merhaba kızlar nasılsın? uzun zamandır giremedim internete.Annemin rahmi alındı miyomdan dolayı ondan sonrada işlerim vardı giremedim nete.Pazar günü klomen bitti.Bugün gittim doktora sol yumurtalıkta 2 tane 13cm falan yumurtam var Cumartesi vurulmak üzere 2 tane pregnyl 5000 yazdı doktor. Umarım bu sefer hamileyim diye müjdemi veririm sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…