Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar selam dun doktora gittim aşırı yumurta var dedi e2 tahlilim gecen ay 70ti bu ay 143 cıktı cok fazla yumurtluyosun dedi bu ay tedavi vermedi normal deneyin dedi anlayamadım ben ya bu iyi bişimi kötümü offffff

ozgecim egepole gökalp beye git çok ilgili ve çok iyi bir dr tavsiye ederim hatta hakkında yazılanları okuyabilirsin doktor ve tavsiyelerde ben çok memnun kladım hem moralimi düzeltiyor hemde beni rahatlatıyor yine sen bilirsin :1hug:

seldacımmm nasılsın canımm
güsel zehramız napıo
adaşım yaaa hemen kanım kaynadı kızınaolumunekankayizsmile

sanırım bana dedın selda yazmıssın ama evet adını zehra koymayı dusunuyorum ıyı ne yapsın buyuyor teyzesı ay sonunda gorecegız kendısı bende ufaktan alısverıse baslıyorum artık
sen neler yapıyorsun

duydum canım bi arkadasım da ona gitti koca kist varmıs görememiş doktor o da hiç memnun kalmamıs sadece sözle tedavi edio dedi kafam karıstı ben simdi bu ay erol tavmergene gidicem izmirde 1 numaraymıs bakalım yumurta işi canımı sıkıo iyimi kötümü anlamadım

kızlar selam dun doktora gittim aşırı yumurta var dedi e2 tahlilim gecen ay 70ti bu ay 143 cıktı cok fazla yumurtluyosun dedi bu ay tedavi vermedi normal deneyin dedi anlayamadım ben ya bu iyi bişimi kötümü offffff nolurrrr biri aydınlatsın beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aglıcam valla

sağol canım hayırlı olsun kürün,bende yarın evime dönüyom,malum ailemin yanına gelmiştim,eve gittiğim gün başlayacam incir havuç kürüne,bakalım inşallah güler yüzümüz.:Saruboceq:

canım bende bu ay kullanıyorum umarım iyi haberler veririm size bu ay.

dene derim canım ben o kür sayesinde hamile kaldım

inşallah bende kalırım yaaaaa

canım bana dr fitilini vermişti.alttan kullandım.

yaptım bu sabah hayatım zati ona canım çok sıkıldı bişey yok yani.hayırlısı,pazartesi gitcem dra bakalım ne diycek.

canım umarım hamişsindir.birde kanda baktırsana şimdiye ben kırk kere baktırmıştım valla.bence bekleme hemen yaptır.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

klomenle oluşan kist nasıl yok oluyo?

canım benim her klomen kullanışımda kist oluştu.birincide doğum kontrol hapı kullandım.yine klomeni kullanınca tekrar oluştu,yine doğum kontrol verince dr umu değiştirdim.bir ilaç verdi adını hatırlamıyorum ama on gün kullandım ve kist gitti.

cetrefıllım jale nasılsınız kıslar sesınız solugunuz cıkmıyorrr

canım iyiyiz okul ev dolaşıyoruz.giriyorum ama yazılanları okuyup çıkıyorum.sen nasılsın canım ben cumayı bekliyorum.cumartesi günü akıntımda sanki kan var gibiydi sitenin birinde dr yazdım yumurtladığın zaman bazı kadınlarda olur dedi merak etme yazmış.bizde hiç boşa vakit geçirmedik.kürler bir taraftan,preseed bir taraftan biliyosun bu ay hepsini kullandık.bakalım olmassa gelecek aya artık.hayırlısı.bu aralar kurdela nakışna merak saldım. Bugün halk eğitim merkeziyle görüştüm okuldan sonra arkadaşla bize yarım saat kadar ders vercek.ben seviyorum el işlerini hemde kafam dağılıyo moralim düzeliyo.kızın nasıl canım ismini düşündünmü?

canım tam olarak bilmiyorum ama kötü birşey olduğunu sanmıyorum.dr bana bu ay yumurta konusunda fakirsin dedi.çünkü benim her ay bir yada iki yumoşum oluşuyo.yumoşların çok olması iyidir herhal.ama nette bir bakalım bilgi bulursun muhakkak

selam kızlar nasılsınız.. ben yazmıstım carsamba gunu klomenı kulladıktan sonra dr. gıttım hıc etkı etmemıs demıstı cumartesı gel demıstı bıda bakacak yarın sabah yıne gıdecem
yumurtalıklarım cok agrıyo bugun sızce neden olabılır..
bırde dünden beri ara ara akıntı gelıyo camaşırıma dün kalıp gıbı yapışmış sizce ne olabılıııırr yardım lutfen opuyorumnanaktan

cnm merhaba bende bu ay klomen kullandım 1 yumurtam oluştu ama çok feci agrı yaptı doktora gittim yumurtanın büyümesi ve çatlama yakın olması anlamına geliyomuş agrı evet bendede akıntı oldu hayırlısı bi git bakalım ne dicek doktorun ben çatlatma ignesi oldum 36 saat sonra ilişki oldu iki defada gün aşırı olucak sonra 20 gün adet olmazsan kanda gebelik testine bakıcaz dedi bilemiyorum bedne çok gerginim şu günlerin çabuk geçmesini istiyorum ohaoldumsmile

ıyyım canım bende el ısı sevıyorum ozellıkle orgu ormeyı bı dunya ordum kızımda ıyı buyuyor ısım dusundum ıkı ısım koymak ıstıyorum bırı zehra cunku anneannemın adı ve benım hamıle oldugum gun anneannem vefat ettı ıkıncı ısmı dusunuyoruz hala bır alternatıf REVNA parmakla gosterılecek kadar guzel demekmıs

yeni regl tarihim 4 nisan ama olmam umarım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…