Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slmm kıslar ben eve geldım artık evımdeyım rahat rahat gorusebılırrr
serselom cok uzdun benıı ben sana cok alıstım buralarda gormezsem ozlerım vallahı ama kendını gelmeyerek daha ıyı hıssedeceksın senı destekler yanında oluruz ne zaman moralını duzeltırsen hıc vakıt kaybetmeden gerı donn buradqa senı bekleyen ozleyen arkadasların var unutma tamammı cok opuyorum senıı
ee umutlum kaldık ıkımız eskılerden sende gıtme sakınn valla cok uzulurummm

sagol canım ama hosbuldum dıyemeyecegımm serselomuz gıtmıs cok uzuldum senınle ıkımız kaldık ((

Canııım kıyamam sen üzülme sakıın.
Serselom böyle bir karar almış. Senin de dediğin gibi mutlu olacaksa gelmeyiversin.
Ama benim tahminim o da bizsizliğe fazla dayanamaaz.
Ben böyle giderse hiiç ayrılamayacam canım buradan. Baksana hamiş neyim de kalamıyorum. Ama senin gibi ben de hamile kalsam bile bırakıp gitmeyi düşünmüyorum.
Evine de hoşgeldin bu arada.
Üzülmek yok anlaştıkk mı

tamam canım anlastıkk
sen nasılsın nasıl gıdıyorrr bugun kızıma cıcıler aldım. ama almayada korkuyorum anamm yıne erkege donecek dıyeeee

tamam canım anlastıkk
sen nasılsın nasıl gıdıyorrr bugun kızıma cıcıler aldım. ama almayada korkuyorum anamm yıne erkege donecek dıyeeee

alkisalkisalkis ohhh kızımız güle güle giysiin. Abimin eşine de aynı senin gibi bi erkek dediler, bi kız dediler aynen biz de hiçbirşey almadık. En son gittiğinde yine kız demişler artık yeter dedi yengem ben birkaç bişi alacam çünkü doğduğunda çıplak kalacak yavruum. aklinialirimsmile Onun doğumuna 1,5 ay kadar kısa bir zaman kaldı. olsun şekerçiiim erkek olursa belki ikincisi kızz oluuurr. zemuszemus

kaydirigubbakcemile2 hehehe senin iştahın birhaylı açılmış gülüüüm, bizi çikolata gibi görüyüüünnn kaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz yok bi yaramazlık. bebişinle sen nasılsın

oyyy canım bende iyiyim ewet iştahım öğleden sonra pek açılıyor sabahları tık yok bende acısını öğleden sonra çıkarıyorumcokacimcoookbebişte iyi beni hiç üzmüyor sen nasılsın geldimi senin kırmızılar

kızlar cevap gelmedi..sizce kist belirtisimi bu?

Yok datlııım gelen giden yok daha kırmızı namınaa. Aferin tatlı bebiişimizee hiiiç üzmesin annesinii. Bol bol ye gülüm. Ye ki bebiş hemencecik büyüsün
kızlar cevap gelmedi..sizce kist belirtisimi bu?

Vallahi Loveciğim kelin ilacçı olsa kendine sürermiş güzelim. Birkaç arkadaş aynı durumdayız bu aralar. Klişeleşmiş bir soru olacak belki ama, gebelik testi yaptın mı canım

canım doktoruna bi gitsin bence eğer test yaptıysanız sonuç negatifse doktor muaynesinden sonra kist olup olmadığı kesinleşir en azından içiniz rahatlar...
sagol canım cevabın için...
doktoruna tel açmış biraz bekle demiş,neyse olmazsa başka bi doktora gitsin...

kan testi yaptırmış kesin gebe degil , inşallah kist degildir..
bende kullandım kaç kez klomen ama böyle bişey olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…