herkese merhaba arkadaşlar ben ve bebeğim gayet iyiyiz ultrasonda gördük bebeğimizi rabbim olmayan herkese nasip eder inşallah
saat 4 de ovitrelle iğnemi vuruldum hayırlısı sonucu yazıcam burdan
alkisalkisalkisalkisalkisalkissen ve beebeğin süpersiniiz alkisalkisalkisalkisalkisalkis
herkese merhaba ben yeniden klomen kullanıyorum cuma günü doktora gidiyorum hayırlısı bakalım bu sefer kaç yumoş olacak
slm kızlar bnm 3 gndr felaket bel agrım var ya ne yapsam bilemiyorum adetime 1 hafta kaldı adet zamnı yada 1 gün önce baslardı bu ay cok erken basladı erkenmi adet olcam yoksa bide cok akıntım var klomn akıntı yaparmı
inş.güzel sonuclar alırsın canımmmmmmmmmm
işallah hayırlsı olur cnm güzel haberler alırız :Saruboceq:
kuzumm ağlama üzülme canım benim biliyorum çok zor bu günler ama elden geleni yapıyorsun sen öyle değilmi ağlayıp kendini yıpratma lütfen..kahverengi lekelenme hiç daha önce olmadımı...1-2 gün içinde kırmızıya dönmezse bi test yaptır canım hamile bile olabilirsin onun için topla kendini bu ay olmazsa önümüzdeki ay de ve güçlü ol bidenem..
bende bu ay klomen kullanmaya başladım.bugün dr gittim.yumurtam oluşmuş 15mm.perşembe tekrar gidecem.ben pkoluyum aynı zamnda
dr bana yumurta çatlatma iğnesi hakıında bişey söylemedi.gerçi klomenden sonra ilk kontroldü.kaçıncı kontrolde iğneyi söyler.yada vurulurum
kızlar 22 mm yumurtam iğneyi bugün oldum?yumurta boyutu sizce nasıl?
aygulerxxx ve bekleyis hoşgeldiniz kızlar umarım en yakın zamanda sizde bebişlerinize kavuşursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?