Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Yok canıım ya, sıkmıyorum artık canımı. Doktora gitmek iyi geldi. Sen naptın

canım 10.günümü geçtim daha adet olmadım,bikaçgün önce evde test yaptım bişey çıkmadı,ama adette yok bide karnımda acayip basınç var,adet belirtisi de yok.anlamadım gitti,vana dönünce dra gidicem ama çevremdekilerde yarın yine test yap diyo hamiş olabilirsin diolar,bilmiyom ne yapacağımı,sen ne düşünüyon canım,sence ne yapmalıyım,neden böle oluyo olabilir.bilmiyorumkismile

slm arkadaşlar nasılsını ne var ne yokk.sersole arkadasımıza çok üzüldüm inşl.bidahakı aayy olurr.inş.çabuk doner aramıza

Aaa sen klomen kullanmıştın dimi Dilemciğim. Benim en fazla 2 gün gecikmişti klomen kullanırken. Şu eczanelerde satılan gebelik testlerinden alıver gülüm. Hatta ucuz olanlardan. Bişi varsa çıkar. İnşalllaaahhh vardır. Hadi hayırlısıı

evet canım klomen kullanmıştım.geçen ayda gecikmem olmuştu ama 1 haftaydı,şimdi 10 günü geçtim,inşallah dediğin gibi vardır bebiş.bilemiyorum napcağımı hiç normal değil bukadar gecikme,bu belirtelere rağmen bide bişey çıkmazsa çok üzülücem.hayırlısı inşallah,rabbim herkesin gönlüne göre versin.

umutlum bide bişey sorcam canm,bikaçgündür çok yoğun beyaz akıntım var.acayip derecede hemde.afedersin pıhtı şeklinde sürekli iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyom okadar yani.bu neden olabilir canısı.

merhaba kızlar dün çatlatma ignesini oldum bu gece 2 gibi güreş zamanı kaydirigubbakcemile3
espiri bi yana çok agrım var sol yumurtalıgımda 1 yumurta oluştu öyle kötü agrı yapıyoki aşagıya sancısı vuruyo nasıl olucak bu arıyla bu iş akannehir

selam kızlar bende martın 10 adet gunum kılomen ve catlma iğnesi oldom ama hıc belırtım yok daha hamılelıkle ilgili sizce erkenmı daha lutfen cevap

selam kızlar bende martın 10 adet gunum kılomen ve catlma iğnesi oldom ama hıc belırtım yok daha hamılelıkle ilgili sizce erkenmı daha lutfen cevap

a.s. bana doktorum ilşkiden sonra 20 gün içinde adet olmazsan gel gebelik testi yapıcaz dedi kaç yumurtan oluştu klomenle ve ne kadar büyüdü benim 1 yumurta oldu 18 büyüklüğü

selam tatlım yumurta catlarken oluyor ağrı 36 saatı kacırma bendede 1 yumurta oldu 15 cn şasım cok az bu aydamafoldumben

selam tatlım yumurta catlarken oluyor ağrı 36 saatı kacırma bendede 1 yumurta oldu 15 cn şasım cok az bu aydamafoldumben

evet az ben bu ilaçla bi kaç yumurta olur dedim gebelik şansım artar dedim 9 yaşında bir oğlum var benim 1 yıldır bebek istiyorum olmuyodu tedavi olmadan gebe kaldım 1- 1,5 aylıktı düştü ocakta şimdi diyorum acaba yumurtammı büyümüyoki hamile kalamadım onca zaman allah bullak oldum

3 yaşında oğlum varalkisalkisalkis

maşallah Allah bagışlasın hayırlı evlat olsun işallah
ben uzun zaman düşünmedim çalışıyorum ev ödüyoruz diye onuda yapalım bunuda yapalım derken yaşı 30 yaptım şimdide böle bu durumdayımm boshayallersmile

ayyy inş. hamlesindir canım bendede beyaz akıntı olmuştu hatta şu anda bile devam ediyor inş. gelmiştir meleğin...

canım üzülme hakkında hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda rahatlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…