Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba canım bişey sorucam benim izmirdeki doktorlardan haberim yok ve karanbole gidiyorum yani.eğer bu ay da olmazsa izmirde bi doktora gitcem.ben izmirde yaşıyorum fakat ist ye doktara gidiyodum.senin dediğin bu doktor nasıl.bide rahimdeki şekil bozukluğu sizce hamileliğe engelmidir.her doktora gittiğimde bu soruyu sormayı hep unuttum yaa.

gittinmi doktora ne dedi güzelim haberler iimi boshayallersmile

selam kızlar bugün 11de 2 tane pregnyl 5000 vuruldum.Umarım bu sefer hamileyim diye bağırabilirim buralarda.

canım ben erol tavmergene gidicem bu ay zaten onun ortak calıstıgı cengiz aydına gidiyordum rahim filmi falan cekilcek bana sanırım tüpler için oku kadınlar klubunde erol beyin hastaları var cogu memnun izmirde 1 numara zaten

gittinmi doktora ne dedi güzelim haberler iimi boshayallersmile

canım gıttım yumurta 14mm gelımıs. yumurtalıkların gec tepkı vermıs klomene dedı. pazartesı yıne gel bıraz daha buyurse ıgne verecekmıs. ve GLUKOFEN dıye hap verdı yumurtalara yardımcı olurmus bıde kılo vermen lazım dedı onada yardımcı olacaktır dedı. hayırlısı canım opuyorumnanaktan

glukofen kullanan varmı kızlar bu arada aranızda

slm kızlar bu ay ilk defa olmak üzere bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım 15 mart regl tarihim listeye beni de eklermisiniz?

merhaba, 11 martta hcg testi yaptırıcam çok çok heyacanlıyım. ama iki gün önceye kadar kasıklarımda bir takım faaliyetler vardı .şimdi birşey hissetmiyorum. bu da beni umutsuzlaştırıyor. umarım güzel haberler verebilirm.benide listeye ekleyebilir misniz?

aliminas beni listeden cikarabilirsin canim bugun regl oldum..bu ay da bebek bekleyemicez cunku film cekilcek rahim icin;ilacli oldugundan bu ay beklemicem..artik mayisa kaldi

canım bu doktorun nerde muayene yaptığını yazarmısın kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnn
açılış bendennnnkaydirigubbakcemile2
kk. mın güzel kadınları şimdiden kadınlar gününüz kutlu olsunnn

herkese günaayyddıınnn.nihayet dün evime geldim.insan özlüyomuş walla,kendi evi başka derler ya aynen öyle.şimdi kahvaltı yapcez,sonra pazar temizliği,:bbo:sonrada sinema,bayanssulusmile.öpüyorum hepinizi.fırsat bulduğum ilk anda burdayım.opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız ..bısüredir gıremıyodum ..normalde 30 gunde bır regloluodum ama bugun kajverengı lekelenmem var regl oluoyorum aslında hıç böle regl olmazdım dırek kırmızıyı goruodum pekte anlamadm nıe bole oldu lekelerde süreklı gelmıoo zatn.10 marttı regl gunum 3 gun one attı.bıde bu ay goguslerımde öle agrı olmadı cok az dı nomalde baya sişer ve agırırdı.:neyse bu ay da olmadı bakalım tam anlamaıyla regl nezman olcammafoldumbenmafoldumbenartık tedavıyıde bırakıyorum olmuo napım zorlamanın bı anlamı yok bundan sonramafoldumbenmafoldumben

kızlar çok kötüyüm ben ya migdem bulanıyo , karnım patlıcak gibi gergin sürekli tıkınmak istiyorum bu ilaç resmen hamilelik belirtileri verdiriyo bide foss çıkarsa ben bunalıma girerim kesin :gitme:

kızlar çok kötüyüm ben ya migdem bulanıyo , karnım patlıcak gibi gergin sürekli tıkınmak istiyorum bu ilaç resmen hamilelik belirtileri verdiriyo bide foss çıkarsa ben bunalıma girerim kesin :gitme:

fazla umitlenme sonrasi kotu oluyor negatif cikinca..olursa supriz olsun..cikar aklindan belirtiyi falan bence:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…