Aramızda İkİ hafta var desene
boyle hamileler yazınca cok mutlu oluyorum umudum artıyo rabbm banada nasip edeer insalhhhh
esemos - sultan sizlerde klomenlemi hamile kaldınız kaçıncıda tuttu bide kaç yumurtanız oldu yazarmısınız kızlar
1.keseyi gördük
2.kalp atışlarını duyduk
3.20 martta randevum var
henüz 2 kere gitmişim yani bakalım bekliyoruz..
canım ben sanırım 4 kere klomen kullandım 2 sinde 1 er yumurtam oldu diğer 2 sindede 3 yumurtam oldu ama klomen kullandığım ay hamile kalmadım ben tedaviyi bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım..tedavi sürecinde 2 kerede aşılama yapılmıştı bana ama onlarda tutmadı demekki vakti gelmemiş ozaman..inan vakti zamanı gelince bebişler geliyor...
doktor 36 saat sonra dedi sonra gün aşırı dedi iki defada toplam 3 ilişki dedi fazlası yok
aaa ne güzel hamilesin allah sag salim kucagına almayı nasip etsin..canım ben sanırım 4 kere klomen kullandım 2 sinde 1 er yumurtam oldu diğer 2 sindede 3 yumurtam oldu ama klomen kullandığım ay hamile kalmadım ben tedaviyi bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım..tedavi sürecinde 2 kerede aşılama yapılmıştı bana ama onlarda tutmadı demekki vakti gelmemiş ozaman..inan vakti zamanı gelince bebişler geliyor...
arkadaslar bende 2 . klomeni kullanıp geçen hafta pazar günü 2.aşılamamı yaptırdım merakla sonucunu bekliyorum inşallah tutar Allah isteyen herkese versin beklemek çok zor geçen ay hayal kırıklığı yaşadım inş.bu ay tutarda müjdeyi veririm sizlerede.:CüvCüv:
2.aşılamada yüzde kaç şans var bilen varmı?
Ben 8 ay boyunca 2 kere klomen kullandım İlkİnde 2 yumurta oldu ve Çatlatma İĞnesİ yapıldı tutmadı 2 yada 3 ay sonra tekrar klomen kullandım galİba 5 yumurtam oldu kendİlİĞİnden Çatladı tuttu ama bozuk bİr gebelİktİ ben bu aralarda İncİr+havuÇ kÜrÜ yaptım eŞİme de keÇİboynuzu hamİle kaldıĞım ay kÜrlere yenİden baŞlamıŞtım doktor yumurta takİbİne ÇaĞırdı 12,gÜn ve yumurta yok dİyİnce ben kÜrlerİ bıraktım 14,,gÜn tek yumurtam olduĞunu ve 1 cm olduĞunu sÖyledİ Şu gÜn Çatlar Şu gÜnlerde de İlİŞkİye gİrİn dedİ ve ben dedİĞİ gÜnlerde ara vermeden İlİŞkİye gİrdİm adetİme 5 gÜn kala kanda progesteron baktırdım yanında beta da baktırdım ve deĞerİm 51 Çıktı 2 gÜn sonrada 155 Çıkınca hamİle olduĞumu ÖĞrendİm canım
Stres herŞeyİ engeller canım neyse kızlar ben Çıkıyorum kendİnİze İyİ bakın pazartesİye gÖrÜŞmek Ümİdİyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?