Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

alkisalkisalkisalkisalkisalkissen ve beebeğin süpersiniiz alkisalkisalkisalkisalkisalkis

umutlum sen nasılsın bidenem görüşemedik seninle ... alminasıda özledim offf ikinizde beni bu ara ihmal ediyorsunuz:a015::a015: şaka şakasırnaşık şeysırnaşık şey seviyorum siziii...umutlum geldimi kırmızılar... alminascım bebiş nasıl...

slm kızlar bnm 3 gndr felaket bel agrım var ya ne yapsam bilemiyorum adetime 1 hafta kaldı adet zamnı yada 1 gün önce baslardı bu ay cok erken basladı erkenmi adet olcam yoksa bide cok akıntım var klomn akıntı yaparmı

evet canım klomen bende de felaket akıntı yaptı.hemde hiç olmadığı kadar fazla akıntım oldu.maalesef adet belirtileri ve gebelik belirtileri birbirinin aynı,ayıredilmesi çok zor ama inşallah senin bel ağrılarının nedeni hamişliktendir.hayırlı haberlerini verirsin umarım.:Saruboceq:

sorma yumrtlamadan sonra hiç kesilmedi akıntıbi kac gündür de krem gibi bide kasıklarımda agrı gibi bişi var ymutlama zamnı olan gibi insallk enfeksiyon falan degildirde bide onunla ugrasmm insallh hpimiz en kısa zamnda verirriz o güzel haberi bnm bu ay bıraz umudum az bu ay klomn rahmi niceltmişti bnm 1 haftadır progestan kullanyıroum bakalım

kızlar doktor bana cok yumurtan var dedi sizce bu iyimi anlayamadım ben bu ay tedavi vermedi yine 1 kere klomen kullanmıstım o kadar tedavisiz deneyin dedi bu ay böyle geçiyo bakalım hayırlısı ama kafam karısık halaaaaa offff offffff rüyalarıma giriyo artık bebeler

cnm bu ay bıraz garıp oldu reglm ama oldum.dr tedavıyı bırakma olmaz falan diee konustuk klomen verdı bu 4. kullanısım olcak zatn 5 defa kullandırcakmıs ole dedi.bende sordum pekı 5. kullanısımdada olmazsa ne olcak tüp bebek dedı şok oldum mafoldumbenmoralım ii ce bozuldu.anlamadımkı ,ben daha once hamıle kalmıstım ama nıe bana tüp bebek dedıkı

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar doktor bana cok yumurtan var dedi sizce bu iyimi anlayamadım ben bu ay tedavi vermedi yine 1 kere klomen kullanmıstım o kadar tedavisiz deneyin dedi bu ay böyle geçiyo bakalım hayırlısı ama kafam karısık halaaaaa offff offffff rüyalarıma giriyo artık bebeler

dr bana yumurta çatlatma iğnesi hakıında bişey söylemedi.gerçi klomenden sonra ilk kontroldü.kaçıncı kontrolde iğneyi söyler.yada vurulurum

kızlar 22 mm yumurtam iğneyi bugün oldum?yumurta boyutu sizce nasıl?

oo süper olgunlaşmış yumurta 18- 22 arasında dedi doktorum ben 18 mm ken çatlatma ignesi oldum geçen hafta çarşamba çalışmalarda bitti bekliyorum bakalım sonucu boshayallersmile ama beklemek çokkk sıkıcıı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…