Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

he gülüm yaa, beklemekten başka çare yok.
Alminasım iki günden bu yana görünmüyor. Nerelerdesin kııızz. Özledim senii.

dün ben k.k ya giremedim alminasla facede konuştum birden çıktı bekledim ama dönmedi buralarada uğramamış merak ettim doğrusu umutlum tlfn. görüştünmü...

dün ben k.k ya giremedim alminasla facede konuştum birden çıktı bekledim ama dönmedi buralarada uğramamış merak ettim doğrusu umutlum tlfn. görüştünmü...

kızlar slm esım yok dıye annemde kalıyorum ondada ınternet yok bırkac gun gozukemem buralarda merak etmeyın benıı haftaya carsamba evde olacagımmm
gecmıs cok olmus hepsını okuyamayacagım umutlum bana onemlı olayları ozet gecersın degılmı

senin içinde iyi olur canım,yalnız kalmamış olursun.fırsat buldukça uğrayacağına eminim.çok özletme.opuyorumnanaktan

kızlar selam bugun doktora gittim aşırı yumurtlama var dedi e2 tahlilim gecen ay 70ti bu ay 143 cıktı cok fazla yumurtluyosun dedi bu ay tedavi vermedi normal deneyin dedi anlayamadım ben ya bu iyi bişimi kötümü offffff

selam canım aşırı yumurtlama ilaçdanmı olmuş canım üzülme nolur bakasın bu ay kendiliğinden hamile kalırsın canım sen dr runu değiştirecekdin naptın canım bence kötü bişey değil düzelir herşey canını sıkma olurmu?:1hug:

yok canım gecen ay ilaç kullanmadım ben kendiliginden olmus değiştiricem doktorumu arastırıyorum aniden hastalanınca yine aynı doktora gittim bu ay gidicem insallah

Canım kusura bakma yeni gördüm yazını o yüzden ancak cevap yazabiliyorum. Ben saat 17,30 dan sonra işyerinden çıkıyorum evde de internet yok o yüzden sabah okuyorum sizlerin yazılarınızı. Bu yüzden baştan özür dileriim. Vallahi gülüm seni umutlandırmak istemiyorum ama, güzel birşeylerin habercisi olabilir bu beyaz akıntı. Bana sorarsan hafta sonu da bekleyip pazartesi doktoruna git de bi kan tahlili yaptırıver. Gebelik yoksa bile adet söktürücü verir, hem de boşa ümitlenmemiş oluruz. İnşallahhh aklımıza gelen şeyy varrdıırrr :ecrin_bebek:
canım üzülme hakkında hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda rahatlarsın..
Merhabaa canıım. Nasılsın? Özledim senii. olumunekankayizsmile üzülmekten ziyade sinirlerim bozuluyor bu adet olamama işine. Yaşattığı sıkıntıları tahmin edersin. Dün eşime de sinir oldum zaten. Anlatmıştım burda. Bu defa da git, bi daha gitme artık doktora dediii akannehir Laf söyleyince de ben senin üzülmemen için öyle söylüyorum diyoo. Yok düşünmesin beni yaaa. Sanki adet olamamak güzel, rahat birşeeeyy guclubacismile Neysee benim de sinirler accık bozuk galiba bu günlerdee laelaelaelaelae
Canııım ben de öyle tahmin etmiştim. En doğrusunu yapmışsın kal tabii annenlerde. Evindeki gibi rahat olmuyor insan ama, yine de babaocağı yerimseniben sen hiç merak etme ben bütün özetleri not ediyoruuum. sengözlerimebaksanab
yok canım gecen ay ilaç kullanmadım ben kendiliginden olmus değiştiricem doktorumu arastırıyorum aniden hastalanınca yine aynı doktora gittim bu ay gidicem insallah

Özgeciğiim nasıl yanii. Bu yumurta yokluğunda sende neden bu kadaar yumurta olmuş kiii CADIARZU Eee bu güzel bir durum öyleysee. Kendiliğinden bir sürü yumurtan olmuş işteee. Bol bol çalıışş

günaydın canımm hayırlı cumalar naber nasılsın

kahvaltımı ettim bi güzel.çok şükür midem bugün iyi inşallah gün boyunca sorun çıkarmaz.şimdi bi duş alayım gidip bi fön çektireyim diyorum.

günaydın canımm hayırlı cumalar naber nasılsın
Sağol Ecrinciğim sana da hayırlı cumalaar. Tam anlamıyla berbatıım. Adetime yakın midem bulanır benim. Geciktiği için de epey bi bulantı yaptıı. Yani çıkardım çıkaracaam. sen nasılsın
günaydın kızlaaarrrr:)))

kahvaltımı ettim bi güzel.çok şükür midem bugün iyi inşallah gün boyunca sorun çıkarmaz.şimdi bi duş alayım gidip bi fön çektireyim diyorum.

Ooo maşallaahh bu saatte günaydın haaa? sengözlerimebaksanab kız senin çociukların bekliy mi senii. Sanırım dersin yok güülümm bu sabahh. bulantılarının geçmesi çok güzel. İnşallah bundan sonra da olmaazz.

günaydın canlar,moralim sıfır,sabahtan salya sümük ağlıyodum,adet gecikmemin 12.günü bugün,test yaptım hiçbişey yok.anlamıyorum niye böle oldu.yani ne güzel düzenli adetimi oluyodum,şimdi böyle gecikince bişey var sanıp ümitlendim,canım çok sıkıldı,hala ortada adette yok.kafam allak bullak.mafoldumben

kıyamam sana kuzummmmm sıkma canını olcak bebişin ben bugun incir ve havuc kürüne baslıyorum bakalım nolcekkkk sende dene bak

kızlar selam dun doktora gittim aşırı yumurta var dedi e2 tahlilim gecen ay 70ti bu ay 143 cıktı cok fazla yumurtluyosun dedi bu ay tedavi vermedi normal deneyin dedi anlayamadım ben ya bu iyi bişimi kötümü offffff

Canıııım beeniim. kıyamam ağlama lütfeeen. neredeyse aynı durumdayız Dilemimmm. Bi de dünden beri acayip bulantım başladıı. Öğürüyorum resmeenn. Eee bu kadar adet olmayınca vücudum da kendini hamiş sanıyıı galiba. tek farkımız benim herzamanki haliim. Ama klomen kullanırken o kadar gecikmemişti hiçç benimki. Ne halllerdeyiz, nelerle uğraşıyoruzz iyice şaştı bünyeleer :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…