kızlar slm herkese doktorumuza gittik bugün.oğlum çok hareketli maşallah.213 gr olmuş bebişim.Allah isteyen herkese versin inşallah oonu orda kıpırdıyor görünce çok güzel oluyor.parmağını ağzına koydu tam biz bakarken :)
selam canım hosgeldın tabıkı eklerımm hayırlı olsunmerhaba bende yeni üyelerdenim hamilelik istiyorum benide eklermisin listeye klomen kullanıyorum adet gunum 28 mart
ben ovitrelle kullandım koldan vuruldum ama klomen ve catlatma ıgnesını 3 ay kullanmama ragmen ılacla hamıle kalamadım klomenı bıraktıktan 2 ay sonra hamıle kaldım suan 18 haftalık hamıleyım ve bır kızım olacak darısı sızlerın basınaçatlatma iğnesi olarak hangisi kullanılıyor bana neden vermedi dr. anlamadım bir tanesi piyasadada yokmuş şansım varmı acaba sizce cevaylarsanız sevinirim...
kızlar slm herkese doktorumuza gittik bugün.oğlum çok hareketli maşallah.213 gr olmuş bebişim.Allah isteyen herkese versin inşallah oonu orda kıpırdıyor görünce çok güzel oluyor.parmağını ağzına koydu tam biz bakarken :)
maaşallah canımbüyümüş ne güzel...
çatlatma iğnesi herkese verilmiyor.ben iğnesiz hamile kaldım.stres yapma sakin ol doktorunu dinle.iğnenin bi tanesi piyasada var ama az.sadecce çook araman gerek bazı eczanelerin depolarında oluyor.ama doktor vermediyse gerek görmemiştir.
esemosum canım benım nasılsın bebıs nasıl buyudumu gordun mu hıcccc
alminasım sende burdasın...nasılsın canım görüşemiyoruz bu ara..gerçi ben bugün evde değildim yeni geldim..
kalp kalbe karşı derler aynı anda yazdıkkaydirigubbakcemile3canım benim biz iyiyiz sadece dün belimin sol tarafı ağrıdı bacağıma kadar vurdu ama bugün iyiyiz... kalp atışlarını duyduğum günden beri görmedim bebişimi inş. 20 martta kontrolüm var heyecanla bekliyoruz..sen nasılsın cici kızımız nasıl tekme atıyomu
cımcımem cok buyudu artık bası poposu karnımdan bellı oluyor hareketlerını gorup hıssedebılıyoruzz vakıt hemen gecsede dogsalar yuzunu cok merak edıyorum nasıl bır kız olacak kıme benzeyecek aklımda hep bunlar varr babamızda havaalanında bır kız gormus 2 yaslarında babasına seslenıyormuss babasını goruncede kosup sarılıp oynuyormuss cok canı cekmıss gelınce hemen kızıyla konustu sende cabucak dogg baba baba dıye seslen dıyorr yarın gıdıp ultrasonda bakalım dıye tutturdu kontrolume de daha 2 hafta varr :)))
ooo maaşallahbüyüttük seninkinide:ecrin_bebek: bak bide kız oldu diye eşim üzüldü diyordun hemen alıştı bu duruma kızını çok sevecek sana bile fırsat kalmayacak bencebayanssulusmile
ecrin devam et klomen sonra etki etmeye başlıyor bazı bunyelerde bazen de dr.lar ilacı değiştiriyor
niye benide eklemediniz listenizeeeeeeeeeeeeeeee
evet evet sorma :)) oda babayı hıssedınce basladı harekete avcunun ıcınde kımıldadıkca adamcagız sevıncten olecekkk:)) onun hareketlerını hısetmmek cok acayıp bır hıss
bak bırkac hafta sonra dedıgımı anlayacaksınn cok guzel bır duyguuuolumunekankayizsmile
şu bikaç hafta bi geçse ayyy sanki zaman durdu çatlayacam meraktan sabah akşam takvime bakıyorum 10 gün var ay hiçmi geçmez...
gozumden kacmıstır canım tarıhını soyle hemen ekleyeyımm
2martta klomen kullanmaya başladım bi kutu kullandım bitti ama malesef yumurta gelişmedi.adet tarıhım belli degıl 2ayda bır adet oluyorumö pko hastasıyım canım cuma kontrolum var bakalım belkiden klomenın dozunu yukseltecek
o zaan nısan ayına yazayım senıı olurmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?