Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhaba arkadaşlar bişey sorucam size çatlatma iğnesini kalçadanmı koldanmı yaptılar ikisi arasında bi fark varmıdır acaba.bu konuda hiç bi bilgim yok biyerde okudum koldan yapılıyo diye ben iki defa yaptırdım ama ikisinde de kalçadan yaptılar.

selmacım mrb bende 2 defa yaptırdım
benimde dr. um hep kalçadan yaptı
ama koldan yaptıranı da duydum

canım kendini fazla üzme lmaz: zamanı daha gelmemiştir.hakkımızda hayırlısı yoktan vareden Allahım hastalık falan dinlemez hemencecik hiç ummadığın anda verir bebişini :CüvCüv: ümidini kaybetme canım kendine ii bak zemuszemus

canım ne olur üzülme bak göreceksin bebişin en kısa zamanda gelecek biraz kafanı dinle belkide iyi gelecek ama ben inanıyorum bu sürede hamiş kalacaksın biçoğumuz bunu yaşadık arada kendinden haber ver bizlere öpüyorum seni...

kızlaaaar bana bişey söyleyin noolur, bu klomeni içtiğim günler migrenim o kadar azıyor ki görme duyumu kaybediyorum...dün 4 klomen 2 majezic en sonunda da bir agrı kesici iğne vuruldum...anca kesildi bas agrım, şimdiyse yeniden basladı((( yarım mı bıraksam tedaviyi kaldıramıyorum sanırım...

canım doktorunla görüşsene belki başka bir tedavi uygular neden baş ağrısını çekiyosun ki

Merhaba Selma. Ben hep koldan yaptırdım hem de kalçadan. Koldan yapılanın ismi ovitrelle, kalçadan yapılanın ismi pregly. Sanırım senin yaptırdığın iğnenin adı pregly idi. Hepsinin işlevi ve etkisi aynı sadece firma farklı diye biliyorum. İğnen hayırlı olsun.

GÜzelim gerçekten yaa, bunu doktoruna söyledin mi? Benim eski doktorum normal ağrı kesici bile içmeme izin vermemiştiii. Yumurta oluşumunu olumsuz etkileyebilir dedi. Geçmiş olsun canım migren ağrısı da çekilir gibi değiil. İşyerinde nasıl dayanıyorsun kii olumunekankayizsmile

umutlum ne yaptın gittin mi doktora?

Evet tatlım gittim. Bir hafta daha bekle gelir adetin dedi. Ama ya bebek varsa ve düşerse dedim, ama zaten sağlıksız bir gebelikle ne yaparsak yapalım yine de düşer dedi. O yüzden siz hiç endişe etmeyip bekleyin dedi. Bazen adet söktürücü ilacın bitiminden 10,15 günü buluyor adetin sökülmesi dedi. bekleyecem bakalım artık, hayırlısı

canım doktorum yarım bırakma azalt dedi dozu, ama azaltmam da fayda deil, östrojen yükselince migren tetikleniyor...

bendede migren var ama hiç etkilemedi beni çok geçmiş olsun sana canım ne zaman bitecek klomen daha varmı peki ??

geçmiş olsun canım sanada demek bekleyeceksin hayırlsı be gülüm :1hug:

bendede migren var ama hiç etkilemedi beni çok geçmiş olsun sana canım ne zaman bitecek klomen daha varmı peki ??

geçmiş olsun canım sanada demek bekleyeceksin hayırlsı be gülüm :1hug:

he gülüm yaa, beklemekten başka çare yok.
Alminasım iki günden bu yana görünmüyor. Nerelerdesin kııızz. Özledim senii.

mutlum nber nasılsın
dr. a gitmişsin
inş. kısa sürede başlar reglin

alminas dediğin gibi görünmüo yoksa eşi onuda mı götürdü tayvanazemuszemus

mutlum nber nasılsın
dr. a gitmişsin
inş. kısa sürede başlar reglin

alminas dediğin gibi görünmüo yoksa eşi onuda mı götürdü tayvanazemuszemus

Doktora gitmek iyi geldi canıım. Daha iyiyim. opuyorumnanaktan Alminasım gitmedi eşiyle tatlım. Dün öğlene kadar buralardaydı sonradan kayboldu. Annesine gitmiştir kanımcaa fisfisfis

slm kızlar,walla memlekete gelim geleli herkesle hasret gidermekten,yoğunluktan pek uğrayamaz oldum.kafaya çok takmamak için ufak bir tatil iyi gelir dedim.kimsede bir gelişme yokmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…